Vinderne er fundet! Glæder mig til at se jer...

Links til mine efterårsfavoritter

IMG_5129Jeg har shoppet lidt til efterårsgarderoben, og kan se jeg har fundet en favoritnuance der er ret gennemgående. Jeg elsker jo denne årstid, faktisk mest af alle, så kom bare an oktober ♥

Skindleggins er min absolut favorit beklædningsgenstand og jeg har mange af dem. Flest i sort da jeg nærmest lever i dem frem til foråret. Der er sikket ikke andre end jeg selv der bemærker de små forskelle der er på dem, men det gør jeg. Nogle er også mere matte end andre, og de nye her er mere glatte i det og med god høj talje der sidder pænt.

Vamset strik, sweat, skjorte og tight turtleneck i lækker elastisk strik – så er jeg også dækket ret godt ind.

Reklamelinks: Jakke, Sofie Schnoor / støvler, Zara / skinleggings, Y.A.S. / lys strik, Y.A.S. / grå sweat, Rails /bordeaux strik, Cha Cha, SOLO / skjorte, Ravn / body, Y.A.S. / øreringe, halskæde, halskæde, A-hjort.dk

Næste indlæg

Vinderne er fundet! Glæder mig til at se jer...