Juletip: Spar 30-70% på julegave til manden

Exclusiv rabat på årets vigtigste look – nytårsmakeuppen!

958C0C93-A2DD-44DC-8AB0-2F0614D081CA

Reklame

Jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal til nytår endnu, men jeg ved jeg skal dyppes i glimmer på årets sidste dag, for det må da betyde noget at gå ind i et nyt år som en lille discokugle frem for en kedelig trunte. Man må skabe sin egen magi, ik.

Nytårsaften er en helt særlig aften for mig, jeg har haft gode og dårlige, men jeg er aldrig gået ned på looket. Det er som regel noget sort, sølv og glimmer som jeg måske ikke umiddelbart har i min makeupsamling, og ikke noget jeg ønsker at bruge en mindre formue på, så jeg shopper billigt til den slags looks. Den vilde øjenskygge herunder fåes i flere farver og er simpelthen så flot, og så koster den kun 99 kr.! HUSK vipper og en god hårlak, det er nærmest det eneste jeg bruger til at style mit hår med og vipper må man ikke gå ned på sådan en aften. Køb evt. en seperat lim der holder godt, jeg anbefaler DUO vippelim som kan tilkøbes med vipperne.

Jeg har sammensat mit eget nytårslook fra Cocopanda som inspiration, og har en exclusiv rabat til jer…

I får gratis fragt frem til søndag d. 10. kl. 23:59 på ALLE køb med rabatkoden, som I kun får her på bloggen:

Rabatkode: JULMEDMASCHA

Derudover er der MINDST 24% rabat de næste 24 timer på ALT på Cocopanda.dk

Øjenvipper / øjenskygge / læbestift / highlighter / hårlak 

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal ha’ på endnu, men fandt denne kjole dybt inde i skabet og husker ikke engang hvor den er fra, men et godt bud måske.

Rejsesæt / mørk brun liner / champagne / øreringe 

Sidste nytår var jeg ude at rejse og der havde dette sæt været genialt at have med. Det indeholder alt det nødvendige i en fin samlet pakke. Jeg brugte kittet i weekenden, og blandede faktisk læbestifterne lidt ♥

Se Cocopandas Facebook og Instagram for mere inspiration.

Næste indlæg

Juletip: Spar 30-70% på julegave til manden