Juleoverraskelse: Vind min selvbrunerserie

Happy Holly, happy me!

MaschaVang_2017-11-14_017

Reklame

Jeg har fået ret mange forspørgsler på denne bluse her, når jeg har haft den på i mine stories, så nu har jeg fundet link frem til de interesserede… Og må jeg sige, at disse velourbukser/leggings er det bedste der er sket mig siden opdagelsen af Suits og skumnisser. De sidder simpelthen så godt med den høje tale, og er i en ret kraftig og elastisk kvalitet, som gør at jeg godt selv kan gå i dem uden en lang bluse nedover og uden det ligner et par afslørende leggings. Eneste minus er at jeg går og kæler for mig selv hele tiden, det ser måske lidt underligt ud.

Jeg har fundet tøjet inde på Bubbleroom som har deres egne mærker, det her er f.eks. fra Happy Holly, men de har også Ciara Forthi, Bubbleroom, 77th flea og Make Way.

Jeg er ret vild med sort og guld for tiden, det kan bruges til alt og jeg er især glad for guldknapper på tøjet, som med denne kjole her. Der er lidt Balmain over det, synes jeg. Og så kan det jo styles og sættes sammen med alt.

Bubbleroom Leggings / lys bluse / sort bluse / velour leggings / glimmerkjole 

Jeg havde kjolen her på i byen for nylig med sorte strømper og høje hæle. Jeg havde sådan en aften hvor jeg bare gerne ville have det sjovt med veninderne, og jeg ved bare jeg kommer til at rende ind og ud sådan en aften, så helt praktisk valgte jeg en kjole der var rar at have på, med lange ærmer her i december, men som ikke gik ned på at matche det lille fyrværkeri jeg jo også selv bliver, når jeg får et par glas – det skal jo passe sammen. Love it! ♥ Øreringene er fra A-Hjort.dk

Bubbleroom Leggings / lys bluse / sort bluse / velour leggings / glimmerkjole 

Næste indlæg

Juleoverraskelse: Vind min selvbrunerserie