Tak for jer!

Opskrift: Thaisuppe – sweet chili med laks

6C80E84B-82F4-4738-9967-2888DF4C4DE6Nå, men det var så åbenbart Mortens aften i går, så jeg da jeg lige ville prale på IG med min fine lakseret, så skal jeg la lige love for jeg blev skudt ned af fine andeanretninger. Det kunne I da godt lige ha’ sagt ? Jeg ved ikke hvorfor jeg ingen tradition har for Mortens aften, jeg elsker ellers traditioner, men det siger mig ikke noget… Jeg ved slet ikke hvorfor man holder det, mendet vil jeg da Google mig til om lidt.

Først vil jeg blamere mig med min madlavning som igår gik over al forventning. Intet gik galt og det smagte vidunderligt. Vi havde den bedste fredag aften længe og har I mod på det synes jeg I skal prøve denne ret. Det tog max 20 min og var lettere end let – det siger ikke så lidt når det kommer fra mig.

Hvad synes I om de her opskrifter, er det noget I gider at læse? Eller venter I bare på jeg futter køkkenet af 😉  

Opskrift: Thaisuppe – sweet chili med laks

INGREDIENSER

5 dl vand
1 fiskebouillonterning
100 g Philadelphia sweet chili ost
1 porre
½ broccoli
200 g laksefilet uden skind
Groft brød
Frisk koriander
1 lime
Salt og peber

TILBEREDNING

Fisk skal opbevares ved 2 grader. Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedningstid: Ca. 20 minutter

1. Bring vandet i kog og tilsæt fiskebouillonterning. Tænd ovnen på 200 grader eller brug brødrister.
2. Skyl og snit porren i ½ cm tykke ringe og skyl og del broccolien i små buketter.
3. Tilsæt Philadelphia sweet chili til fiskebouillonen og kog det ca. 2 min under omrøring.
4. Tilsæt porrer og broccoli og kog det med et par minutter. Varm brødet i ovnen eller på brødrister ca. 5 min.
5. Skær fiskekødet i store tern. Tilsæt ternene til suppen og kog yderligere 2-3 min.
6. Smag suppen til med salt og peber. Drys frisk koriander på suppen og server den med brødet og limebåde.

Opskriften er venligst udlånt af Kraft

NÆRINGSINDHOLD PR. PERSON

Energi: 2409 kJ (576 kcal)

Fredagshygge med mat og struttende mave ♥

Næste indlæg

Tak for jer!