Julen i Byrsted 2017

IT’S ON!!!

3fc79b43-fd40-4acf-b4e6-828b594498bd

Det har været en fed, fed jul i Jylland, og nu skal køleskabet herhjemme fyldes op til de næste par dage henover nytår. Det bliver sparsomt og uden fristelser. Den står på hardcore sukker/fedt/alkohol afvænning lige med det samme! Det er ikke fordi jeg synes det er sjovt, men det kan jo ikke fortsætte og den står lige om lidt på all-inclusive hvor jeg håber en anelse fornuft guider mig gennem fristelserne – lad os nu se!

Jeg havde min første træning efter julen i går med Herman, som startede ud med at tæske mig med dagens Ekstra Bladet der afslørede mit indtag af julegodter og øl. Så var stilen lissom lagt… Av, av!

Jeg har booket ham til hveranden dag indtil vi rejser, og meningen er jeg løber de andre dage. Jeg har dog ikke været ude i dag, da jeg er øm i hele kroppen og har haft migræne – min krop skriger på sukker og straffer mig!

Det er møg kedeligt, men den står på grøntsager, kød, æggehvider og hjemmelavede ingefærshots. Tomaterne og de små æbler er mit “slik”, og kettlebells som jeg også fandt på hylderne er gode til lunches og maveøvelser. 2018 skal bare starte godt!

7e688c88-7aac-4ba7-af84-d239091187d4

Image Map
   

10 kommentarer

 • Trine-mortil3

  Jeg elsker din blog, din personlighed og din humor… Men jeg forstår simpelthen ikke, at du ikke er mere økologisk bevidst i dit madvalg?🙈 Altså du er så bevidst om så mange andre vigtige ting i livet og så vælger du ikke økologisk? Det forstår jeg ikke!?
  Der er så meget cancer på mine børn’s far’s side og lige netop maden kan på sigt være direkte årsag til cancer så der går jeg ikke på kompromis.
  Vil du måske i et andet indlæg her på bloggen lufte dine tanker og holdninger i forhold til at du ikke spiser økologisk? Jeg er på ingen måde fordømmende. Bare så forbandet nysgerrig😊
  Rigtig godt nytår til jer❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tilde

   Hvis ikke din kommentar er fordømmende, så ved jeg da ikke, hvad man ellers skal kalde den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rose

   Enig, Thilde 👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine-mortil3

   Du kan jo vælge at forstå det som du vil. Der vil altid sidde nogle og skævvride det man skriver. På med de positive briller og fantastisk nytår til dig😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang

   Det er egentlig ret enkelt. Det er ikke noget jeg har sat mig ind i, eller faktisk interesseret mig for. Jeg går heller ikke vildt meget op i om min shampoo er grøn.. Dog vælger jeg altid svanemærket og allergivenlig vaskemiddel – og topper så med skyllemiddel. Du har ret, det er meget underligt. Måske jeg burde sætte mig ind i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine-mortil3

   Tak for din respons😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor er poserne med grønt fra? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ingefæren er da økologisk, det er da en start 🙂 Pøj pøj med vægttabet, jeg skal også i gang, har dog en del mere sul jeg skal af med, vil skyde på en 12-15 kg til en start, skal vi følges ad? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg vil gerne med dig på kur Mette .. ser ud til at jeg ikke helt kan klare det selv, og de fleste slanke lige bøger er der fisk i og det kan jeg bare ikke få ned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hopper på Mascha’s kur igen efter nytår. Har i efteråret smidt 8 kg. på denne og der er nok 2 kg. som har sneget sig på henover julen. Men med din fine kost anvisning Mascha, er det intet problem ! Tak for det, efter 20 års kamp …. også selvom man er blevet 50 :)) Godt nytår til dig og din skønne datter :))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen i Byrsted 2017