Tip fra én "husmoder" til en anden: Spar penge!

“All by myseeeeeelf….”

IMG_4588Hej hej mandag! I morges vågnede jeg op ind i Hollie Nolias seng, den nederste hvor hun plejer at sove, med sengegardinet trukket helt for i den lille hule. Den er lige kort nok sengen, og egentlig også lidt hård, men jeg er stadig ikke meget for at sove i egen seng grundet vanvittig stor edderkop. Har jeg egentlig fortalt jer om den, eller var det kun på IG?

Nå, men jeg sover simpelthen i Hollies seng, og det kan jeg fordi hun ikke er hjemme, hun tog nemlig med mormor og morfar hjem på spontan ferie i går. Så nu er jeg alene, helt alene. Så kan man da godt føle singletilværelsen lige slapper en hårdt i fjæset, når man ligger der på sofaen søndag aften med tømmermænd og ser Fifty shades of Grey. Tænk hun er så længe om at underskrive den kontrakt, jeg havde allerede kuglepennen fremme! Er nødt til at se den nye film i aften jo – igen.

Tømmermændene, de kom fra en skøn, skøn aften med tre af byens bedste piger. Egentlig skulle Signe og jeg bare en tur til Voice i Tivoli, og havde en plan om at tage hjem længe før midnat, ja jeg overvejede endda at tage bilen. Hvor naiv kan man være? Et eller andet sted, mellem cykeltaxaen med meget høj musik og hotdog’en i taxaen 6 timer senere, udspillede der sig en form for et sjovt afsnit af Sex and the city… Lige indtil virkelighedens Bridget Jones her, vågnede næste morgen i en mindre cool udgave. De ting man pludselig husker. The mooooves i 12 cm hæle! Åh Gud, godt der var mørkt.

Jeg startede ellers helt casual ud i t-shirt og med tilfældig knold. Det bliver som regel de bedste aftener ♥

Outfit (reklamelink): Balmain crystal t-shirt / skindleggings, Lollys Laundry / skjorte, Rails / støvler Christian Louboutin / taske Chanel (limited edition) / øreringe, A-hjort.

Ét… Okay 2-3 glas vin og jeg begynder på det her. Dumt, dumt, dumt! For ikke at tale om hotdog på vejen hjem. Dumt!

Det var så her vi havde aftalt at køre hjem, men så tog aftenen en endnu bedre drejning…

The ladies. Signe, indehaver af Signe Heindorf Clinique og Tanning Danmark. Signe Eflund, indehaver af Wooma studio. Rikke, indehaver af Lash Bar.

Billederne er rystede fordi jeg griner – soory 😉

Mig, den næste uge…

Næste indlæg

Tip fra én "husmoder" til en anden: Spar penge!