26 I Daglig Blog

Ingen ændringer her! Som om… Tsk!

Tænk sig, min mor har haft den frækhed at ringe her til morgen og spørge om der er ændring i reglerne mht min pakkekalender som hun står for, for min mormor – til mig. Øhhhh nej! De er nøjagtig som de plejer at være. Jeg plejer at få adventskalender, dvs. 4 pakker, men da vi af erfaring ved det er svært for mig ikke at åbne dem før tid, plejer der at være “ekstrapakker”. Mere så jeg ikke pludselig står der uden pakke på en søndag, det kan vi jo ikke ha’.

Så nej mor, det er helt som det plejer at være, også selvom jeg er 38 år ♥ Nå ja, Hollie Nolia får da også en pakkekalender, bevares.

Det synes jeg egentlig sagtens jeg kan dætte ind under, at jeg elsker traditioner. Det er jo også her jeg selv skal være vaks med løgnene. Jeg var ikke helt så god til det med nissedøren sidste år, så det må gøres bedre denne gang. Løgnene må være på plads fra start! Mangler også en rigtig flot julesokke der kan være noget i.  Jeg forestiller mig det måske er sidste år hvor hun tror på julemanden, da hun starter i skole til sommer… Så går den jo nok ikke meget længere, tror I?

Jeg pynter til jul i weekenden, så hvis I har nogle gode traditioner I vil dele, så kom endelig med dem så jeg ikke kommer for sent i gang.

Læs flere indlæg

26 Kommentarer

 • Besvar
  Charlotte
  14. november 2017 kl. 9:05

  Altså min dreng på 9 år , tror stadig på ham 😳😊 ! Men min veninde’ barn på 5 har luret den .
  Tror det meget forskelligt fra barn til barn , men bare hold fast i det , så længe du kan🎅🏻🎄☃️

 • Besvar
  Zandra
  14. november 2017 kl. 9:16

  Her tror Sebastian på 7 år ( og første klasse) også stadig på nisser og julemanden. Han har dog spurgt om det i virkeligheden er mig😂 Men har fået ham overbevist om at hvis man ikke tror på dem så vil de altså ikke komme på besøg mere.. så troen er blevet større end nogensinde 🎄😂

 • Besvar
  Sara
  14. november 2017 kl. 10:22

  I vores familie er det tradition at jeg hvert år laver mine specielle konfektstykker og bager honningkage, så fordejen til honningkage blev “sat over” i oktober måned, så honningkagerne kan være klar til slutningen af november. ☺️😍

 • Besvar
  Anonym
  14. november 2017 kl. 11:18

  Min datter er 7 og hun tror skam stadig. På julemand, tandfeen osv. Tror også det kommer lidt an på hvordan man er som forældre. Vi er rimelig afslappet med det og puster ikke for meget liv i det det skal stadig være lidt mystisk jo. Sidste år hentede jeg dog sådan en app hvor man tageret billede af sin nissedør og så kommer der sådan en lille nisse Alf ud. Det var sku meget sjovt. Selvom der gik lidt tid før hun nærmede sig døren igen.

 • Besvar
  Louise
  14. november 2017 kl. 11:51

  Man bliver da ALDRIG for gammel til pakkekalender 🙂

  Vedr. julehygge for Hollie, så kan jeg anbefale en personlig flaskepost direkte fra selveste julemanden 🙂
  Man får et personligt brev fra Julemanden hver dag i december måned – et brev der er personligt med barnets navn, og andre personlige informationer, som man oplyser ved bestilling.
  Min søn var SOLGT det år han fik det (mener han var 4 år)… han er i dag 8 år, og jeg påtænker måske at bestille et sæt igen i år 🙂 Han tror nemlig stadig på Julemanden – og det er sååå hyggeligt, synes jeg.
  Jeg har købt mit her:
  https://www.julemandens-vaerksted.dk/julemandens-flaskepost-med-tegninger-2017-personlig-boernebog-breve-fra-julemanden.html

 • Besvar
  Signe Op.
  14. november 2017 kl. 11:52

  Nu er mine børn 13 og 15, så de tror selvsagt ikke på julemanden mere. Men jeg tror faktisk ikke, vi decideret har haft “snakken” om det. Hmm…
  Men altså, vi holder stadig alle fast i illusionen om julemanden, haha! Således er det julemanden, der kommer med adventsgaverne. Og vi stiller mælk og småkager frem til ham lillejuleaften, og så har han til gengæld en pakke med til dem, som han lægger under juletræet – og så tænder han også lysene på træet (altså de elektriske, ik’…), så det står så fint om morgenen juleaften. Han putter også slik i kræmmerhusene på træet, da de i min mands familie “plyndrer” træet om morgenen.
  Førhen havde han en pakke til hver af ungerne med, typisk noget legetøj at fordrive tiden med. Nu er det som oftest et brætspil, eller noget andet som vi alle kan hygge med i juledagene.
  Da de var mindre, fik de en pakkekalender-gave hver dag. Men jeg var ved at få spat og stress over at lave dem (fordi jeg åbenbart ikke er verdens mest organiserede menneske – trods gode intentioner!) Da de blev lidt større, havde vi en snak med dem om, at man godt kunne skrive et brev til julemanden og bede om at få lidt større gaver hver søndag, istedet for at få mindre gaver hver dag. Og det var de helt med på.
  Men for pokker, jeg husker simpelthen ikke præcist, hvornår de “holdt op” med at tro på julemanden….
  Kommer lige til at tænke på forrige år, hvor jeg (desværre) var ledig. På et tidspunkt sagde jeg til min søn, at julemanden måske ikke kom med så store gaver det år – økonomiske kriser var der jo alle steder. “Tror du så, han kommer med større gaver næste år?”, spurgte min søn. “Måske”, sagde jeg. “Ja, ellers må vi sgu håbe, julemanden har fået et arbejde næste år! Og for at bevare den der illusion om julemanden tilføjede han: “Altså, han arbejder jo seriøst kun én da om året!!” 😂😂

 • Besvar
  mille
  14. november 2017 kl. 12:32

  Hjemme ved os holder julemanden øje med vores søn gennem kameraerne i vores alarm. Og som bekendt er det jo kun de børn, der opfører sig pænt, der får julegaver! Det har aldrig været lettere at få ham til at rydde op på sit værelse eller høre efter, hvad vi siger. Elsker julen i den digitale tidsalder, wuhuuu!

 • Besvar
  Rikke Skovrup
  14. november 2017 kl. 13:44

  Begge mine piger på 24 og 25 år får pakkekalender med 24 gaver – købt igennem hele året – ellers ender det i “ crap” gaver og det gider jeg ikke gi !
  Min farmor på 99 år får også en pakkekalender og hun glæder sig over at se på alle gaverne og åbner gladeligt en hver dag .
  Jeg er den der nyder det allermest , da det er fedt at gøre sine kære/nære glade❤️👩‍❤️‍👩
  Nyd du bare dine pakker de er garanteret givet på samme måde 🙂

 • Besvar
  Anette
  14. november 2017 kl. 16:48

  Eller så kunne du jo få Hollie Nolia til at ringe til julemanden på dette nr, ‭70 24 12 07‬ så kunne det være hun troede lidt mere på det. Min datter ringer hvert år og hun er lige imponeret hvert år;-) du kan selv lige ringe til nummeret så du ved hvad det går ud på;-) jeg er ikke et sekund i tvivl om hun vil elske det.

 • Besvar
  CB
  14. november 2017 kl. 17:10

  Altså min niece som ellers har været så stor i troen og bliver 6 år til januar, hun gættede lynhurtigt sidste år da julemanden kom ind af døren, at “det der er da morfar”, naaarj det er da julemanden af hensyn til lillebror He He”‘ nej for det er morfars sko han har på🤣🤣😂😂😆🤔 ups hun er en meget kvik og detaljeorienteret pige.
  Hvorimod min bonusdreng gerne vil tro på det, når han er her. Hjemme får han hverken adventsgaver eller julekalender, juletræ og lign. Så jeg syntes tilgengæld han skal have det hele her, juletiden må gerne være magisk når man er barn, sådan er jeg selv vokset op.

 • Besvar
  Carina
  14. november 2017 kl. 18:05

  Har fortalt mine børn at han findes for dem der tror på ham 🙂 min søn på 10 er tvivler 🙂 pigerne på 7 og 8 tror stadig 🎅🏼

 • Besvar
  Mia
  14. november 2017 kl. 18:06

  Søstrene grene har de vildeste julesokker der har en god størrelse og er virkelig hyggelige. De har dem endda i fake fur – total rensdyr sok😄😍

 • Besvar
  Christa
  14. november 2017 kl. 18:14

  Hvert år finder jeg nogle super fine og sjove kugler til min døtre og skriver navn og årstal på, og når de hver især flytter hjemmefra, får de alle kuglerne med deres eget navn på med. Sidste år købte jeg de fineste kugler fra Disney med en lille plade på hvor man kunne få indgraveret navn og årstal.I år har jeg købt nogle smukke kugler fra “Apoteket” + nogle virkelig søde ornamenter fra knæk cancer <3

 • Besvar
  Charlotte Sørensen
  14. november 2017 kl. 18:15

  Gid det var så vel, at jeg stadig fik pakkekalender..super hyggeligt, men min søde mor orker det ikke. Jeg får til gengæld en lillejuleaftens-pakke, fordi min mor ikke synes at det er helt fair, at min søster og hendes familie med 3 børn får flere gaver.. Det er jo oprigtigt talt noget vrøvl, men jeg brokket mig ikke, for det er bestemt gjort i den bedste mening og med masser af kærlighed.
  I år er det bare mine forældre og mig til juleaften, og vi GLÆDER os ❤…vi overvejer stærkt hver gang vi blot er os 3, om det hele bare skal foregå i nattøj…men hver gang klæder vi os alligevel pænt på..i det mindste indtil vi har danset om træet 😉🎅❤🎇🎄😘

  Kh Charlotte

 • Besvar
  Lene Rasmussen
  14. november 2017 kl. 20:08

  Jeg har en veninde, der har haft kræft og både økonomisk og helbredsmæssigt er virkelig dårligt kørende. Mine børn og jeg laver hvert år en pakkekalender til hende..og lidt ekstra til juleaften. Hun er altid alene med sine katte juleaften. Det er småting, som fx tandbørste, dåsemad, rødkål, sunde sager og alle mulige ting , hun kan bruge. Hun får også altid et sæt termoundertøj. Hun bliver så glad for gaverne, at hun ofte når til både 3. juledag og nytår, inden de sidste gaver er pakket ud. Selvom det er småting, gør jeg en del ud af indpakningen. Når jeg ser hvilken glæde, de gaver giver hende, glæder det det os..og det er så vores *istedet for en ulandskalender *
  Ps Selvfølgelig skal du da ha dine adventsgaver…man ændrer ikke på gode traditioner 😂😂

 • Besvar
  Mette
  14. november 2017 kl. 20:18

  Min søn på 10 år tør ikke lade være for hvis man ikke tror på julemanden så kommer ham jo ikk 😂 elsker også traditioner herhjemme vi bruger døren hvert år og ungerne synes det er så hyggeligt selvom den lille på 5 Synes at nissedøren skal være i gangen og ikke på hendes værelse måske lige uhyggeligt nok at der bor en nisse inde i hendes væg 😂☃️🎅🏻🤶🏻

 • Besvar
  Liesbeth
  14. november 2017 kl. 20:45

  Lige et tip til de fineste julesokker ☺️
  Har selv en fin rød en til min datter, med hendes navn på. Det er super kvalitet, godt tykt stof med struktur i ☺️
  http://wittenburg-baby.dk/?page_id=156

 • Besvar
  Sarah larsen
  14. november 2017 kl. 22:23

  Her hjemme sætter nissen fodspor (fingerspidserne dyppet i soya. Dog er nissen så rar, kun at sætte fodspor på vaskbare overflader. faktisk kun på gulvet) 1/12 står sønnike op til fodspor og 24 pakker under juletræet. Har ellers sagt til ham, at i en alder af 7 år. kan det jo godt være nissen syndes, han er blevet for gammel. Men han holder på, nissen kommer den 1/12 og julemanden den 24/12. Så det er nok en tradition der er kommet for at blive i mange mange mange år

 • Besvar
  Bianca
  14. november 2017 kl. 22:58

  Ved ikke om det så meget er en tradition, men hvert år køber vi 1-2 stykker nyt/gammelt julepynt til træet, du ved af de der specielle og oftest lidt mere kostbare 😀

  Min yngste på 6 år synes det er fantastisk, at der hænger en lille isbjørn og en lille røv på træet osv. og kan huske hvor og hvornår vi købte det 🙂

  Desuden er vi altid på juletur, sidste år tog vi til Liseberg, hvilket helt klart kan anbefales 🙂

 • Besvar
  Lis
  14. november 2017 kl. 23:30

  Altså julesokken køber i selvfølgelig i Disney, der har alle mine 3 børn julesokker fra. Den ældste på 23 er godt nok flyttet hjemmefra, men sokken bliver her. Hvor skulle han ellers få sine adventspakker fra, når han er hjemme på besøg?
  Mht diverse juleløgne, så er jeg ikke til det voldsomt idylliserende, mine børn har ret tidligt vidst, at det er noget fis, men vi sætter skam grød frem osv alligevel, der er jo ingen grund til at ødelægge gode chancer for hygge😉

 • Besvar
  Dorthe
  15. november 2017 kl. 6:00

  Mine drenge på 20 og 22. Min svigerdatter på 24 og en ekstra “datter” på 25 får alle 4 24 pakker s pakkekalender. Forsøger at aflive, men de mener bestemt ikke de er for gamle endnu! Og jeg hygger mig faktisk for vildt med at lave dem 😊

 • Besvar
  Christina
  15. november 2017 kl. 13:37

  Min datter på 6 år som går i 0. klasse tror fuldt og fast på nissen. Han hedder Mulle og bor på loftet i december. Hun stiller grød og saft op, tegner små tegninger og laver perleplader til ham. Han kommer selvfølgelig med pakker i julesokken🎅🏼
  Vi har også en juletradition, hvor vi har en hyggedag i byen, hvor både min 6-årlige og 13-årige datter vælger en julekugle lige efter deres ønske som selvfølgelig kommer på juletræet🎄 Det er meningen, at de skal have dem med sig, når de flytter hjemmefra og selv skal pynte op/pynte juletræ❤️

 • Besvar
  Kari-ann Maj Larsen
  15. november 2017 kl. 14:07

  Det lille apotek på strøget har nogle seriøst store jule”sokker ❤️

 • Besvar
  Nathja
  15. november 2017 kl. 20:50

  Håber meget at du laver en julerapportage i år igen af julepynten i huset, det var nemlig så smukt✨👍🏻

 • Skriv en kommentar