Weekend med mors lille tornado

Blogly læserevent: Kærligheden flytter ind

kh_uip_kaerligheden_flytter_ind_043

Sponsoreret event

Tak for en SKØN aften i går de damer, til Bloglys egen forpremiere i Palads biografen, hvor vi sammen med UIP viste filmen ‘Kærligheden flytter ind’.

Jeg elsker virkelig de arrangementer her, hvor vi kan møde hinanden i den virkelige verden også. Det var hyggeligt at sige hej og få taget billeder sammen med jer, få lidt mad og nogle gode drinks… Var de lakridsshots ikke bare gode?! Lige komme lidt ud til, det er da så dejligt. Tænk engang der var nogen der var kørt helt fra Brønderslev og tilbage igen, for at hygge med os i biografen. Håber I kom godt hjem igen ♥

Filmen ‘Kærligheden flytter ind’ var rigtig sød og sjov. Jeg er stor fan af Reese Witherspoon, som var charmerende som altid i hendes rolle, og lad mig sige det som det er – det var de unge mænd i filmen også! Jeg har faktisk et ledigt værelse i huset, som jeg da sagtens kunne afsætte til et par veltrænede barnepiger, og hvad de ellers kan hjælpe med.  Jeg tror vi alle både skreg af grin, og de fleste af os fældede også en lille tåre. Eneste mand, Allan, total flæbede imens vi andre var mere beherskede. Sådan kan det jo gå.

Der var naturligvis også en seriøs goodiebag, faktisk så tung at snoren knækkede på min på vejen hjem. Man skal sgu ikke gå tomhændet hjem fra vores aften, det er helt sikkert. Se hvad der var i den længere nede i indlægget…

Mit outfit blev et absurd lækkert silkesæt i leopard fra Dea Kudibal som jeg har drømt om noget tid. Jeg drønede ud efter det i går fordi jeg ikke kunne få tankerne fra det, og det var vist en god erhvervelse. Jeg elsker sættet som er vitterligt vidunderligt at have på, og der er endda stretch i silken.

Outfit: Leopardsæt, Dea Kudibal / body, H&M / sko, Louboutin / øreringe og ring, A-hjort.dk

Flotte blomster og dekorationer fra POSY.

Der var selvfølgelig dejlig stemning og god musik, I kan stadig nå at se storys på Instagram fra i går, hos både Blogly, mig og de andre bloggere.

Der er virkelig mange gode ting i vores goodiebag, især parfumen er en af mine favoritter, og så er der naturligvis også en selvbruner serviet med, lækkerier til badeværelset og noget Vanish til husmødrene. Mange gode ting fra gode sponsorer. Tak, og tak til Palads og UIP ♥

To af pigerne bagom Blogly, Emilie og Kim. Til venstre er det Emilie der styrer min kalender og mail, og ringer mig op hver dag med ting jeg skal huske. Det betyder faktisk hun ringer og skriver fra jeg vågner til jeg går i seng, haha.

Tak for en dejlig aften ♥

 

 

 

Næste indlæg

Weekend med mors lille tornado