Hollie Nolias 5 års fødselsdag

5 års fødselsdag, runde to…

4720E0CF-2709-4AA3-BCA5-02831FF4CC12

Annonce

I går var Hollie Nolias helt rigtige fødselsdag, og sikke en dag!

Selvom vi jo egentlig havde holdt den, så var dagen for mig helt speciel. Min pige blev 5 år ♥ Tænk det er så længe siden hun blev født i Kolding, hvor vi var på neonatal i 10 dage. Jeg husker tydeligt duften af efterår og orange blade når jeg lige var ude at få luft. Hun blev født om aftenen, en uge over tid, og vejede 2550 g og målte 48 cm… For nu 5 år siden.

Hele aftenen indtil kl. 01 brugte jeg på at pynte op med balloner, og gøre værelset klar til børnehaven kom forbi. Vi har ikke haft børnehaven på fødselsdagsbesøg for, så det var første og sidste gang, da hun jo starter i skole næste år. Hun har glædet sig så længe til de skulle komme og vågnede naturligvis længe inden det blev morgen, så vi tog hele turen igen med fødselsdagssang, gaver og morgenhygge, inden hun kom ned i børnehaven hvor hun blev fejret og viste dem alle hjem til os, da det er i gåafstand.

Børnehaven på besøg…

Jeg kan næsten ikke beskrive følelsen i maven da det lille skønne ansigt kom ind ad døren med alle gæsterne, hendes smil og krop der nærmest ikke kunne rumme spændingen og glæden, åhhh altså. Det blev bare den bedste, bedste dag fra vi vågnede til vi sammen faldt i søvn igen. Det var så hyggeligt og dejligt, en dag jeg altid vil huske, som jeg også sagde til hende da jeg havde sunget godnatsang for hende. Det er nogle tætte minder vi får sammen, når vi kun er hende og jeg, og ikke har nogen at dele det med på sådan en dag – altså udover gæsterne. Vi har virkelig haft en skøn fødselsdagsuge, som fdet jo næsten har været.

Jeg kunne naturligvis ikke lade være med at gå all-in (igen), men der er virkelig ikke noget der kan skabe en bedre stemning til sådan en fest, end balloner og en fantastisk kage. Udover jeg selv blir helt glad i låget over det, så er der også noget sjovt, legende, naivt og magisk over balloner jeg bare elsker og som går lige i hjertet på børn. Det er bare en sikker vinder altid.

Ballonerne jeg selvpustede op er fra Abefest.net som jeg også brugte i lørdags, det er simpelthen så nemt. Vær lige opmærksomme på at folieballonerne holder en lille uges tid (mindst) og de alm. balloner kun i ca. 7 timer. Bare så I ikke står op om morgenen og de ligger på gulvet allesammen.

En enhjørning skal der til!

Det er Annemette Voss der har været så sød at lave kagen, selvom hun normalt ikke gør den slags på bestilling (sorry, men det gør hun altså ikke). Vi drømte jo om en My Little Pony kage, og det fik vi. Jo, det er et horn! Der skulle være noget at se på, og når nu jeg ikke kunne skaffe en ægte enhjørning (guderne skal vi de jeg prøvede!), så lavede Annemette en til os. Da det var til børnehavebørn var der cupcakes der var noget nemmere at håndtere, men vi endte nu også med at spise halvdelen af selve enhjørningen. I skrivende stund kommer jeg i tanke om jeg slet ikke tog et billede af kagen indeni, som ellers var så fin med farvet krymmel bagt ind i, men kan altså afsløre densmagte så godt at det hele er spist nu.

Jeg tog ikke billeder da vi havde besøg, da jeg jo ikke kan dele billeder af andres børn på bloggen uden samtykke.

Tror I lige børnene synes den var fin ♥

Det serverede jeg:

Og hvad fik de så at spise spørger I, for kage og frugt kan jo ikke være det eneste. Nej, det var det heller ikke. Det var jo børnefødselsdag, så der var også boller i en grov udgave med krymmel på og det var i dén grad et hit. Derudover købte jeg bitte små fryse mini-pizzaer som jeg smed i ovnen og det fungerede så fint.

Jeg efterspurgte på min Instatory et sted der leverede frugtanretninger, og blev decideret bombarderet med forslag til at prøve Fruitandthecity.dk, som altså kom med denne festlige anretning til børnene. GENIALT!! Sjov, dekorativ og super let for sådan en som mig, det kan altså anbefales.

I forbindelse med My Little Pony filmen har jeg fået nogle ting til fødselsdagen, da de jo godt vidste Hollie Nolia skulle holde noget. Der var fine kjoler de kunne lege i og så fik de altså også en lille goodiebag med hjem der indeholdt en lille slikpose, malebog og nogle af mine egne glimmer-tattoos jeg engang producerede.

Der truttes under fødselsdagssangen ♥

Der skal egentlig ikke så meget til at gøre det festligt. Jeg dekorerede bordene med hendes egne ponyer, og tallerkner, krus og servietter i temaet også.

Ponyerne her har hun også fået i fødselsdagsgave, så dem sover jeg naturligvis med hver nat. Godt jeg har en stor seng!

Da vi havde flere kager og balloner end vi skulle bruge, slog vi op på byens Facebook at folk kunne komme forbi efter lidt hygge til aftenskaffen. Jeg elsker at hun gerne vil dele ud og ikke kun selv have glæde af ting, men også finder glæde i at give noget så simpelt som balloner væk til andre børn.

Næste indlæg

Hollie Nolias 5 års fødselsdag