Sund med TakeDaily: For bare 0 kr.!

Opskrift: Butternutsquashsuppe

5F2BDF2C-DD3B-42DA-898D-D30EC65EF4F9De sidste par dage er gået i ged med madlavningen. Det har været så dårligt at jeg måtte smide det ud, men i dag har jeg været god og lavet mit livs første suppe. En butternutsquashsuppe. Det skulle så blive 2017, i en alder af 38 år, at jeg skulle finde ud af eksistensen af en butternut. Hva’ fanden er det?! Ja det er så den jeg har lavet det her ud af og det smager SÅ godt! Jeg kom kun halvdelen af chilien i, for det ikke skulle være for stærkt til Hollie Nolia, men dryssede så lidt chiliflager henover min egen servening.

INGREDIENSER

1 stk butternutsquash
1 rød chili
1 ubehandlet appelsin
2 tsk friskrevet ingefær
200 ml kokosmælk
1 løg
2 tsk ekstra jomfruolivenolie
Havsalt
1 liter grøntsags bouillon (2 stk bouillonterninger)
Friskkværnet sort peber
2 spsk græskarkerner
2 grovboller

TILBEREDNING

Tilberedningstid: ca. 35 minutter

1. Skræl butternutsquashen og skær kødet i tern. Bring vand i kog til bouillonen. Hak chilien groft, fjern frøvægge og frø, hvis du ikke vil have det for stærkt. Skær løgene i tern.
2. Kom butternutsquash, chili og løg i en gryde og vend med olie og salt. Hæld grøntsags bouillonen over og lad det simre i 12 min..
3. Riv appelsinskallen og pres saften. Kom det i suppen sammen med ingefær og kokosmælk. Varm det hele godt igennem. Blend suppen og smag til med salt og peber.
4. Rist græskarkernerne og drys dem på den serveringsklare suppe. Varm bollerne som angivet på indpakningen og server dem til.

Opskriften er venligst udlånt af iform.dk

NÆRINGSINDHOLD PR. PERSON

Energi: 2284 kJ (546 kcal)

Næste indlæg

Sund med TakeDaily: For bare 0 kr.!