Juledetaljer fra Bloomingville & opskrift på marcipanrulle med lakrids

3. søndag i advent: Vind 1000 kr. til Paw sko

d202a35b-fc46-4c68-9ba7-3f46ef8e10e8

Reklame for Paw Sko

Støvlerne her er vi meget glade for, de bliver brugt flittigt. Det vil sige, at Hollie Nolias gør, de er både praktiske, fine og varme. Mine, dem er der endelig blevet vejr til at komme ud i, og det var slet ikke meningen de skulle med mig hjem… Men hey, den slags sker jo, når man er ude for at finde fodtøj til barnet i Paw Sko og de har masser af sko til hele familien.

Ordentlig vejledning er vigtig!

Jeg har gjort flere fejlkøb i støvler i år, fordi Hollie Nolias fødder er vokset lidt hurtigere end de plejer. Det gik ret hurtigt fra 23 til 24 og så var vi pludselig oppe i str. 25 og havde intet der passede. Jeg synes det kan være lidt svært at vurdere, måle og finde den helt rette størrelse når man shopper via nettet til børn. Til mig selv er jeg ret rutineret må jeg indrømme, men når Hollia Nolia skal have noget synes jeg det er en god idé at gå ind i en fysisk butik og få vejledning. Det er altså vigtigt at de sidder helt rigtigt på de små fødder da det kan være svært for børnene selv at beskrive. Børns fødder er jo lige så forskellige som voksnes, og vi ved selv hvor stor forskel der kan være på vores, vores venindes eller mors, så man kan ikke altid bare købe hvad der lige er det pæneste på nettet (spørg ikke om mit Gucci fejlkøb!). Er de for små varmer de heller ikke på samme måde, hvis fødderne ikke har plads nok, og det ville være synd.

Vi fik målt Hollie Nolias fødder og fundet de helt rigtige pæne støvler til vinteren. Det er også bare som om det går lidt lettere når det ikke er mor der skal måle, så hører man mere efter hvad den søde dame siger, det kender vi godt, ik?

De var rigtig søde og hjælpsomme inde i Paw Sko, selvom det var en lille tornado jeg havde med. Der ligger garanteret en butik i nærheden af hvor du bor, da de er over hele landet, den vi gik i ligger på Fisketorvet. Vi fik kyndig vejledning og målt de små fusser, og den 5 årige meget selvstendige dame var ret kvik til selv at udpege lige dém det skulle være.

Vinterstøvler til mor

Det er altid en god idé at give din kæreste sko i julegave – altid! Husk det kære mand ?

Jeg har ikke nogen kæreste der giver mig julegave i år, det er virkelig dårlig planlagt kan jeg godt se nu, men så må jeg jo selv sørge for det.

Jeg skulle slet ikke ha’ haft noget selv, men da jeg lige har bestilt skiferie samt en anden tur til snefyldt vinterlandskab, og så disse vinterstøvler… Tjahhh. Ups! Men hvor ofte ser I lige mig tage så praktisk og fornuftig en beslutning, i fodtøjsgenren? Jeg er vild med dem, de er lette, varme og vandtætte, SÅ skal der gåes tur i skoven. Jeg har endda også lige bestilt en smart flyverdragt, selvom jeg i virkeligheden nok er lige så meget et udemenneske som Ginger er en udekat.

Vores nye støvler finder I i en af de fysiske Paw Sko butikker.

Skam også til fin brug…

Vind 1.000 kr. til Paw Sko

Paw Sko har fodtøj til hele familien, og du er så heldig at de her på 3. søndag i advent giver 1.000 kr. til en heldig vinder der kan bruge dem i en valgfri Paw Sko butik.

For at være så heldig skal du fortælle mig hvem der hjemme hos jer trænger til et par nye sko. Vinderen findes d. 20. december.

 

Næste indlæg

Juledetaljer fra Bloomingville & opskrift på marcipanrulle med lakrids