Det handler om at give...

Få 100 kr. og en flaske vin… Seriøst!

F72208A6-B38F-447C-9676-21B15C0C2486

Reklame

Da jeg sidste år fik lavet nyt køkken, var kravet at der skulle være et vinkøleskab. Ja, det var næsten årsagen til jeg fik nyt køkken, hvis jeg skal være helt ærlig. Someday… Someday har jeg en vinkælder fyldt med hvidvine og champagne. Eller bare en kælder med tomme flasker, who knows.

Jeg er blevet medlem af en klub, en vinklub, og det er på ingen måder shady, noget med rygmærke (selvom vi er en “family”) eller fordi jeg drikker for meget. Den anden dag truede jeg med at hælde vand på mine tomme vinflasker for at få det ned, så jeg er slet ikke ude på et sidespor der, bare rolig. Næhhh, jeg er bare ved at få det der husmodergen godt ind under huden, og prøver at få mig en form for et husholdningsbudget – eller et vinbudget. Sig ikke jeg er den eneste der har det?

Jeg er ikke nogen vinekspert, men jeg er ekspert i at drikke dem, og jeg ved hvad jeg kan lide. Jeg er mest til sauvignon blanc fra New Zealand og jeg kan bedst lide der er skruelåg på, da jeg er sådan en pimper der har den i køleskabet og ikke gider bøvle med en prop – men dog heller ikke er helt pjattet med papvin, af den årsag en flaske er pænere. Nogen bliver glad når de ser deres skindende bil i garagen, elsker deres røremaskine eller avancerede komfur. Mig, jeg elsker mit vinkøleskab og det skal bare altid være fyldt med gode kolde hvidvine og champagner, fremover fra Winefamly. Det er hvad jeg byder uventede gæster. De skal ikke regne med der er mælk til kaffen, men der er altid en flaske på køl.

Tilbage til klubben. Det er Winefamly jeg er blevet medlem af, så jeg kan købe vine til kostpris lige fra vinbonden og få det leveret til hoveddøren. Til mit forsvar vil jeg sige at det altså ikke udelukkende er vin de har, de har også kaffe, økologiske specialiteter og spiritus til kostpris – det betyder du sparer 30-70%! Man betaler 75 kr. pr. måned, men de er altså ret hurtigt tjent hjem med de besparelser der er på kaffe og vin. Hvert fald i mit budget 😉

De første 14 dages medlemskab er gratis, så du kan prøve om Winefamly er noget for dig. Derudover jeg jeg naturligvis også lidt ekstra i ærmet til jer.

Som den trofaste bloglæser du er, får du 100 kr. når du opretter dig hos Winefamly med koden “Mascha” ved check out (én oprettelse pr. person) og når du har handlet for de 100 kr. (du behøver ikke handle for mere, det er ganske enkelt bare til dig) så får du også en rigtig god flaske Chardonnay hvidvin med i din bestilling – det hele er ganske gratis! Den er god nok, Velbekomme og skål 🙂

Næste indlæg

Det handler om at give...