Friday night business dinner

Søndags SOLO shopping…

Skærmbillede 2017-10-21 kl. 20.39.56

For mig er de søndage hvor jeg er børnefri lig med Netflix og shopping, hvis ikke lige “chill” er aktuelt. Jeg er model for SOLO 2017 og har derfor lavet hunderedvis af billeder i deres tøj som nærmest dagligt popper op i mit news feed på FB hvor jeg selv tænker “bare det var mit”… Se lige det leopardsæt, det skulle jeg da ha’ smuglet med hjem.

Jeg synes de har nogle rigtig gode tilbud som jeg lige vil dele med jer.

Leopard top (Tilbud: 199 kr.) / leopard buks / plissé t-shirt (flere farver)/ buks med stribe / kjole / cardigan (flere farver)Rød bluse

SÅ er der julefest! 😉

OBS: Dette er helt udenfor aftale og mit modeljob har intet med bloggen at gøre, men markerer det stadig som reklame for en sikkerhedsskyld.

   

5 kommentarer

 • Cami

  Hej Mascha, hvad størrelse bruger du i Leopard-bukserne? Er nogenlunde samme str som dig og vil gerne bestille den rigtige str (S eller XS).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, priserne fejler ikke noget – men er pasformen ok? Tøjet sidder jo flot på dig, men som gammel model ved jeg at man kan bruge mange tricks for at få det til at sidde som smurt på:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nevenca

  Hej frk Vang – dine links til solo dur ikke, googlede dem i stedet og nu kan jeg se at der er total ophørsudsalg ? Er ikke det store teknik geni og bliver helt i tvivl om jeg har været på den rigtig side ? men så mange butikker er der jo heller ikke med navnet Solo… Fortsat god dag, mvh Nevenca

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cira

  Hej,

  Hvor er de brune høje støvler fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Friday night business dinner