Rabatkode til Homeish.dk

Tip til fyldigere hår…

IMG_4940

Annonce

Når jeg poster billeder fra et look på den røde løber eller lige efter jeg har været ved frisør, hvor jeg har fået sat håret så man rigtig kan se det, får jeg altid ét bestemt spørgsmål: Er det dit eget?

Ja! Og vil du også ha’ det…?

Der sidder så meget personlighed, udstråling og selvtillid i ens hår, og jeg tror ikke der er mange der er helt ligeglade med hvordan det ser ud. Der er jo en grund til der ligefrem er et begreb som ‘dårlig hårdag’ der nærmest kan få en til at blive hjemme fra skole, arbejde eller fest. Det hår er bare så vigtigt for de fleste af os. Også for mig!

Jeg synes jeg mit hår går ret meget igennem ved at være en del af mig, med farve, føntørring, styling, træning, stress, hårvaske, varme fra krøllejernet og vilde stylings. Det er utroligt det kan holde til det, men jeg passer også på mit hår, for jeg vil jo gerne det bliver ved med at være pænt og langt. Jeg ved godt jeg er heldig fra naturens side, det aner man måske også min datter er på det lange hår. Men én ting er at det er langt, noget andet er om det er fyldigt og sundt. Min frisør sagde til mig sidst jeg var der, at det var vigtigt jeg gav det noget indefra og i hovedbunden, da en fysisk og psykisk krævende periode ellers ville vise sig tydeligere end jeg ville ønske. Så kan I ellers nok tro jeg blev grundig med pipetten og min Hair Renewal Serum i min aftenrutine.

Få 20% på Hair Renewal serum med koden: hair20 

Køb Hair Renewal Serum HER

Når mit hår er så langt som det er, så klasker det også hurtigt sammen og bliver fladt og kedeligt i hovedbunden. Det er her volumen skal skabes så manken bliver fyldigere og giver mere livligt hår. Det ér bare svært at få en meget fin hårpragt til at syne enormt meget større end den er, medmindre man er frisør eller har en der kommer hver morgen og sætter det. Vi kan bare ikke allesammen være Kardashians, desværre, så her er andre råd også gode.

Jeg har de sidste måneder brugt Hair Renewal Serum fra Swiss Clinic, der gør det at den booster min hårvækst og liver op i de gamle inaktive hårrødder. Altså kort fortalt, så får jeg mere fyldigt hår og det vokser hurtigere. Win win! Det er også noget jeres tyndhårede mænd vil sætte pris på btw. Faktisk havde jeg ikke regnet med nogen synderlig forskel, efter som jeg jo altid har haft en ret pæn hårpragt, hvis jeg selv skal sige det. Men virkningen er nu ikke til at tage fejl af.

Sådan gør jeg:

Ét er jeg selv kan mærke det, men det kan være ret svært visuelt at “bevise” når jeg jo har ret langt hår i forvejen, og det ønsker jeg jo netop det skal blive ved med at være. Jeg har givet serumen til en der er ved at vokse nyt hår efter kemo, og jeg kan bare sige at væksten er ret imponerende, når man ser det fra et udgangspunkt som er nul, så forstår jeg sagtens at jeg selv mærker en forskel også og det ikke bare er ønsketænkning. Nøjagtig som når min vippetekniker nemt kan afsløre mig i, om jeg har glemt at bruge min vippeserum.

Jeg drypper nogle dråber af min Swiss Clinic Hair Renewal Serum ned i hovedbunden og masserer den rundt, uden det er noget jeg bruger en hel masse tid på, når det er blevet en naturlig rutine.

Få 20% på Hair Renewal serum med koden: hair20 

Køb Hair Renewal Serum HER 

 

Næste indlæg

Rabatkode til Homeish.dk