Lidt sker der da, i soveværelset...

Weekend med mors lille tornado

IMG_5249Jeg håber I har haft en dejlig weekend, det har vi ♥

Jeg har en idé om hvor dejligt det ville være bare at futte rundt i nattøj, spise lune kanelsnegle og ligge på sofaen og se Disneyfilm hele weekenden. Det sker jo aldrig. Jeg synes ikke vi er den mest kedelige lille familie på to, vi kommer ud og rundt og oplever noget, hun kommer hjem til mormor og far, og sidder altså ikke bare og glor ud i luften af kedsomhed vil jeg mene. Men det gør hun åbenbart hvis hun selv skal sige det, så der skal altså gerne ske noget – hele tiden. Jeg blir så træt.

Vi startede blødt ud hvor vi testede om hyggen var nok, det var det ikke, så da “Moar, moooar, moooooaaaaaar” var blevet til “…Okay, så siger jeg ikke mor mere. Maschaaaaa…”, blev hentet legeaftaler hjem, legeaftale ude i byen og vi var inde i Disney Store til et hyggeligt lille Rapunzel event. At vi blev fanget inde i byen af marathon og vanvittigt uvejr, så vi begge efter halvanden time var tæt på opløst af gråd og nødt til i ren overlevelse at tømme handskerummet for alt hvad der var af sukkerholdige SOS-rationer, behøver vi ikke komme nærmere ind på.

Vi havde en dejlig weekend ♥ Hvad lavede I?

Sund smoothie peppet op med skumfiduser…

Rapunzel ♥ Der bliver skrevet laaaaaange ønskesedler for tiden, lige op til sådan en 5 års fødselsdag.

Efter eventet gik vi på café Norden sammen med bloggeren Bastabum og Molly My, og fik et glas juice (med et squeeeeze af champagne til de voksne 😉 ) og en hindbærsnitte imens der blev sludret og tegnet på bordene.

Der var nogle banditter der havde puttet sæbe i Storkespringvandet, til stor fornøjelse for pigerne.

Ja, mit glas var hurtigt tomt, don’t even mention it, haha.

Næste indlæg

Lidt sker der da, i soveværelset...