My Little Pony - Filmen! + konkurrence

5 års KAGEN!!! Ariel…

IMG_6015

Annonce

Traditionen tro får jeg hvert år lavet en kage i et tema til Hollie Nolias fødselsdag, og i år var ingen undtagelse.

Jeg sendte nogle inspirationsbilleder afsted til Kagekompagniet, som altså leverede denne helt fantastiske kreation. Den kunne nærmest ikke være mere perfekt, når nu jeg havde bedt om en Ariel-kage. Måden den blå farve er blandet på havde ikke engang strejfet mine tanker og var ej heller i mine inspirationsbilleder, så det har de selv fundet på.

Udover jeg selv er meget imponeret, så var den vigtigste person i dette også meget meget tilfreds og glad. “Den kan ikke være mere perfekt mor”, og jeg vil give hende ret, den er bedre end jeg havde turde forestille mig. Jeg ved godt det er lidt meget at gøre ud af det, men nu bringer det os så megen glæde at det ikke kan være anderledes. Jeg nyder det virkelig og er jo bidt af en gal amerikaner hvad det angår. Det kan næsten ikke blive for meget med fin kage, pynt og masser af balloner.

Vi kunne slet ikke spise det den, så hele bunden kom med i børnehaven mandag morgen hvor der var nok til alle kunne smovse i den ♥

Selve fødselsdagen og billeder herfra, kommer på bloggen kl. 20 i aften…

Den smagte vidunderligt!

 

 

Næste indlæg

My Little Pony - Filmen! + konkurrence