"Something red". Hjælp med med at vælge...

Blow me away! BaByliss hårtørrer med digital motor…

MaschaVang_2017-11-14_001Vi har en hyggelig rutine herhjemme, hvor Hollie Nolia sidder på en lille skammel, når jeg har vasket hendes hår, hvor jeg plejer, friserer og tørrer det. Hun har virkelig langt og pænt hår, men for nylig kom det lange hår ind i motoren bag på hårtørreren (hvem har ikke prøvet det?) og satte lidt en skræk i livet på hende. Den var efterhånden lidt gammel og nettet bagpå var gået i stykker, så den skulle jo virkelig skiftes – og dét inden næste gang håret skulle vaskes! Jeg plejer altid at investere i en god hårtørrer som holder i mange år, og det gjorde den gamle også, men den var vitterligt slidt op. Min nye holder heldigvis 10 gange længere!

Jeg har som I jo kan se ret langt hår, og det er noget af et projekt hver gang det skal tørres og styles, og det er ikke helt ligemeget hvordan jeg behandler det, hvis det fortsat skal være “worth it”. Jeg bruger alverdens produkter for at pleje det og jeg bruger naturligvis også heat protection når jeg tørrer og styler det, da det slider ret meget på håret. Derfor er det heller ikke helt ligemeget hvordan jeg tørrer det, selvom det måske lyder ret ligetil – det er jo bare luft.

Jo jo, det er bare luft, men en hårtørrer der der varmer for meget skader håret og over-heater håret så det er svært at style efterfølgende. Det er jo lidt fjollet at bruge masser af penge på bekostelige shapoo’er, hårkure, olier og stylingprodukter, for så bagefter at smadre det med en dårlig hårtørrer –  den går ikke! For mig betyder mit hår alt for meget til ikke at passe godt på det.

BaByliss Digital Sensor Hair Dryer er den første hårtørrer på markedet med en digital motor og sensor, der vedholder hårets fugtniveau og tørrer det ensartet, skånsomt og effektivt med en konstant temperatur på 70 grader, for at beskytte håret mest muligt. Den er meget, meget støjsvag, let og har en god lang ledning på 2,8 m og tilbehør som den automatisk genkender og justerer sig efter, så det ikke bare er at sætte et mundstykke på.

BaByliss Digital Sensor Hairdryer forhandles her

Man kan godt mærke når man holder den og tænder den, at den har en helt anden type motor. Normalt blæser en hårtørrer jo bare afsted med det samme, men denne her har en anden følelse… Lidt svært at beskrive, men mere glidende vil jeg kalde det. Det er tydeligt at mærke der er noget andet teknologi i, og den tørrer mit hår hurtigt med ikke på den der larmende og bombastiske måde. Jeg kan rent faktisk tale med Hollie Nolia imens, og hun synes slet ikke det er så voldsomt som det plejer, når jeg ordner hendes hår.

En hård pakke der er god under juletræet, og som din kæreste sagtens kan forstå du ønsker dig – der er jo motor i, digital motor ligefrem, og holder derfor 10x så længe som en alm. hårtørrer. Han vil blive imponeret over ønskesedlen, haha.

Forhandles her

BaByliss Digital Sensor Hair Dryer Har forskelligt tilbehør, og alt efter hvad du monterer, så genkender den og tilpasser sig luftstrømmen, for mest effektivt og skånsomt resultat. Ret cool! Den store difuser til krøller bruger jeg når jeg har krøllet året og gerne vil køle det ned så det holder bedre – husk ikke at bruge varm luft, men kold.

Der medfølger denne fine pose, som kan hænge på badeværelset i bedste hotel-stil, eller ret praktisk at pakke den i når turen snart går til Thailand. Altså den kan også bruges hvis bare man skal til Fyn.

Næste indlæg

"Something red". Hjælp med med at vælge...