Hvad er der i posen...?

It’s all about the hair!

882CF345-9624-4287-ADA1-E15BB94830ADJeg var lige forbi Signe Eflund i Wooma, for at få frisket lokkerne lidt op og få en god omgang proteinkur. Jeg er stadig rigtig glad for det mørke hår, så der er ikke den store forandring udover det naturligvis skal holdes ved lige.

Jeg bliver altid spurgt om det er mit eget hår eller ekstensions, når jeg lige har været ved frisøren så jeg gentager nok mig selv når jeg siger: Det er 100% mit eget. Den mørke farve er heller ikke langt fra min naturlige hårfarve, hvilket nok er årsagen til jeg føler den er god til mig.

De går altid all in på at tage billeder de skønne piger i salonen, og dét siger jeg da heller ikke nej til…

Outfit (delvist reklame): Top, Ravn / jeans, Hudson / støvler, Christian Louboutin / halskæde, A-hjort

 

Næste indlæg

Hvad er der i posen...?