7 I Sponsoreret

Vind din egen fest – frit valg!

Har du fulgt med i vores fødselsdagsuge og tænkt, at sådan en fest ville du selv ønske at holde, for dig selv, dit barn eller en helt tredje? Så har du chancen nu, da du kan vinde din helt egen fest med festartikler og balloner fra Abefest.net til en værdi af 799kr. når du tilmelder dig deres nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER for at vinde en fest!

En rigtig abefest!

Ingen fest her uden balloner og pynt! Man skal ha’ fulgt meget lidt med for ikke at vide jeg er helt tosset med den slags, og det er jeg fordi jeg har set små øjne lyse op om morgenen når de så alle de farverige balloner og al pynten. Det gir et helt sug i maven at gøre nogen så glad, og det synes jeg så mange som mulig skal have lov at opleve. Det kan være alt fra børnefødselsdag til voksenfest eller Halloween-party lige om hjørnet.

Du har mange chancer!

Abefest.net trækker hver fredag, altså HVER UGE, en vinder af en festpakke af eget valg til 799 kr, på skiftevis deres Instagram, Facebook, Snapchat og deres nyhedsbrev som man skal huske at tilmelde sig HER. Du har derfor rigtig mange chancer for at vinde, hvis du tilmelder dig og følger alle steder, hvis du virkelig gerne vil vinde!

Der er frit valg af artikler og har du svært ved at beslutte dig eller med at sætte det helt rigtige sammen, så hjælper Abefest.net dig gerne med at få styr på det hele. Der kommer løbende nye temaer og de er ret lydhøre overfor idéer. Tro mig, de har haft mig i hænderne så de kan klare alt og har stor tålmodighed og god service, de er blevet testet af stresset fødselsdags-mor, haha.

Læs flere indlæg

7 Kommentarer

 • Besvar
  Christina
  10. oktober 2017 kl. 10:15

  Nu var jeg prøvet at tilmelde mig 3 gange .. Den melder fejl .. øv 😊😊😊 Men så må jeg jo bare blive ved 😂😂😂 Vil jo så gerne vinde den drømme fødselsdag til min lille pige … Kan kun blive inspireret 🍓🍓🌞🌞

  • Besvar
   Henrik Bruhn
   10. oktober 2017 kl. 10:23

   Hej Christina!

   Det vil jeg meget gerne vide noget mere om. Det burde da gerne virke, men jeg tror at grunden til at den melder fejl, er fordi du allerede har tilmeldt dig. Du kan kun stå på nyhedsbrevet een gang, men hvis du følger os på Instagram, Facebook og Snapchat har du også en chance hver af de steder. Men ring lige til os på 24 63 22 21 eller skriv på kontakt@webshoppen.org, så skal vi nok kontrollere at du er med. Mvh Henrik Bruhn, Abefest.net

 • Besvar
  Karina
  10. oktober 2017 kl. 13:40

  vil gerne vide hvorvidt Henrik Bruhn har noget med virksomheden at gøre???

  • Besvar
   Line
   10. oktober 2017 kl. 22:14

   Hej Henrik, Jeg får samme fejl – med en email som jeg 100 % sikkert ved ikke er tilmeldt allerede.

   • Besvar
    Henrik Bruhn
    10. oktober 2017 kl. 23:32

    Det var dog vanvittigt, jeg har testet med forskellige og kan ikke genskabe fejlen. Kan jeg lokke dig til at ringe imellem 9 og 17 på 24 63 22 21, så kan vi lige prøve at tage den i telefonen?

  • Besvar
   Henrik Bruhn
   10. oktober 2017 kl. 23:31

   Hej Karina! Ja, jeg arbejde hos Webshoppen ApS som ejer Abefest.net, og det er mig der står for det tekniske bag webshoppen. Jeg er altid meget interesseret i at rette småfejl hvis det er teknisk, derfor skrev jeg. I dette tilfælde stod Christina allerede på nyhedsbrevet og var derfor allerede med, og så giver systemet en fejl hvis hun forsøger igen. Det er så min opgave at sørge for at systemet skriver dette, istedet for blot at komme med en fejl. Mvh Henrik

 • Besvar
  Henrik Bruhn
  10. oktober 2017 kl. 20:55

  Hej Karina! Ja, jeg arbejde hos Webshoppen ApS som ejer Abefest.net, og det er mig der står for det tekniske bag webshoppen. Jeg er altid meget interesseret i at rette småfejl hvis det er teknisk, derfor skrev jeg. I dette tilfælde stod Christina allerede på nyhedsbrevet og var derfor allerede med, og så giver systemet en fejl hvis hun forsøger igen. Det er så min opgave at sørge for at systemet skriver dette, istedet for blot at komme med en fejl. Mvh Henrik

 • Skriv en kommentar