Jeg havde ét valg: Hollie eller Hollywood...

Slick ponytail: Få looket med Babyliss Digital Sensor Straightener

Reklame

I går lavede jeg lidt julebilleder, og plejer egentlig at have krøller på de fleste billeder, så det var oplagt at holde det glat denne gang. En af mine favoritfrisurer er en slick ponytail, med helt glat og skinnende hår, sat stramt og lidt lavt. Føler mig for piget hvis hestehalen sidder for højt og kan godt lide det lidt mere stramme look.

Som I måske så i mit tidligere indlæg, så er jeg heldig at ha’ fået fingrene i de nye intelligente produkter fra Babyliss, i Digital sensor serien. Hårtørren er jeg stadig rigtig glad for (indlæg her), men der er også andre produkter i serien. Ét af dem er det intelligente glattejern der selv registrerer om håret er tykt eller tyndt og justerer varmen derefter, til enten max 200 grader for tyndt hår, og max 220 grader for tykt hår – men man kan altså også justere det manuelt op til 235 grader. Min frisør laver altid flotte krøller med et glattejern inden jeg går ud ad døren, men jeg må tilstå jeg selv er bedst til at glatte det.

Digital Sensor Straightener er varmt på bare 15 sek. (jeg er så ufattelig utålmodig!) og har smalle, lange keramiske plader der i et stræk gør håret glat og ekstra blankt, fordi teknologien reducerer statisk elektricitet og giver derfor et blankere og mere frizz-frit look.

Der følger en fin varmebestandig pose med til glattejernet.

En af grundende til jeg sjældent har helt glat hår, for mit hår er naturligt HELT glat uden så meget sum et bette bøj, er at det er så langt at jeg mange gange om dagen lige smider det i knold, og så bliver det jo uglet. Jeg vasker heller ikke hår hver dag, eller for anden for den sags skyld, så det bliver hurtigt helt frizz’et og så skal der altså et glattejern til, så det ser sådan her ud…

Her er hvad jeg brugte til looket:

Digital Sensor Straghtener / hårolie / hårlak / børste + elastikker

Hele Babyliss Digital Sensor serien fåes hos Matas HER

Glat vs. krøller, begge dele med glattejern ♥

Næste indlæg

Jeg havde ét valg: Hollie eller Hollywood...