Brunchygge, loungewear og måske piskesmæld til signe?

Så er der bilferie for minitrucker familien…

A89AEB34-D4B9-415C-B45A-F728B26EC0BF

Reklamelinks

Indtil videre har efterårsferien nærmest været en bilferie for mig, men det gør nu heller ikke noget, er jo glad for min Opel Mokka X som jeg bruger virkelig mange timer i. Først var det en tur til Ystad i Sverige, så kørte jeg hele vejen til Himmerland fra København og i forgårs var vi en tur i Fårup Sommerland, med bilen pakket med ekstra jakker, snacks og spændte unger… Og snart går turen retur til Dragør igen. Dét er da vist dansk bilferie.

Min far er vognmand og min lillebror chauffør hos ham, så måske det ligger i blodet det med at sætte pris på et godt armlæn i bilen og en dieselmotor – little miss mini trucker. Men tag ikke fejl af hvor vigtigt smarte fælge og powerfulde hestekræfter er for mig, det er ikke tilfældigt.

Vi var heldige med vejret og alt imens alle andre holder Halloween i efterårsferien, holder Fårup Sommerland klassisk dansk høstfest. Jeg elsker begge dele, er jo vild med det amerikanske men bliver også lidt ked af vi forsømmer det gode gamle. Jeg kommer jo fra landet og har gode minder fra barndommen hvor vi stablede halmballer i høsten og i skolen sang “marken er mejet…”. Shit jeg lyder gammel nu! Det er også lidt sent på året med en høstfest, men jeg bliver bare lidt glad for temaet, det er da hyggeligt for en bondetøs som mig.

Med på turen var udover Hollie Nolia og jeg selv, mormor, onkel Henrik og vores gode veninde Heidi med 3 årige Celina.

Der er så pænt pyntet op selvom naturen gør meget af det selv.

En overgang kunne man godt være i tvivl om, om børnene egentlig bare var klodser om benet, når vi voksne løb rundt mellem forlystelserne. Næste gang skal vi helt sikkert ha’ en af de der trækvogne så det går lidt hurtigere.

Glade unger på tur!

Dagens bedste forlystelse for HN var disse cykelbåde som vi måtte i flere gange før der var ro.

Truckerkiddo ♥

Farveeeeeel og tak for denne gang, så går bilferien videre, lige nu til Byrsted inden vi skal rigtigt hjem.

Hvis ikke I fulgte med på Instastory, så har I den for dagen her ♥

Næste indlæg

Brunchygge, loungewear og måske piskesmæld til signe?