"All by myseeeeeelf...."

Overvågningssamfund, peberspray og stærkere forsvar? Ja tak…

IMG_2990Kan du skaffe en peberspray? skrev jeg til en i sidste uge. Jeg har før haft et par stykker, men de må være gået tabt i en flytning og nu vil jeg altså gerne have en ny. Ja, det er ulovligt, det ved jeg godt. Men det er også ulovligt at voldtage og slå ihjel, og det er sgu bare lidt sent når det er sket, ik.

Ovenpå episoden med trusler tidligere på året, kontaktede jeg et vagtfirma og talte med dem om sikkerhed. Min og min datters sikkerhed, både i hjemmet og når jeg f.eks. går i byen om aftenen. Jeg havde en reel grund til at føle mig utryg hjemme, og da der har været en del indbrud i området hvor vi bor har jeg fået installeret et større alarmsystem m.m., hvilket har gjort mig tryggere ved at bo alene. Det jeg egentlig frygter er, at der kommer nogen og gør min datter fortræd under et indbrud uden det har været den egentlige hensigt. Jeg ved det godt, det er fuldstændig usansynligt at der kommer nogen og render med Hollie Nolia midt om natten, imens vi ligger og sover i ske. Men nu flyttede jeg altså også fra Ørestad fordi jeg synes det var for langt at hoppe ud fra 9. sal, når ISIS med garanti en dag ville stå ude i opgangen med macheter. Så nu bor vi her, bag jernlåge og med snurrende overvågningskameraer, heeeeelt helt trygge. Kuk kuk!

Tilbage til det med pebersprayen. Efter jeg den seneste periode, lidt oftere end jeg plejer, har været på et par byture, har jeg tænkt meget over hvad der kan ske i nattelivet. Jeg har før fået noget i drinken som slog mig helt ud, og uden at live op i den og andre gamle nattelivshistorier der er endt galt, så tænker jeg da over hvad der i værste fald kunne være sket og hvad der kan ske en glad aften i byen.

Netop det talte jeg med vagtfirmaet om, som har den mulighed at man kan hyre en professionel vagt (typisk tidligere elitesoldat) til at passe på en. Her mener jeg altså ikke en der synligt går ved siden af en (overhovedet), men en på afstand så ingen bemærker det, sørger for man er tryg hele natten og med garanti kommer sikkert hjem uden at være blevet dopet, overfaldet eller voldtaget på vejen, men afleveret på ens adresse når tid er. Dét synes jeg er en fantastisk mulighed, som jeg sagtens kunne finde på at benytte mig af. Ikke fordi jeg som sådan føler mig mere udsat and andre, men fordi jeg er ret glad for mit liv og der findes mange modbydelige mennesker derude. Når Hollie Nolia engang skal til at rende rundt derinde, så bliver det helt sikkert med sådan en i hælene uden hun ved det, hvis der til den tid stadig ikke er sat overvågning op i hele byen, hvilket jeg er stor tilhænger af.

Jeg føler mig bestemt ikke tryg når jeg bevæger mig rundt i byen om aftenen og natten, og det kan mange mænd sikkert ikke sætte sig ind i, men nu er det den følelse jeg har inde i min krop og den jeg reagerer ud fra. Om den så er rationel eller ej, så handler det for mig også om ro i maven. Derfor vil jeg f.eks. meget gerne have en peberspray i min taske sådan en aften. Den vil give mig en tryghed og en reel mulighed for at forsvare mig selv på en ret uskyldig måde, synes jeg. Jooooo det er rigtigt, den eventuelle gerningsmand ville også kunne få fingre i “våbnet”, men nu er det for pokker ikke et atomvåben og er man i forvejen mentalt afstumpet, så tror jeg ikke en peberspray ændrer alverden på den sag.

Verden bliver ondere og ondere, for ikke at tale om bizar med Trump som Præsident i USA, Putin der laver photoshoots i bar overkrop på hesteryg, Kim Jong-un der bestiger bjerge i laksko og fyrer brintbomber af… Det er jo en global galeanstalt, som vi tydeligvis slet ikke tager seriøs nok når man ser på vores sølle forsvar. Og mig, jeg må ikke ha’ en peberspray i tasken og min mor må ikke tage et par dråber af en plante, under hendes forløb med brystkræft og kemo. ARE YOU FUCKING KIDDING ME???!!

Jeg håber efterhånden bare at verden består endnu, når min datter bliver gammel nok til jeg skal ligge søvnløs og bekymre mig om hendes færden. Jeg kan garantere jer, at hvis det på et tidspunkt bliver muligt, så skyder jeg en gps-chip i hende så hun ikke havner i småstykker på havets bund eller i en baggård og bliver gruppevoldtaget, fordi hun ikke måtte gå med en lille peberspray og man endnu ikke var blevet enige om at sætte sætte kameraer eller droner op über alles.

Det var bloggerens tankemylder for i dag. Det bliver altså et ja tak til overvågningssamfund og peberspray herfra?

Hvordan har I det, føler I jer utrygge? Og er I tilhængere af peberspray og flere kameraer i gadebilledet, eller er det unødvendigt?

 

Ps: Venligst ingen skøre historier om at jeg er flyttet på landet fordi jeg var bange for at blive halshugget, tak 😉

Næste indlæg

"All by myseeeeeelf...."