Overvågningssamfund, peberspray og stærkere forsvar? Ja tak...

Au natural grinebider…

IMG_4754“Se, dét her er ægte billeder af dig”, sagde min ven Mike i går efter en aftengåtur – Magic Mike, you know. Ikke gode, men ægte. Sådan kan man også sige det.

Jeg kom lige fra træning og så ud som jeg nu gjorte, når man er blevet tæsket igennem af ens træner, men jeg håber selskabet var vigtigere end looket. Jeg griner meget og lidt for højt, især fordi jeg åbenbart skulle se en total ligegyldig båd ude i vandet, og mest af alt indvilligede for at gå mine nye støvler til. Mike er tv-fotograf og derfor altid god til at tage billeder uden jeg skal tvinge ham til det. I går blev de måske liiiiige ægte nok, men synes egentlig de er sjove og viser en lidt anden side og stemning, end de opstillede billeder I normalt ser herinde. Så her har I mig, klattet og så natural som jeg nu kan blive.

Outfit: Skjorte, Rails / strik, Too good to be basic / støvler, Zara 

Næste indlæg

Overvågningssamfund, peberspray og stærkere forsvar? Ja tak...