Opskrift: Thaisuppe – sweet chili med laks

Vores weekend i hyggehytten

2C3D8BA1-1C9B-438D-B6DB-F454B4A7164ADet er lørdag aften, Hollie Nolia sover, alle andre er til DMA og jeg skal lige sende lidt fakturaer inden endnu en julefilm skal ses, hvis det skulle interessere nogen hvad jeg render og laver her i weekenden. Den kunne ikke være bedre, kan jeg fortælle.

Jeg er bla. svært tilfreds med endelig at ha’ fået min nye lampe op i loftet. Det har taget mig et år at finde den helt rette. Jeg så den på et billede en af mine Facebook venner havde lagt op fra en butik i Roskilde og jeg vidste bare med det samme det var dén jeg ledte efter. Det var bare ikke en helt alm. butik den befandt sig i, men hos en kvindelig indretningsarkitekt der sideløbende med indretning, har en fin lille butik i Roskilde med mange flotte og unikke ting. Uha, uha, uha jeg gad godt få lidt hjælp af hende til hjemmet med at sætte det rigtigt sammen, hun har den fedeste stil!

Hun hedder Annette Boysen og I skal næsten kigge forbi hendes inspirerende Instagram, den finder I her,  hvor I kan se hvad hun har i butikken og hvor i Roskilde den ligger.

Der var simpelthen ikke fancy nok hjemme hos mig til jeg kunne tage helhedsbilleder af den lige nu, det må jeg arbejde på. Men er den ikke skøn og unik, istedet for en klassisk lysekrone? Jeg elsker den! Den er vanvittig tung, jeg kan kun lige løfte den.

Outfit: Top, YAS / smykker fra A-hjort: øreringe / halskæde kort / halskæde lang

I dag har vi været en tur i Fields og hjemme hos Ditte Julie og få kaffe. Det er jo virkelighedens Bree Van De Kamp. Vupti så stod der lige perfekt kaffe, nybagte cookies og vafler lige som vi trådte ind ad døren. Dittes datter Karla og Hollie Nolia leger så godt sammen (jeg spiste cookies og fik ikke lige taget billeder af tøserne – der var cookies for pokker!) og vi skal snart ud at rejse lidt sammen, da de også skal med til Disneyland. Vi kan næsten ikke vente!

Når Hollie Nolia leger ser jeg julefilm på sidelinien, eller når hun sover. Jeg elsker det! De handler som regel om det samme. De sidste tre film jeg har set har handlet om en blond succesrig kvinde fra storbyen der kører galt, så ender hun i en lille juleby og møder en mørkhåret mand der har en eller to børn med ingen kone. Hun er oftest død og børnene er piger. Kvinden har altid en sort veninde eller assistent med langt krøllet hår og manden har altid en pickup truck. Det ender naturligvis altid med kvinden og manden finder sammen og så flytter fra det hektiske storbyliv og hjem til manden og hans datter/døtre, når hun finder ud af der er vigtigere værdier i livet end travlhed og penge. Lidt ala The Holiday, bare med små variationer og billigere produktioner.

Jeg får sgu helt lyst til at farve mig blond og sætte en stor gummiring om bilen, i tilfælde af et bette puf ind i armene på sådan en mand. Den obligatoriske bjælkehytte har jeg jo næsten allerede. Jeg har store forventninger til December, siger det bare!

Men vi hygger os nu også her i hulen med den daglige Disneyhistorie fra kalenderen. Såååågode er de nu heller ikke de små bøger, hvis jeg skal være ærlig. Tror det er godt jeg har købt nogle rigtige bøger også at supplere med. Sådan en kan vi læse i morgen når vi har været i biografen i Dragør. Var lige ved at se en film i Fields i dag, men synes vi bør støtte den lokale i morgen i stedet. Det glæder vi os til.

Hollie Nolia er så glad for de fine nye puder i sengen, hvor der jo står KYS på ♥ Den og stjernepuden er fra Lirumlarumleg og vi har lidt flere varianter af dem, de er så fine. Find puderne her.

Og så har vi lige en lidt flabet 5 årig her der ellers kun vil have sorte leggings på, men som jeg snød i noget andet da jeg gav hende disse vanvittig sprøde guldleggings som nu skal skylles op om natten for at være klar næste dag – sikke et hit!

Outfit fra Ciras her: Kjole / guldleggings / glimmersko

 

Næste indlæg

Opskrift: Thaisuppe – sweet chili med laks