Busted: Opstillet vs. virkeligheden...

Best of: Kvindelist, manipulation & løgne

IMG_4839Her i weekenden sad jeg og talte med min veninde Signe, om de ting vi gør og siger for at få vores vilje. I ved, kvindelist, manipulation… Løgne. Okay, det var nok mest mig der talte, men jeg synes nu også jeg har været ret god til det gennem tiderne. Især én af mine nu ex-kærester har stået model til en del, eller han var hvert fald letteste at snøre. Jeg har måske fortalt denne før, det husker jeg ikke, men så får I den hvert fald lige igen, som den første historie.

Jeg fortæller min løgner, hvis I fortæller jeres…

Én af de historier vi grinte over, var hvordan jeg narrede ham. Jeg bør nok allerede nu komme med en advarsel ala “do not try this at home”, så er du under 18, uden humor eller bare snerpet, så skal du nok ikke læse videre. Kender du derimod til begrebet man flu, så skal du helt sikkert labbe det i dig.

Han var typen der fandanedme ikke ville tage smertestillende, det gift ville han ikke have i kroppen. Men at ligge badet i sved, pivende, ynkelig og evig krævende på sofaen, det havde han det egentlig okay med. Folk der ikke vil tage smertestillende, de har bare ikke ondt nok, så er det sagt. Et er at være syg, som mænd nu kan være det, noget andet er at stå model til det – især med et barn, hjem og arbejde på sidelinjen. Skyd mig (nej, skyd ham)!

Hvad man ikke ved, har man ikke ondt af. Bogstaveligt talt.

Well, well, well… Manden nægtede pure at tage et par piller, så vi alle fik ro. Han ville derimod gerne have de der helt vidunderlige og meget effektive vitaminpiller, jeg havde købt i USA. Alle ved bare at der er lidt mere krummer i det og jeg flår naturligvis alt ned fra hylderne når det er muligt. Alt det jeg slet ikke vidste jeg havde brug for, det er fantastisk. Nå, men jeg havde jo bildt staklen ind at jeg gav ham en helt særlig hurtigvirkende vitamin-booster, og efter at have fået den kombination adskillelige gange, var han selv begyndt at spørge efter den under sygdom. Altid få manden til at tro det er hans egen idé 😉

Så jo jo, jeg gik i gemmerne for at finde pillerne, men jeg var nu ikke meget for at dele (så vil han jo først ha’ dem!). Jeg fandt nogle vitaminpiller og kosttilskud i forskellige størrelser og farver, og krydrede den lille håndfuld med min hemmelige ingrediens. Man kan naturligvis få mange mere neutrale slags piller, men nu var det lige Panodil jeg havde dengang og det var alt for afslørende jo, så jeg tog en skarp kniv og skrabede den blå tekst af et par af pillerne og skjulte dem sammen med de andre i en god lille håndfuld.

“Værsgo’ bare snup hele håndfulden på én gang og skyl ned med denne her helt friskpressede (fabrikken har vel presset dem inden de røg på karton) juice med C-vitaminer, så har du det meget bedre om en halv times tid, det er en super-booster blanding jeg har givet dig!”.

Det var så lidt, nu til jer…

Det virkede simpelthen så godt, han var evigt imponeret over virkningen. Hvad han fik lige inden sovetid beholder jeg lige for mig selv, men jeg frygtede aldrig han blev syg, jeg fik nærmest bare lidt ekstra ro når det var.

Og så kan I godt komme med jeres historier, for jeg har flere i ærmet, men noget for noget de damer. I må gerne være anonyme 😉

Næste indlæg

Busted: Opstillet vs. virkeligheden...