Outfitinfo & red feeling

Hvad er der i posen…?

IMG_3854Jeg fik en lille økonominsk hjerneblødning i går, da jeg sad og fik lavet røde negle. Det var bare som om der sad en på skulderen og tvang mig til at styrte direkte ned i Gucci, med skyklapper på, og købe en rød taske. For det mangler jeg jo. Mangler, siger jeg jer!

Da jeg storsmildende mødes med min veninde Marianne og stolt hiver købet frem, kigger hun håbløst på mig og siger “Vi skal jo til London FOR HELVEDE!!”. Shit ja… Nå, men det var som om en hurtig tur i H&M udlignede det lidt 😉

Jeg er så heldig at jeg har fået en tur til London med Signe og Marianne i fødselsdagsgave, og de har lovet at vi skal se absolut INTET kulturelt. Det er ren hygge, hight tea, champagne og shopping aaaaaal day long ♥

Trøje (dette er bagsiden), fra H&M / Taske, Gucci / Kjole fra NA-KD (20% rabat på NA-KD med koden: mascha20)

Næste indlæg

Outfitinfo & red feeling