Blow me away! BaByliss hårtørrer med digital motor...

Dette outfit endte jeg i… “Something red”

IMG_3053

Reklamelinks

Jeg skylder næsten at fortælle hvilket outfit jeg endte i til julefrokosten i går, selvom det ikke blev nogen af de kjoler jeg havde foreslået.

Jeg var ellers ret opsat på at tage en rød kjole på, og havde jeg gjort det var det blevet den røde jeg havde på til Blogly-arrangementet, da den havde passet lige til lejligheden og selskabet. Men, men… Der skete det at jeg fik det rigtig dårligt og en time inden festen slet ikke troede jeg kom med, men det gjorde jeg nu. Hollie Nolia var afsat hos farmor, og om så jeg skulle kravle derhen, skulle jeg fandme med! 5 min inden jeg blev hentet havde jeg stadig ikke fundet ud af hvad jeg skulle i, så det blev en sort kjole der ikke var stram men behagelig i situationen, og så naturligvis søde såler, læber og negle da dresscode var “something red”.

Jeg fik ikke engang et billede i mit outfit desværre, og holdt heller ikke så længe, men jeg var der og det var SÅ hyggeligt. Rigtig god julemad, DJ’en spillede Knaldrøde gummibåd, fri bar og godt selskab. Er så glad for jeg tog med og at jeg mødte nogle nye søde mennesker fra byen her.

Jeg endte i denne sorte kjole, helt sorte strømper, mine Louboutinstøvler og rød læbestift.

Reklamelink: Sort kjole / støvler: Christian Louboutin

 

Næste indlæg

Blow me away! BaByliss hårtørrer med digital motor...