5 års KAGEN!!! Ariel...

Hollie Nolias 5 års fødselsdag

A271D213-670D-412F-A198-CA8C8310329A

Reklamelinks

Sikke en fantstisk weekend vi har haft ♥

Så god at jeg mandag var ved at falde i søvn henover aftensmaden og måtte sige til Hollie Nolia 19:30 om vi ikke bare skulle gå på hovedet i seng og sove, inde hos mig, uden at rydde op eller lave madpakke. Jeg sov det øjeblik jeg ramte sengen, endda før hende. Mor her sov 11 timer i træk, hvor jeg normalt aller max får mere end 6 timers søvn, på en god dag.

Fødselsdag for familien

Lørdag holdt vi jo fødselsdag for familien, og det var godt nok svært at falde i søvn om aftenen. Vi sov i ske, som vi altid gør, og hun havde endda taget det store 5-tal med ind foran sengen, så det var det første hun så om morgenen – hun glædede sig så enormt! Da hun vækkede mig kl 6:30 var det første hun gjorde at stille sig op i sengen, tage hånden på hovedet og sagde “jeg jeg blevet stor nu mor?”. Hvor ville jeg ønske jeg kunne give hende 5 cm i fødselsdagsgave så hun rundede en meter.

Men stor var hun nu alligevel, hele 5 år. Ja, jeg kører sgu en halv løgn her, for det gjorde dagen meget bedre, når nu hele familien var kommet fra jylland. Turen i bil var for hård ved min mor, så hende hentede vi i lufthavnen tidligt. Et par timer senere kom morfar og tre oldeforældre, far + kæreste og farmor. Onkel Henrik har brækket benet og kunne desværre ikke klare turen. I skrivende stund kan jeg da godt se det havde været lettere vi var taget derover, men det er nu også dejligt at få besøg af alle den gang om året ♥

Se lige det ansigt, så glad og stolt. Jeg får helt ondt i maven af kærlighed ♥ “Nej skat du er ikke fem år endnu, du er kun 4 år, men på torsdag hvor ingen fra familien er her og det kun er dig og mig, dér har du fødselsdag, så glæd dig til det istedet for at glæde dig idag”. SOM OM!

Det har været lidt et projekt at finde den My Little Pony pony jeg selv er i filmen, men jeg var så heldig at få skaffet den eneste Princess Cadance der er i Danmark indtil 2018, som hun kunne få. Dét var en god gave (af flere).

SÅ stor mor!

Oldemor havde bagt boller til os hjemmefra.

Jeg gik jo selv all-in på at pynte op og pustede selv alle balloner op med munden eller helium. Ret nemt og til en god pris, hvis man vil kaste sig ud i den slags. Ingen fødselsdag her, uden masser af balloner! Jeg fandt dem alle hos Abefest.net hvor jeg valgte dette prinsesse tema.

Jeg fik simpelthen ikke taget billeder af mig selv eller de andre, jeg havde sved på panden og fik vist en overgang en lille skraber på sofaen imens oldemor nussede fødder. Det er jo hvad der sker.

Pippi-temaet måtte ændres i sidste øjeblik, til Disneyprinsesser og særligt Ariel. Hende og Rapunzel er de helt store herhjemme lige nu.

Årets kage!

Kagen… Simpelthen KAGEN!! Ej men er den ikke helt vanvittig, hun blev så glad da vi hentede den dagen inden og skulle hele tiden lige åbne køleskabet for at kigge på den. Helt perfekt var den og den smagte simpelthen så godt. Det er Kagekompagniet der har lavet den, og I kan se den i et indlæg for sig selv her.

“Se mor, jeg snupper lige halen hahahaha….”

Der kom naturligvis lys i som skulle pustes ud. Hele 5 stk.

Huset var kørt ind i pynt og der var ikke noget mere fantastisk for fødselsdagsbarnet.

Disse pom pom’er insisterede hun simpelthen på skulle på ønskesedlen. Jeg havde fundet to fantastisk smukke kjoler frem til dagen, som var nøje planlagt i farver og hele pivtøjet, men da mormor kom med denne kjole i gave kunne jeg glemme alt om de kjoler.

Dagen sluttede af med film og kage i sengen ♥

Børnehaven kommer også…

Torsdag tager vi en runde mere, bare med børnehaven, dét glæder vi os også til. Det er jo den helt rigtige dag.

Næste indlæg

5 års KAGEN!!! Ariel...