Den kan blive din...

Det hjælper ikke at pisse på bålet… Girl on fire!

8E6776F3-8201-42D1-8074-C35B128377D3Biledet af mig her, beskriver meget godt min mentale tilstand lige nu. Jeg har sovet længe i dag, for første gang længe har jeg sovet lige til jeg vågnede, og sovet godt. Der er kun halvanden måned tilbage af 2017, og den tid skal bare være god!

For at sige det som det er, så har 2017 været det værste år længe. Lige fra klokken slog midnat nytårsnat har det gået skævt. Der er sket virkelig mange dårlige ting det seneste år, private ting, shitstorm, dødstrusler, kræft, break-up, snyd og svigt fra dem jeg troede var mine bedste allierede. Folk der havde hænderne dybt i honningkrukken og mails fra fremmede der fortale hvordan “veninder” udleverede private ting om mig højlydt i en kø eller i et fly. Der har været mange oplevelser der har såret og skuffet mig, fået mig til at trække mig i mange sammenhænge, fået mig til at føle mig ensom, men også smidt brænde på mit indre bål, hvor en flamme bare nægter at gå ud. Man kan sagtens pisse på et bål, men gløderne brænder bare ad helvede til hvis ikke du slukker det ordenligt og prøver at vade henover det bagefter.

Der har virkelig været langt mellem de gode oplevelser i år. Tydeligst for mig står naturligvis at min mor i denne uge er rask og færdig med kemo og stråler, det betyder alverden for hele familien. Venskabeligt har jeg fundet ud af hvem der virkelig står klar når det brænder på, og det er nogle gange fra uventet side, men her relationer viser deres sande ansigt. Når alt tæt på ramler sammen, som meget har gjort gennem året, så er det overraskende hvor meget det betyder at få opbakning udefra. Når jeg har tudet i røret til veninder har jeg sagt “Jamen det er da heller ikke fordi der slet ikke er sket noget godt i år, jeg vandt jo Danish Beauty Awards prisen”. Den står for mig som en klar og meget betydningsfuld stjerne der bryder de mørke skyer. Den gjorde mig virkelig, virkelig glad, tænk sig engang en opbakning at få.

Mange af oplevelserne i år har været med til at rydde ud og rydde op i mit liv, hvor jeg altid mentalt sætter en streg i sandet nytårsaften. Inden da skal der være ryddet op, så jeg er klar på en frisk omgang. Det er så det jeg er ved nu, og hold op hvor det letter. Fremadrettet kommer jeg til at skære benhårdt ind til benet på alle tænkelige måder, for at frigive tid og energi til det der betyder mest for mig. Jeg er en person der tror meget på de mennesker jeg omgåes, tror på det bedste i dem. Jeg tror på det er vigtigt at bakke hinanden op og ønske hinanden godt, og ikke være led og ked af det går andre bedre, end det går en selv.

Det kan være svært i Danmark at glæde sig på andres vegne, men kan man ikke det, så er det en selv der er i ubalance og så må man altså gøre noget ved det – og løsningen er ikke at træde op på andres skuldre eller malke dem for det man ikke selv formåede. Moral og etik vil for mig til enhver tid vinde over business og penge, det er bare så grimt i min verden at sige “det er jo business”, den sætning dækker som regel over en handling personen godt selv ved, ikke er fair. Man kan sagtens lave forretninger og være et godt menneske, men det er imponerende hvor mange der vil være bekendt at være et røvhul så snart de lugter cash de har let adgang til – og som ikke er deres. Er min erfaring.

Men nu er der ryddet op rent mentalt, og det gav mig mod til også at frigive noget mere tid, som jo sker ved salget af Blogly, som jeg er meget stolt over. Det må man nemlig gerne være. Mange har spurgt hvad jeg så skal lave nu? Well… Den faste læser vil nok vide at jeg har svært ved at sidde stille og altid har mange ting på tapetet, så det kan jeg garantere jeg ikke kommer til. Jeg har masser at se til og spændende samarbejder der allerede nu er planlagt ind i 2019. Og så siger alle de clairvoyanter, uafhængigt af hinanden, jeg kommer i nærheden af, at der står en lille dreng og venter på at komme ind i familien – og han er begyndt at trippe nu! Så måske jeg skal bruge lidt energi på at finde hans far i stedet for at finde bunden i mailboxen.

Jeg er så glad, lettet og ON FIRE! Tak for jer ♥ 

 

Lige som jeg skrev sidste sætning, kom jeg i tanke om denne sang som jeg satte på og den gik lige i maven på mig, så den deler jeg lige med jer. Kender I ikke den følelse af en sang lige rammer? Hvilken rammer dig lige nu?

 

 

   

33 kommentarer

 • Heidi

  Så for Søren. Det var det indlæg der lige reddede min lørdag og hele mit nye liv. Fandme så. Girl on fire…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina D

  Hej Mascha. Det er skide sundt, den “oprydning” du har gang i. Og når 1 dør lukkes åbnes 1 ny ?
  Lige et praktisk spørgsmål: hvorfor skal jeg acceptere cookies hver gang jegvil læse et nyt indlæg? Jeg bruger Bloglovin via iphone, og det undrer mig at det er hver gang?
  Hav en fantastisk dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laika

  Tina D. EU kræver at hver eneste gang du åbner en hjemmeside der afleverer cookies på din PC, tlf, eller tablet skal du vide det og dermed acceptere det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette skov sørensen

  Ja, sørgeligt at man ikke kan stole på sine venner, eller at disse ikke kan glæde sig over andres succes. Det er sgu trist, når man skal gemme det gode væk man man gør her og opnår her i livet, bare for at behage andre. Fuck dem, du klare dig fint uden dem, men husk vi er mange der beundre dig alt det du selv opnår. You go girl????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Björg

  Du er skøn, Mascha! Ægte og skøn! Og en kæmpe inspiration. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Jungså

  Hvor er det bare dejlig læsning ❤️ Håber 2018 bliver et godt år for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  Da jeg hadde det som tyngst i mitt liv, med flytting fra Dk, skilsmisse og kreft hos mitt barn, da var det ” Hvor længe vil du ydmyge dig” (jeg tror, men husker ikke helt, at det var Tøsedrengene) som gikk om og om igjen. Jeg fikk så styrke av den sangen og teksten❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Hej Siri,
   Lige en lille servicemeddelelse: Det var Philippa Bulgin fra “Danser med Drenge”, der sang “Hvor længe vil du ydmyge dig”? God lørdag til dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siri

   Takk Takk, jeg var nemlig tvilende til om jeg husket riktig ?Det er laaaang tid siden jeg bodde i Danmark. Men, sangen er så god allikevel, uavhengig av hvem som synger den❤God lørdag til deg og?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   @Siri

   Denne gav mig styrke
   Maria Mena – Mitt lille land https://youtu.be/1LHAwC9Xn38 via @YouTube
   XOXO
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sødeste Mascha, det er vildt som vores 2017 har lignet hinanden. Specielt rammer den mig det med business og hvordan man godt kan være et godt menneske selvom man driver en fornuftig business. Jeg er med dig hele vejen, for livet er fanme så meget andet end at skulle skjule sig under en sætning som: “Det er jo business” !!!
  Hepper på at 2018 bliver SÅ meget bedre <3
  KRAM fra P.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Fik de sygeste kuldegysninger af det sidste du skrev med den lille dreng ?? Jeg har også haft det sværeste år synes jeg, kæmpe for at komme op på hesten efter jeg fik en stofskifte sygdom og derefter stress,fordi kroppen ikke fungerede rigtigt har måtte se langt efter støtten og har også selv skåret ind til benet mht veninder, heldigvis har jeg en dejlig kæreste og en dejlig datter og har endelig fået det godt og er frisk i hoved igen, så 2018 kan kun blive godt. Elsker at følge dig og din datters liv . Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kære Mascha.
  Wow – og hold nu op et ærligt indlæg. Jeg blev faktisk helt rørt ❤️ Dit liv er meget anderledes end mit; dit mod og din energi så meget større end mit og jeg er imponeret over, at du igen, igen finder fighterånden frem og nærmest ikke kan lade være med at “finde på” og skabe. Jeg ønsker det allerbedste for dig og dine.
  Knus Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hej du skønne og ærlige Kvinde❤️
  Tak fordi du er altid er så ærlig om hvordan dit liv er? og HN ❤️ Træls at folk ikke kan og vil respekterer dig og din måde at leve lige netop dit liv, det er da lige netop dit liv og det eneste du får, så dejligt du nu gør lige netop det bedste du kan for dig delv og HN. Sender alt kærlighed afsted til jer❤️ Og Må 2018 blive lige som du ønsker ?❤️
  Og så sad jeg og hørte en sang sammetid som jeg skriver her og den passer sgu meget til dig?. Royales med lorde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hjertelig tillykke til Mor Conny <3

  Tusinde tak for dine stærke og ærlige ord.

  Med ønsket om at der venter dig/Jer en masse skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Mascha ❤

  For det første: hvor er det bare BIGTIME skønt at høre, at din mor er erklæret rask igen!!! Det gør mig meget glad på både hendes og jeres vegne ❤❤??
  Second: Også godt at høre, at du får ‘ryddet op’ i venskaber/bekendtskaber som dræner din energi og ikke vil dig det godt. Jeg kan blive SÅ rasende over folk der ikke kan glæde sig på andres vegne, og i virkeligheden er det jo sørgeligt, for de må jo ha’ det skidt med sig selv, siden de opfører sig på den måde ? ??.
  Du har kun al mulig grund til at være stolt af dig selv, for du gør det virkelig virkelig godt!????….du er jo også ? som jeg selv..and we don’t take shit lying down..We fight!!?

  Så masser af hep, go’ energi og krammere herfra ❤??
  Glæder mig meget til at følge din videre færden ?❤??

  Kh Charlotte ????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Sikke et rørende indlæg ? Hvor er det skønt med din mor? Det er jeg virkelig glad for at høre – hun virker som et fantastisk menneske. Håber dit 2018 bliver bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sexiest Man Alive … https://www.buzzfeed.com/andrewziegler/rate-people-magazines-sexiest-men-alive

  Ifølge den dybt seriøse test er jeg 20 år yngre, end jeg troede.
  Måske kan den gøre dig lidt klogere på hvad/hvem du skal satse på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hører altid præcis samme sang når det skal til! Og ellers er “Fighter” med Christina Aguilera god. Powerkram herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Slipping throug my fingers – fra Mamma Mia ? Jeg har en datter der startede i skole i sommers og denne sang har jeg tudet en del gange til siden❤️
  God vind til dig og jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Dit indlæg rammer mig. Hvor jeg håber 2018 bliver dit power-år. Det fortjener du sgu. Jeg beundrer din styrke og dit fokus på HN. Jeg bliver altså helt rørt over I er begyndt at lave mad?. 2017 har måske været et lorteår, men tænk på hvor meget du har lært. Nogle gange skal man ned og ramme bunden før man kan se klart. Intet er så skidt, det ikke er godt for noget. Jeg selv har levet det meste af 2017 med en kræft-frygt. Og det var falsk alarm. Det man ikke dør af, bliver man stærkere af er mit motto. Jeg har også fået prioriteterne på plads, og shit hvor jeg nyder livet. Det håber jeg også du gør ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Denne blogpost går lige i hjertet på mig! Min 2017 har også været det værste år længe med sexchikane, stalking, problemer i forholdet og mig der nu står og ikke rigtig ved hvordan mit liv ser ud fremadrettet. Jeg har været helt bede i kulkælderen og tror 2017 har været det år, hvor der er fældet aller flest tårer.
  Her sidste dag mødte jeg så en kvinde som gav mig en lille sætning med på vejen. Hun sagde at når livet er op ad bakke, skal man huske på at op ad bakke stadig er fremad. Den sætning brændte sig fuldstændig fast inde i mig, for shit hvor har jeg bare haft svært ved at se fremgangen i mit liv de sidste 10 måneder. Nu vil jeg prøve at se fremgangen – også selvom vejen stadig er en smule op ad bakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg synes altså det er mega sejt gjort, at sælge sit firma fra for at priotere sin datter og jeres liv sammen! Jeg har dyb respekt for det. Tiden med ens børn flyver, og pludselig er de slet ikke så afhængige af en.
  Og hey næste år kan da kun bluve bedre?

  Ps. Dejligt med din mor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hej Mascha,

  Hvor er den skønne blå kjole fra, som du har på i dit indlæg “Tak, for jer!” Den er så skøn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
  Til din mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Må man spørge hvilke clairvoyanter, du har været hos?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Mascha,

  Sikke et ærligt indlæg fra dig – og jeg har før sagt det til dig, men nu gør jeg det igen: Du er bare den bedste blogger EVER !! Det er jo nok ingen hemmelighed, at der er mange unge piger – ja også vi midaldrende kvinder, som ser op til dig. Og derfor synes jeg, at det er så befriende, at du ikke kun viser dig og dit liv som et glansbillede.
  Det er godt nok lidt tidligt, men alligevel – godt nytår Mascha, håber at jeg i slutningen af 2018 kan læse på din blog, at du synes, at året har været så meget mere fantastisk i forhold til 2017.
  Jeg vil i hvert fald stadigvæk læse med…. !! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lissi

  Hvor er du en fantastisk person. Så flot og ærligt skrevet. Rigtig meget held og lykke i det nye år. Du er virkelig god til at reflektere. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Mascha.
  Jeg har fulgt din blog i mange år, men aldrig kommenteret nogle af dine indlæg. Det føler jeg for lige nu:) Dit indlæg er ærligt og rammer nok nogle af os, som også har haft et svært år.
  Det er så vigtigt at få sorteret det ‘dårlige’ fra i ens liv og det udpensler du så fint.
  Du er en fighter og en kæmpe inspiration, det synes jeg du skal vide:)
  Jeg ønsker dig det bedste fremover og TAK fordi du er dig. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magnina

  Kære Mascha
  Hatten af for dig! Tak fordi du skriver så ærligt! Flot at du får sorteret de mindre gode relationer fra! Tillykke med de gode nyheder omkring din mor’s sygdom❤️🙏🏻
  Klap dig selv på skulderen! Du gør det godt!
  Held og lykke med at finde sønnens far❤️🍀
  Godt nytår – og tak til dig
  De bedste hilsner
  Magnina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Den kan blive din...