Au natural grinebider...

Kom med BLOGLY og mig i biografen!

image001

Sponsoreret event

Sidst vi holdt BLOGLY-bio event gik det simpelthen så godt, at vi har besluttet at gøre det igen.

Denne gang er det filmen ‘Kærligheden flytter ind’ vi skal se, og jeg ved ikke med jer, men den ser ud til at være lige noget for mig. Reese Witherspoon er jo altid gudeskøn og jeg elsker… Ja skulle til at sige tøsefilm… Hvor går grænsen egentlig for at være tøs og dame?? Am I there yet?!

Der er selvfølgelig rød løber, snacks, bobler og fantastiske goodiebags til jer ♥ Jeg vil elske at hilse på jer og tvinge jer til selfies til jeg skammer mig (det blir en lang aften haha)!

Arrangementet finder sted i Palads d. 18. september kl. 18:15 – ca. 21 og afholdes af BLOGLY & United International Pictures. Jeg har selv 8 x 2 billetter at dele ud af (tjek evt. de andre Blogly-bloggere 😉 ) og for at få fingrene i dem skal I følge BLOGLYs Instagram, det gør I lige HER, og fortælle mig herinde hvem I vil have med ind og se filmen.

Det bliver SÅ hyggeligt!

Vi havde det så hyggeligt sidst ♥

 

Næste indlæg

Au natural grinebider...