Fordi det er så vigtigt for pigerne - lige i dag!

Vind et maleri af Martin Brachér til 8400 kr.

Skærmbillede 2017-10-11 kl. 12.19.57

Reklamelinks

Jeg elsker engagerede og dedikerede ildsjæle, der i livet går efter det de vil og laver det de tror på.

Martin Brachér er en af dem, der satte tilværelsen på højkant for at forfølge sin drøm og det synes jeg er enormt modigt.

Martin er bare 22 år men har allerede taget store valg for hans liv. Da han var ansat i militæret begyndte han at male for at stresse af, og det viste sig hurtigt at folk var vilde med hans kunst der typisk laves med spray- og akrylmaling på italiensk importerede lærreder. Martin fulgte drømmen og sagde efter to år i forsvaret op for at se om det kunne være mere end blot en hobby. De fleste kan nok godt regne ud at det kan være en svær opstart og Martin endte også med at tage et job sideløbende som skraldemand, hvor han hver dag mødte på job kl. 4:30 på en 20 km skralderute, for at få tid og økonomi til at skabe malerier.

Se Martin Brachérs malerier her på Kunstsamlingen.

Se det er dén drivkraft og vilje jeg beundrer så utrolig meget. Modet og beslutningen om at skabe det liv man drømmer om, koste hvad det koste vil. Jeg håber Martin Brachérs kunst vil komme bredt ud, og jeg vil derfor gerne være med til at bringe hans kunst ind i mindst én stue herfra.

Martin Brachérs har doneret et af hans værker som man kan vinde her på bloggen. Et rigtig dejligt billede der hedder ‘Frost & Forrest’, hvilket jo er oplagt at pynte sit hjem med lige nu. Sølvet i maleriet minder Martin om små frosne vandpytter i skovbunden. Et rigtig flot maleri der kan passe ind i mange hjem og måler 120 x 100 cm.

For at deltage i konkurrencen om at være den heldige vinder af et Martin Brachér maleri, skal du tilmelde dig nyhedsbrevet på Kunstsamlingen HER.

Vinderen findes d. 15. Oktober hvor Martin vil være i galleriet i Waves Shoppingcenter i Greve og udtrække en vinder kl. 15. Her har du mulighed for at møde ham til en lille snak, men vinderen offentliggøres også på siden hvor du deltager og vil blive kontaktet direkte af Kunstsamlingen. Alle kan naturligvis deltage i konkurrencen, uanset hvor man bor.

   

Næste indlæg

Fordi det er så vigtigt for pigerne - lige i dag!