Kitchen pimping! Det skal være en fest at gå i køkkenet...

Black Friday TYVSTART – 25% på ALT!!

8DE3CE09-676C-4168-84C0-722DD852ADC3Altså ikke alt i hele verden, men næsten! 😉

Der er selvfølgelig gået Black Friday i den, men jeg tyvstarter altså allerede nu, inden det går helt bananas og I har brugt alle jeres penge på noget andet, hah!

Jeg har presset på og fået Duglemmerdetaldrig.dk til at tyvstarte med 25% PÅ ALT fra NU og frem til i morgen d. 24/11 kl. 23:59

Brug rabatkoden koden: blackfriday2017

Så det er altså med at være tjep hvis du skal have en oplevelse eller julegave med god rabat!

Der er meget forskelligt at vælge imellem, mine favoritter er:

Til ham:

Til parret:

Man kan også vælge at købe et GAVEKORT som gælder til det hele.

Jeg synes selv nogle af de bedste gaver er oplevelser, det er altid dem jeg husker bedst og blir gladest for (altså udover Chanel og Louboutin!). Det kan være gaver til mig selv, men altså også som fødselsdags- eller julegave. Nu er det jo ikke fordi jeg aldrig oplever noget, men jeg har altid haft en drøm om at flyve i luftballon, nok lige siden jeg så Pippi Langstrømpe flyve rundt i en. Så den gave gav jeg mig selv i fødselsdagsgave og sidste sommer var jeg så oppe at flyve – det var MAGISK! Sikke en oplevelse. Det var altså ikke vildt og farligt, men en smuk oplevelse alle kan være med på.

Stor anbefaling herfra og LIGE NU med 25% rabat!! I finder oplevelsen her

Ja man skulle tro jeg selv havde denne med, men det havde jeg ikke (jo jo jeg havde også en mini i tasken naturligvis), der blev stillet an med champagne, chokolade og kaffe bagefter hvor vi fik vores diplom for at have fløjet i luftballon. Det kunne ikke ha’ været en smukkere aften og oplevelsen var virkelig gennemført.

 

 

   

3 kommentarer

 • Anne Mette

  Kan bestemt også anbefale en ballontur med dem. Ikke at jeg selv har prøvet (alt for meget en kylling til det) men sidste år gav jeg min mand et gavekort til sådan en tur, og han var svær at få ned på jorden igen, altså i overført betydning. Vi har boet 10 år her, hvor der meget ofte kommer en ballon forbi og han sagde hver gang ‘det kunne nu være sjovt’. I sommers kunne jeg derfor stå i vores have og følge lidt af hans tur. Tæt på lige vildt som at hænge deroppe i luften, siger kyllingen her 🙂 Eneste aber darbei er at han nu overvejer at ‘gå til luftballon’, ikke den billigste fritidshobby ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Mascha
  Til ham.kan jeg ikke se djævleræs da siger no found??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Undskyld hvis skrivefejl da ordblind men god jul til dig og familien ❤❤ håber du svare mig eller har en ide til hvad jeg ellers finde på.. han er gamle ishockeyspiller ❤❤? så skal være vildt tænker jer❤❤ vh Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kitchen pimping! Det skal være en fest at gå i køkkenet...