Busted: Opstillet vs. virkeligheden...

Best of: Kvindelist, manipulation & løgne

IMG_4839Her i weekenden sad jeg og talte med min veninde Signe, om de ting vi gør og siger for at få vores vilje. I ved, kvindelist, manipulation… Løgne. Okay, det var nok mest mig der talte, men jeg synes nu også jeg har været ret god til det gennem tiderne. Især én af mine nu ex-kærester har stået model til en del, eller han var hvert fald letteste at snøre. Jeg har måske fortalt denne før, det husker jeg ikke, men så får I den hvert fald lige igen, som den første historie.

Jeg fortæller min løgner, hvis I fortæller jeres…

Én af de historier vi grinte over, var hvordan jeg narrede ham. Jeg bør nok allerede nu komme med en advarsel ala “do not try this at home”, så er du under 18, uden humor eller bare snerpet, så skal du nok ikke læse videre. Kender du derimod til begrebet man flu, så skal du helt sikkert labbe det i dig.

Han var typen der fandanedme ikke ville tage smertestillende, det gift ville han ikke have i kroppen. Men at ligge badet i sved, pivende, ynkelig og evig krævende på sofaen, det havde han det egentlig okay med. Folk der ikke vil tage smertestillende, de har bare ikke ondt nok, så er det sagt. Et er at være syg, som mænd nu kan være det, noget andet er at stå model til det – især med et barn, hjem og arbejde på sidelinjen. Skyd mig (nej, skyd ham)!

Hvad man ikke ved, har man ikke ondt af. Bogstaveligt talt.

Well, well, well… Manden nægtede pure at tage et par piller, så vi alle fik ro. Han ville derimod gerne have de der helt vidunderlige og meget effektive vitaminpiller, jeg havde købt i USA. Alle ved bare at der er lidt mere krummer i det og jeg flår naturligvis alt ned fra hylderne når det er muligt. Alt det jeg slet ikke vidste jeg havde brug for, det er fantastisk. Nå, men jeg havde jo bildt staklen ind at jeg gav ham en helt særlig hurtigvirkende vitamin-booster, og efter at have fået den kombination adskillelige gange, var han selv begyndt at spørge efter den under sygdom. Altid få manden til at tro det er hans egen idé 😉

Så jo jo, jeg gik i gemmerne for at finde pillerne, men jeg var nu ikke meget for at dele (så vil han jo først ha’ dem!). Jeg fandt nogle vitaminpiller og kosttilskud i forskellige størrelser og farver, og krydrede den lille håndfuld med min hemmelige ingrediens. Man kan naturligvis få mange mere neutrale slags piller, men nu var det lige Panodil jeg havde dengang og det var alt for afslørende jo, så jeg tog en skarp kniv og skrabede den blå tekst af et par af pillerne og skjulte dem sammen med de andre i en god lille håndfuld.

“Værsgo’ bare snup hele håndfulden på én gang og skyl ned med denne her helt friskpressede (fabrikken har vel presset dem inden de røg på karton) juice med C-vitaminer, så har du det meget bedre om en halv times tid, det er en super-booster blanding jeg har givet dig!”.

Det var så lidt, nu til jer…

Det virkede simpelthen så godt, han var evigt imponeret over virkningen. Hvad han fik lige inden sovetid beholder jeg lige for mig selv, men jeg frygtede aldrig han blev syg, jeg fik nærmest bare lidt ekstra ro når det var.

Og så kan I godt komme med jeres historier, for jeg har flere i ærmet, men noget for noget de damer. I må gerne være anonyme 😉

   

30 kommentarer

 • Louise

  Haha det er godt nok sjovt!
  Min mand hader retter uden kød. Han kan jo ikke blive mæt uden, påstår han hårdnakket. Nå men tricket er så at blende bønner og blande dem godt med løg og krydderier grøntsager og vupti er der bøffer med grøntsager og kød? Og selvfølgelig smager det dejligt og mætter godt. Hvad man ikke ved har man ikke ondt af ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg havde en svigermor som havde frygtelig ondt i skulderen og havde nærmest ikke sovet i flere uger. Ved sengetid gav jeg hende en pille, sagde det var stærk morfin så hun kunne helt sikkert få sovet. Ganske rigtig, hun var frisk og udhvilet næste dag.
  Da hun er udlænding kendte hun ikke Panodil ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Ha..ha…den var god.
  Jeg vil også gerne dele en – ja ikke løgn, men en lille omgåelse af sandheden, til alles bedste naturligvis. Det går små 27 år tilbage, hvor vi havde fået vores første fødte – en søn. Vi skulle blive enige om navnet inden indbydelserne til barnedåb skulle sendes ud. JEG var jo blevet enig om navnet, men så synes faren så lige pludselig, at han også skulle have noget at skulle have sagt!!?!?!?!
  For at være venlig og lade som om, at jeg ville give ham medbestemmelse, så sagde jeg at vi kunne jo skrive de 3 forslag på et stykke papir og så trække lod. Han havde 2 forslag og jeg havde ET og det ville jeg med djævlens vold og magt have gennemført.
  Det endte med at jeg skrev 3 sedler og foldede dem sammen. Galant som jeg var, lod jeg ham trække og vi holdt begge to vejret og var meget spændte imens han foldede papiret ud og viste mig: tra la…..Gud hvor heldigt, den seddel han trak var med MIT FORSLAG. Vi skålede og blev enige om at det var et fint navn. Jeg har aldrig fortalt ham, at jeg skrev mit forslag på alle 3 sedler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   ???

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Haha! Jeg er vild med din historie! ? hvad blev navnet, og hvad var de “kvalificerede” om man må spørge. ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Vi kunne vælge imellem Daniel, Daniel og Daniel. Det var så meningen, at han skulle kunne være døbt Michael eller Frank – men mit lille stunt gjorde at præsten sagde, jeg døber dig i faderen og sønnens navn…. Daniel ???? ???

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   ???????? JEG ELSKER DET!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Det værste er Mascha, at jeg har lige som dig MANGE flere i ærmet ???nogen gange kan jeg næsten blive helt bange for om jeg går for vidt….????

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MGN

   Hold kæft hvor er det sjovt!!!1 Næsten for meget, men sjovt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Um mariam

  Jeg var nygift og ny i køkkenet. Min mand havde lyst til falafel og for den husmor jeg var, tog jeg ned i føtex, selvfølgelig mens han var på job, og købte nogen. Da han kom hjem havde jeg lavet (altså jeg havde lagt dem i frituren) de mest perfekte falafel, og han var satme glad og mæt. Hvad jeg fortalte var, at jeg selv havde lavet dem. Dem åd han råt, men jeg havde så også nusset om dem og gkort lidt ud af det. Det er der jo tid til når man ikke skal bruge tiden på at lave dem ? I dag er jeg super dygtig til madlavning. Så hvis du nu skal imponere Mascha, så giv et kald (jo jo du må godt få mit nr, ikke fordi jeg vil ha dit)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Min historie er også noget med at “fylde” noget på ham, men det var ikke for at hjælpe ham….tvært imod!
  Min mand havde været en RØV da vi lige havde købt hus. Vi havde et KÆMPE magnoliatræ i vores nye have. Det var så flot, at det næsten var det jeg faldt for ved huset❤Min mand og hans familie er i haven en lørdag formiddag, hvor jeg lige er i byen og shoppe, Da jeg kommer hjem HAR DE FÆLDET TRÆET!!! Det sortnede for mine øjne og jeg gik lige fra 0 til rottweiler!!!!!
  Jeg var så pisse sur i lang tid efter(er det sku stadig), så jeg købte Laxoberal dråber(tømmer tarmen) og puttede lidt for meget af det i hans kaffe.
  Han sked i 2 dage! Bedste hævn ever!!
  Til jer der synes han var i sundhedsfarer: Han døde ikke af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  Haha åh ja ham Nicolas var vidst ret nem at narre ? Du har fortalt historien før for mange år siden, men synes det er så sjovt hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kvindelist, det er altså for mandens eget bedste. Når en mand er syg med en lille snue, så skal der skrues ned for fjernsynet, familien skal underrettes og børnene skal være stille…. når kvinden er syg, ja- så bliver aftensmaden 10 minutter forsinket. Så det er helt ok at spæde lidt medikamenter til så manden hurtigt bliver rask igen. Og ja det er bedst hvis manden tror det er ham der har fået ideen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg skulle på ferie med min kæreste for første gang for et par år siden. Jo tættere vi kom på, jo mere kunne jeg fornemme, at han var ret flyskræk. Jeg arbejder som sygeplejerske og for at få lidt ro på turen, gav jeg ham i lufthavnen to piller og sagde, at jeg havde snuppet dem med hjem fra arbejde og at de var mod flyskræk. Han spiste de to piller og konstaterede, da vi kom frem, at de faktisk hjalp ret godt. Det var en d-vitamin og en b-vitamin ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg så en gang en fyr, som jeg var så forelsket i. Udfordringen var bare, at han også så en anden samtidig, hvilket han glemte at fortælle mig. En aften gik jeg i hans telefon (ved godt det var helt forkert) og så hans SMS korrespondance med hende den anden pige. De havde en aftale om en middag + en tur i biffen den efterfølgende fredag. Jeg tog hendes telefonnummer, ringede og spillede dum til billetmanden (det var dengang man ringede og bestilte billetter) og udgav mig for at være hendes veninde, der lige ville tjekke op på billetterne. Jeg fik alt info og bestilte så efterfølgende to billetter, en til mig og min veninde, på rækken lige bag ved dem. Jeg har aldrig nogensinde set en mand blive så bleg i hovedet, da han kom gående ind i biffen med hende i hånden og han så mig .. Busted !! Han sad helt stiv hele filmen igennem mens hans date sad klistrede op af ham. Aldrig har min veninde og jeg grint så meget ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min kæreste skulle holde fødselsdag og jeg havde (ved en fejl!) lovet at bage en kage, da han skulle arbejde inden fødselsdagen. Lidt efter bliver vi meget uenige om hvorvidt de der færdig pakker, hvor man kun skal tilsætte vand var gode eller ej. Jeg mente, at det var en ganske fin kage og lige til mine evner i et køkken. Min kæreste mente slet ikke at jeg kunne servere sådan en kage, for det kunne man sagtens smage… Nå, jeg sagde at så måtte jeg jo bage den fra bunden. Men hell no, da dagen kom købte jeg en færdigblanding og noget chokolade, så jeg hakkede chokoladen og puttede i færdigblandingen (så var det jo ikke KUN færdigblanding…) – jeg skyndte mig selvfølgelig at få alle beviser væk og sagde at jeg havde lavet den helt fra bunden! Det var den bedste kage han nogensinde havde smagt og han SAGDE JO, at den ville blive bedst, hvis man lavede den fra bunden… Jo jo 😉 Hva man ikke ved, har man ikke ondt af ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Hahaha, fuck altså, mænd er så ufatteligt dumme! Min mand tror slet ikke jeg har rynker (aner ikke jeg er fast inventar ved N’age). Han tror det meste af mit tøj er købt i H&M (mærker kan jo klippes af med en saks), og ungernes tøj tror han er utrolig velholdt genbrug. Og den med pillerne… Vi har vist alle været der for at få ro, når hjemmet er ramt af manflu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg elsker alle disse historier, det er det bedste emne ever!!!!! Tommel up til alle i piger. ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mascha.
  Jeg ble nomineret, og nu har jeg nomineret dig til Blogger Recognition Award 2017.

  Så hvis du vil være med til at sende “stafetten” videre, må du gerne klikke ind på min blog og læse mere om det.

  Jeg takker på forhånd.

  http://fibromor.dk/arkiver/472

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Har prøvet at give ham laxerboral ( afføringsmiddel) i hans kaffe.
  Grunden: han skulle til en fest med hans kollegaer, og blandt dem var der er par bitches som ikke synes han skulle være kæreste med mig ( hvorfor ved jeg ikke ???).. De synes han skulle hookes op med an anden.
  Min kæreste troede ikke på det,og ville til fest alligevel . Så for ikke at virke alt for jaloux så hældte jeg det i hans kaffe.
  Og rigtig nok så blev han hjemme fra festen grundet lidt dårlig mave ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tuttie

  Jeg kender godt tricket med pillerne. Når manden herhjemme har diaré, så er han altid på dødens rand og jeg skal høre om ALLE detaljer fra hvert tolietbesøg, men fandeme nej om han gider at tage Imodium eller andre midler mod diaré. Han har en forestilling om, at de ikke hjælper.
  Nu har jeg købt et for ham ukendt mærke piller, og så stikker jeg ham sådan en hver gang, imens jeg overbevisende fortæller ham, at det blot er en syreneutraliserende pille. Sjovt nok har han det altid meeeget bedre bagefter..

  Jeg bruger generelt meget kvindelist herhjemme. Vi har lige købt nyt hus, og sådan noget med at blive enige om stil og indretning ja det er håbløst..
  Jeg har fundet et trick der går ud på at pege på en virkelig grim ting til at starte med. Da vi fx skulle have 2 nye spisebordslamper, så fandt jeg i butikken en virkelig fantastisk grim orientalsk lampe med diverse farvede sten, lignede noget der var direkte importeret fra Aladdins hule. Tricket er så at virke overbevisende og hårdnakket påstå “skaaaaat det er dén lampe jeg vil have. Dén og ingen andre”. Han bliver selvfølgelig chokeret, og hvis han har mulighed for at gå og tygge lidt på den i en uges tid, ja så er det bare endnu bedre..lad ham endelig gøre det. Efter 2 ugers tid så viser du ham den lampe du i virkeligheden gerne vil have (uden dog at afsløre adig selv), og vupti så synes han at din nye lampe er utrolig pæn og han konstaterer, at det skal hellere være dén end den første rædsomme lampe.. på den måde føler han, at HAN har taget beslutningen (mellem de 2 pågældende lamper) og vupti jeg fik min vilje. Det har fungeret upåklageligt da vi skulle vælge tæpper, møbler osv. De er sgu for nemme haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  For snart mange år siden, mens jeg boede på kollegium, boede min bedste veninde til leje i et par værelser, hvor hun skulle dele badeværelse med udlejeren. Pludselig sagde han hende op, fordi han havde fået en kæreste, der vist nok syntes, at det var upassende, at han havde min veninde boende? Og det skulle han så aldrig have gjort, sagt hende op? For i den måned, der gik, fra han sagde min veninde op, og til hun flyttede, sørgede vi lige for, at han hver morgen, når han vaskede garnet, havde den lækreste shampoo med et touch af brintoverilte inden for rækkevidde? Og i løbet af en måned vil jeg sige, at det lykkedes os at gøre manden blond???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er i gode alle sammen!!
  Jeg er verdens dårligste løgner så jeg har ikke så mange af de der helt gode historier, men alligevel kan jeg være ret sød at se på, når der er noget jeg vil have.
  Også er jeg evigt taknemlig for at der findes apps som Wish og Ebay, hvor jeg altid kan sige jeg har købt mit tøj osv. Manden har ingen ide… Og han falder for den hver gang. Til mit hæld er han jæger (Hvilket er pisse dyrt), så jeg behøves ikke have så dårlig samvittighed for at jeg er “the big spender” i familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, Sandra. Smart.
   Vær dog opmærksom på, at meget elektronik købt via Wish ikke er særlig holdbart. Jeg har i hvert fald været uheldig med både en powerbank og en universal usb-lader, og måtte til sidst slette app’en, fordi det irriterede mig, man kun havde 30 dage til at klage og få sine gysser retur.
   Håber du er heldigere. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  That lipstick! ?Må man spørge hvor din fine læbestift er fra? ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Busted: Opstillet vs. virkeligheden...