Opskrift: Fiskepinde med perlespelt

Nye eventyr venter…

IMG_1615Der har været helt stille på bloggen de sidste par dage, men jeg havde simpelthen brug for et par dage off. Jeg har gjort nogle store ændringer i mit liv og det hele er nu ved at falde i hak, hvis man kan sige det sådan. Mere om det her i ugen.

Noget af det der kommer ud af mine beslutninger og prioriteringer, er nogle helt fantastiske rejser Hollie Nolia og jeg skal på sammen. Det bliver min fornemmeste opgave, at give os mange vidunderlige oplevelser sammen og det starter allerede denne måned med en drømmerejse til Disneyland i Paris. Hun tror ikke at Disneyslottet virkelig findes og at man kan besøge det, så jeg ved slet ikke hvordan jeg skal fortælle hende hvad vi skal, eller hvornår. Det er først sidst på måneden, så hvor længe er for lang tid at glæde sig, når man lige er blevet 5 år? Har I været der? Tænker det er den perfekte måde at skyde julen igang på, dagene op til d. 1. december, med et besøg i julepyntet Disneyland. Jeg er selv ved at planlægge hvornår jeg tidligst selv kan pynte op herhjemme. Snart tænker jeg, og da senest om to uger, ellers bliver det alt for kort.

Til januar har jeg lige booket 15 dage i Thailand på et meget, meget børnevenligt resort. Jeg sidder altid i januar og leder efter en rejse, men der er altid udsolgt og jeg fortryder hvert år jeg ikke bookede noget før påsken, så nu er det gjort. Det var bestemt ikke meningen det skulle være Thailand igen, da jeg har været der rigtig mange gange og på de fleste forskellige destinationer. Vi vil jo også gene opleve nye steder, men jeg vil være sikker på skandinavisk personale i børneklubben og håber på danske børn at lege med da det har været meget savnet på tidligere rejser. Dette bliver Hollie Nolias fjerde gang i Thailand og hun bliver så glad når jeg fortæller hede det, “jeg elsker dig helt til Thailand og tilbage igen” plejer hun at sige. Det er det bedste hun ved, men sidste år stod det meget klart for mig at 5-stjernet luksus er mere mig end hende. Det var for kedeligt og der var ingen at lege med. Vores ferie skal ikke være sådan, at hun skal sidde pænt ved bordet på en fin restaurant om aftenen, spise flødeis med moccasmag til 35 kr for en lille kugle og hvor man ikke må skrige af jubel på hotellet.

Så nu skal vi fandme ha’ charter med all-inclusive (vin og is, JUHU!) børneunderholdning og gøgl fra morgen til aften og garanteret ligge på hvide plastiksolsenge og jeg er sikker på det bliver helt fantastisk! Vi er så heldige at Signe tager med os igen i år, så det skal nok blive hyggeligt. Har dog ikke fortalt hende det endnu. Altså Hollie, Signe ved godt hun skal afsted.

Men, men, men… Det er lige netop det jeg er sådan i tvivl om. Hvornår skal jeg fortælle hende om disse rejser, hvor lang tid inden? Thailand er næsten synd at fortælle om nu, for så vil julen og nytåret bare være noget der skal overståes. Men Disneyland vil jeg gerne afsløre snart på en eller anden genial måde jeg endnu ikke har fundet på. Nogle idéer?

 

 

 

Næste indlæg

Opskrift: Fiskepinde med perlespelt