"Ansigtsløft" med Ultherapy

NU: Slow weekend!

18EBC8B4-9520-49B9-A638-25FE61C6DB15Jeg har lige mixet noget meget sundt grønt super greens pulver mix som jeg ikke helt kan finde ud af om smager ad helvede til eller meget lækkert, tændt op i brændeovnen og sidder i sofaen og ser Go’ Morgen Danmark. Mine øjne er helt hævede af træthed, fordi jeg sover elendigt for tiden. Hollie Nolia er i jylland på ferie hos mormor og morfar, og jeg er virkelig dårlig til at sove alene. Det er heldigvis sidste nat. Se lige nogle billeder jeg får sendt løbende. Hun stiller sig an og fortæller mormor hun skal tage billeder. Du godeste, hvor får hun det fra??

Hun synes selv dette er det bedste ♥

Om nogle timer kører jeg ind og henter et af de fineste mennesker jeg kender, Signe Heindorf, og tager hende med en tur til Ystad hvor vi skal være på YSB indtil i morgen. I guder hun ligger ører til meget fra min side, haha, godt hun er tålmodig og turen kun tager en lille time. Må hellere pakke en flaske champagne jeg kan dulme hende med, når jeg først begynder at plapre løs om løst og fast jeg ikke kan fortælle andre.

Det er utrolig alt det jeg havde forestillet mig jeg skulle nå her i ugen hvor jeg er alene, men jeg har absolut intet nået af det jeg troede. Intet! Jeg skulle ha’ indrettet kontoret, tapetseret den lille entré, hentet en ny lampe, pyntet op til efterår og tusind andre ting. Men der har været tid til en hyggelig aften i godt selskab med alle dem fra Plan Danmark, Peter Mygind, Kristine Sloth og Anne Helene Hjort som også er ambassadører for Plan og sødeste, sødeste Ukona… Og nåh ja hendes forældre ♥

Jeg har også fået trænet, endelig vil jeg sige,jeg har nemlig fået en form for skade i det ene ben/hofte og kan derfor ikke løbe – det er frygteligt! Nu er jeg efter en lille pause så tilbage i træningscentret igen og det er dejligt. Der var mange der spurgte til mine tights på IG i går, og de er fra Hummel. Ikke nye desværre.

Jeg gemte lige min story fra det sidste døgn, så I kan se hvad der sker inde på min Instastory. I kan følge med HER. Kommer sikkert til at spamme med hygge fra YSB, men jeg kunne simpelthenikke lade være med at tage derover når jeg lige havde set alle de gamle billeder derfra, i tilbuddet den anden dag. Det virkede endda på mig selv, haha.

Næste indlæg

"Ansigtsløft" med Ultherapy