Blogly læserevent: Kærligheden flytter ind

Rabatkode til Homeish.dk

IMG_5337

Reklamelinks

Se nu lige her, jeg er godt nok stadig ikke helt færdig og er igang med at lave huset efterårslækkert, men nu fik jeg lige hustlet mig til en lækker rabatkode til jer, da det virkede som om I var ret vilde med looket i soveværelset. Jeg elsker det og det giver mig så megen ro og glæde når jeg går i seng, at jeg har noget visuelt pænt at kigge på.

Jeg har fået en 10% rabatkode til jer til brug på Homeish.dk som har ret mange lækre ting, som jeg også har i hjemmet. Rabatkoden gælder resten af september ♥

Rabatkode: MASCHA10

Jeg har fundet links på mine egne favoritter lige nu, jeg har det i farven mørk sand:
Sengetæppe / velourpuder / vitrine + de jo har rigtig mange andre ting derinde!

Næste indlæg

Blogly læserevent: Kærligheden flytter ind