Og sådan endte vi på galopbanen...

Søndag i fuld galop og høje glas…

IMG_33911 stk. 4 årig der er gået i papparazzi-skjul. Drikker forøvrigt kun af høje glas. Joooo det kan godt være hun har faderens øjne, meeeeeen… 😉

I får altså lige en omgang mere. Godt nok var vi på Klampenborg Galopbane  lørdag, men søndag var Blogly faktisk også inviteret derud til årets største arrangement. Det ser ud til det bare var os der var afsted, men jeg fik simpelthen ikke taget billeder af de andre også. Pinligt! Jeg derimod, jo jo… Jeg skal nok få sneget mig ind foran linsen 😉

Vi fik dejlig mad og champagne, og så er den søndag jo lissom redet i sig selv. Ja, jeg er på juicekur/detox… Det hænger ikke så godt sammen, jeg ved det godt. Jeg starter ellers ud med stor tro på det hver morgen, lige indtil… Ja, det kan I jo regne ud. Men NU er jeg god!

Vi var så heldige at blive inviteret op i dommertårnet hvorfra man kunne se det hele fra en lidt anden vinkel, og hestene helt tæt på når de kom stormende forbi, det var ret fedt!

Mørke skyer. Vi fik en ordentlig omgang vand, og måske blev vi lidt kolde på hjemvejen for Hollie Nolia er desværre syg nu.

Jakken er en Zara fra sidste år, og vores hatte er vist fra H&M. Heller ikke nye.

Vi blev meget klogere på vædeløbsheste og jockeyer. Imponerende sport der er ret tiltalende for mig, tror ikke det er sidste gang vi skal derud.

Signe var også med, og det er jo også hende jeg skal til Smukfest sammen med.

Hun er indehaver af byens bedste skønhedsklinik Signeh.dk og Tanningdanmark.dk som naturligvis er mit favoritsted og ligger meget centralt på Store Kongensgade lige ved Kongens Nytorv. De laver bla. ansigtsbehandlinger, tandblegning, voks, tanning og shellac.

 

Næste indlæg

Og sådan endte vi på galopbanen...