5 års fødselsdag, runde to...

Hvor modig er du?

896844D7-746D-49A1-8D8D-0050D18D4170Hvor sød må man lige være ♥ Vi var forbi frisør Signe Eflund i løbet af ugen, for at blive klippet begge to. Jeg elsker sådan en tøsetur og vil egentlig så gerne have nogle flere af dem. Jo større hun bliver jo større er fornøjelsen af den slags ture, hvor hun rent faktisk gider og også kan sidde stille en lille rum tid. Hun har altså lidt krudt i røven, en mening og stædighed som jeg tror min mor godt ved hvor kommer fra.

Jo ældre Hollie Nolia bliver, jo mere går det op for mig hvor hurtigt tiden går og at den er svær at få til at stå stille. Det at hun er blevet 5 år tænker jeg meget over, og over hvad jeg bruger min tid på. Hun skal i skole til næste år, så de dage hvor jeg bare kan holde hende hjemme eller vi kan rejse og tage en ekstra ferie i Jylland er ved at være talte. Bruger jeg min tid i livet optimalt? Er der noget jeg vil ændre og er mine prioriteringer rigtige – for os?

Ændringer på vej…

Jeg har sat mig for at mit 2018 skal være anderledes, og det begynder jeg så småt at indstille mig på. Der skal ske nogle ændringer på flere områder, hvor jeg vil sætte min liv og hverdag lidt mere i system, for at udnytte tiden bedst mulig. Jeg er så dårlig til at holde fokus og være i nuet hvor jeg er, og det vil jeg bla. ændre på… Sammen med jer faktisk, men det kommer jeg nærmere ind på snart.

Når jeg går rundt og har det sådan, kan jeg gøre det noget tid for at finde ud af hvad min mavefornemmelse siger mig. Men en ting er altid sikkert, og det er at jeg skal følge den. Det er ikke altid jeg med det samme ved hvad der ligger og generer mig, men det vigtigste er at gøre noget ved det, når jeg finder ud af hvad det er. Det skal man gøre, man skal ikke bare lade stå til, men gøre noget. Gør noget for pokker, hvis du er utilfreds med noget i livet, det er dit liv og giv pokker i hvad andre tænker og mener om dine valg, hvis de er de rigtige for dig. Det skal jeg selv huske nogle gange, at gøre hvad jeg virkelig virkelig helst vil, helt inderst inde, og ikke hvad der måske forventes af mig. Vær lidt mere modig, det vil jeg være ♥

Husk at være modig

Ville egentlig bare fortælle om vores frisør-tøse-tur, og at jeg elsker de stunder sammen. Men netop mod er jeg meget optaget af for tiden, fordi der skal mod til så meget. Om det er til at få studset hår som 5 årig, til at ligge livet om eller mod til at leve livet er jo så forskelligt fra person til person. Denne dag mødte jeg mange modige mennesker. Min egen datter der knuede min finger imens hun modigt stod og fik klippet pandehår med en skarp saks og senere var til første gymnastiktime, men også en utrolig modig mor og datter vi drak kaffe med bagefter. Dem vil jeg fortælle om i et seperat indlæg og ikke som en hurtig indskydelse her, det fortjener de.

Jeg får brug for meget mod den kommende tid, og især til næste år. Hvornår har I været modige, med jer selv og livet, i de valg I har taget? Det behøver jo ikke være altid at sætte ting på spidsen, men måske også tage et valg om at ens drøm ikke blev til det man håbede, og netop have modet til at sige “okay, det gik så ikke, nu accepterer jeg at det er sådan her det er, og det vil jeg fokusere på at være tilfreds med”. Mod kan være mange ting. Hvad er jeres mod?

Se lige de kinder og øjne. Er der noget bedre i verden end følelsen af, at der er en, der har brug for en? ♥

Der blev forkælet børnechampagne, flag og fødselsdagsflødeboller i Wooma.

Mor blev skam også studset og Signes proteinkure har virkelig givet mig et godt og sundt hår helt ud i spidserne.

Outfit (reklame): Skjorte, Rails / nederdel, Lollys Laundry / bælte, Sofie Schnoor / sko, Louis Vuitton / øreringe, A-hjort.dk / armbånd, Hermés 

Tasken med gymnastiktøjet var ikke til at få af hende, hun kunne nærmest ikke vente med at komme derhen.

Dansenumsen der ikke er til at styre…

Alle de gange hun kaldte på mig i timen, imens jeg sad og så på, bare for at sende mig et flyvekys og gribe det jeg sendte retur. Dét vil jeg have mere af.

 

Næste indlæg

5 års fødselsdag, runde to...