Konfektdag, julehygge & opskrift på marcipankonfekt

Idé til personlig familiejulegave + rabat og giveaway…

skaermbillede-2017-12-14-kl-12-07-43

Reklame

Julen nærmer sig i den lille hytte her og julegaverne skal jo i hus. Jeg synes det kan være lidt svært at finde på gaver til familien der jo som regel intet ønsker sig, men jeg ved at savnet til Hollie Nolia er stort i Byrsted, så en personlig gave med barnebarnet kan kun være et hit. Det ved jeg faktisk det er, for mormor er på besøg lige nu og har allerede fået en lille før-gave ?

Du kan også vinde en personlig gave fra Familiegaver.dk. Der er hele 3 vindere, 1 her på bloggen, 1 på Instagram og 1 på Facebook, så der er mange chancer.

For at vinde en personlig gave efter eget valg fra Familiegaver.dk skal du fortælle hvem du, hvis du vinder, vil give gaven til. Husk at du kan deltage alle 3 steder, så jo flere steder du skriver… Jo større er chancen.

Træpladen med personlig indgravering er min egen favorit, den fåes også i en glas-udgave der er rigtig fin ?

Du kan bestille en personlig gave på Familiegaver.dk helt frem til d. 20. december og får endda 10% med denne rabatkode: jul2017

Der er mange muligheder for at kreere lige den gave der passer til den der skal have noget under træet fra dig. For os var det oplagt med et billede og en sød tekst til mormor på en træplade. Her kan man selv vælge både tekst og billede så gaven bliver personlig. Måske er det onkel der skal have et ølkrus, olde der ønsker sig et skærebræt eller en sød juleværtindegave i form af en personlig julekugle. Det at man har taget sig tid og gjort sig overvejelser for at give noget personligt, er lige det som julen og gaver handler om i min verden.

Her finder du alle mulighederne på Familiegaver.dk

 

Foto: Linn Gullberg

Næste indlæg

Konfektdag, julehygge & opskrift på marcipankonfekt