Blow me away! BaByliss hårtørrer med digital motor...

Dette outfit endte jeg i… “Something red”

IMG_3053Jeg skylder næsten at fortælle hvilket outfit jeg endte i til julefrokosten i går, selvom det ikke blev nogen af de kjoler jeg havde foreslået.

Jeg var ellers ret opsat på at tage en rød kjole på, og havde jeg gjort det var det blevet den røde jeg havde på til Blogly-arrangementet, da den havde passet lige til lejligheden og selskabet. Men, men… Der skete det at jeg fik det rigtig dårligt og en time inden festen slet ikke troede jeg kom med, men det gjorde jeg nu. Hollie Nolia var afsat hos farmor, og om så jeg skulle kravle derhen, skulle jeg fandme med! 5 min inden jeg blev hentet havde jeg stadig ikke fundet ud af hvad jeg skulle i, så det blev en sort kjole der ikke var stram men behagelig i situationen, og så naturligvis søde såler, læber og negle da dresscode var “something red”.

Jeg fik ikke engang et billede i mit outfit desværre, og holdt heller ikke så længe, men jeg var der og det var SÅ hyggeligt. Rigtig god julemad, DJ’en spillede Knaldrøde gummibåd, fri bar og godt selskab. Er så glad for jeg tog med og at jeg mødte nogle nye søde mennesker fra byen her.

Jeg endte i denne sorte kjole, helt sorte strømper, mine Louboutinstøvler og rød læbestift.

Reklamelink: Sort kjole / støvler: Christian Louboutin

 

   

9 kommentarer

 • Belinda

  Du ser selvfølgelig skøn ud, men hvis jeg holdt party med rødt tema, ville jeg ikke synes, at det var rigtig gennemført/blev respekteret ?. Desuden ses sort så ofte i alle mulige andre sammenhænge.
  Men overordnet betød det garanteret ikke noget??????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Der var én ud af alle der var i rød, alle andre havde en rød ting på, enten et armbånd, ørering eller noget andet. Tror aldrig det var meningen at alle skulle iklæde sig rødt 🙂 Det var en julefrokost for byen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Temaet var jo netop “something red” og ikke “all red”. Når det så er sagt, forstår jeg virkelig ikke behovet for at kommentere, hvorvidt hendes påklædning levede op til temaet eller ej, til en fest du ikke engang selv var med til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Linket til kjolen virker ikke, og jeg tror den vil passe perfekt til en julefrokost jeg skal til på fredag! Hjæææælp! ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Mascha har også i et andet indlæg linket til den 🙂 Den er fra Bubbleroom – Kig på deres hjemmeside, den hedder MAXINNE DRESS BLACK.
   Den er også virkelig flot 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeeezzz, i nat drømte jeg, at du og Frederik Fetterlein havde fået en dreng!! I valgte så at slå bryllup og barnedåb sammen??På selve dagen havde du booket et kæmpe slot og alle gæsterne SKULLE komme til festen i røde biler?Men da du skulle op af kirkegulvet, fortrød du og lavede festen om til loppemarked for alle dine faste følgere?Pengene brugte du på de der laaaaaaange snoede Tivoli lakridser man kan få???

  Jeg håber at jeg sover liiiiiiidt bedere i nat????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Jeg ved simpelthen ikke om jeg skal kalde det en drøm eller et mareridt, hahahahahaha!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Jeg er da også selv i tvivl?!?!?:):):):):)…..Hælder mest til at beskrive det som noget der nok/forhåbentlig/om gud vil/hånden på hjertet ikke sker i virkeligheden!!!:):):):):):):):):):)Hahahahah….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Mascha ? Nu har du jo en del Louboutin sko, så jeg vil meget gerne vide om du har et sted, hvor du får repareret dine røde såler ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blow me away! BaByliss hårtørrer med digital motor...