Festkjoler: Mine favoritter fra Bubbleroom

Den kan blive din…

BA895B06-C379-4AA9-9CCD-374FF397A8DD

Sponsoreret konkurrence

For noget tid siden faldt jeg over denne halskæde på nettet, da jeg ledte efter en gave til min mor. Jeg husker at jeg var sent på den og derfor ringede til webshoppen og spurgte om ikke jeg kunne købe smykket på shoppen, men komme og hente det med det samme, da jeg ikke kunne vente på posten. Jeg mødtes med en af personalet på halvvejen og gaven bragte lykke hvor den skulle ♥

Nu har jeg så også selv fået mig en kæde, og da jeg spurgte Hollie Nolia hvem der skulle i kæden, om det “bare” skulle være hende og jeg, sagde hun klart og tydeligt at mormor også skulle med – så nu har jeg os tre her i kæden ♥

Jeg har fået lov at lave en Give-Away med dette smykke ‘Together’ fra By Biehl, hvor du selv kan vælge hvor mange små mennesker der skal være i kæden og om den skal være i sølv eller guld som denne. Da det er en Instagram Give-Away deltager på min Instagram her.

Næste indlæg

Festkjoler: Mine favoritter fra Bubbleroom