Opskrift: Kalkunspyd med tandoori og pilaf

Jeg havde ét valg: Hollie eller Hollywood…

C3BBF811-EE17-4B5E-A297-AA941627DBF4Hvad ville du gøre, hvis du fik en invitation til en gallapremiere på en ny sjov film og gallapremieren fandt sted i Hollywood, invitationen indeholdt flybilletter til dig og din veninde, samt et par dage på et lækkert hotel i Beverly Hills?

Ville du tage afsted eller ville du blive hjemme, fordi din 5 årige datter havde glædet sig til at gå rundt i nabolaget, i de 45 min hun nu orker det, med “slik eller ballade”?

Det handler om prioritering

Jeg har nævnt det nogle gange på det seneste her på bloggen, og hvis jeg virker lidt fraværende er det simpelthen fordi jeg er ved at ligge mit liv ret drastisk om. Ét af de steder jeg sætter hårdt ind, er på min prioriteringsliste. Hvem og hvad er virkelig, virkelig vigtigt for mig. Øverst, aller øverst, står Hollie Nolia og det er pga. hende jeg planlægger den ændring der snart kommer, det er hende jeg vælger at prioritere før alt andet – selvfølgelig. Men som voksen er der også bare nogle ting man må tage sig af, man kan jo ikke bare gøre som man vil. Når man skal forsørge et andet menneske, man må tænke sig om. Lige nu tænker jeg mig grundigt om og mærker efter helt nede i maven.

Da uret ringede kl. 07 i morges nåede jeg ikke engang at slå det fra, inden der blev rusket i mig og en lille stemme sagde “mor, mor der er Halloween!”. Vi købte igår det fineste outfit til hende, som hun også havde på i børnehave. Jeg ligger vandret med nogle ting lige nu, så det var ikke fordi der var hverken tid eller overskud til at pynte op og lave aftaler, men jeg prioriterede at det var vigtigt og så måtte alt andet falde ad helvede til imens, hvis det var tilfældet.

Halloween & kærlighed

Jeg skyndte mig at fikse lidt pynt så hun blev glad da vi kom hjem. Hun hvinede af begejstring da hun så lågen var pyntet. Hun elsker det lige så meget som jeg. Tænk hvor vildt det havde været at gå rundt i Beverly Hills på Halloween – crazy! Jeg har faktisk før holdt Halloween på Playboy Mansion, så det er jo ikke fordi det ikke er prøvet. Men vores lille vej var nu også hyggelig, eller U-hyggelig er det vel. Jeg må erkende at jeg gjorde noget ganske pinligt, så pinligt at børnene bagefter stod og pegede efter mig og råbte “du løb bare fra os!!”. Ja, jeg blev så forskrækket ved et hus at jeg skreg og løb den anden vej, væk fra mit barn som jeg lod i stikken. Sådan en mor er jeg simpelthen. Altså nu var hendes far der så også, for han kom forbi sammen med hans kærestes søn og spiste aftensmad sammen med os og gik med ud på turen. Så måtte han altså også tage sin del og rede ungerne.

Om lidt når jeg går i seng, så går jeg ind og henter min mus i hendes egen seng og tager hende med ind til mig. Det gør jeg hver eneste aften og så sover vi sammen, det er det bedste i verden. Så kan det godt være jeg rigtig gerne ville ha’ stået til en premiere med fancy skuespillere, afterparty og halløj over there, men jeg vil nu også rigtig rigtig gerne se det lille ansigt lyse op hver gang det banker på døren og hun skal åbne med en slikskål.

I aften falder jeg i søvn det helt rette sted ♥

Jeg var viterlig ikke værd at tage et billede af i dag, jeg ligner nok mest pynten her…

Vi spiste pizza og børnene kunne vælge mellem grøn gift sodavand eller boblende blod. Det kom ikke lige med på billedet, mor var sulten.

Benjamin som lige er en måned yngre end Hollie Nolia og bor hos far, de leger så godt sammen ♥

 

Næste indlæg

Opskrift: Kalkunspyd med tandoori og pilaf