Gæt hvad jeg skal! 20% på looket dertil...

Verdens bedste 43 års fødselsdag!

IMG_3016

Reklamelinks

Det er egentlig først i morgen jeg har fødselsdag, men i går holdt jeg en lille fødselsdag for de veninder der ikke er på ferie eller ude at rejse. Det var sÅ hyggeligt!

Og nåhh nej, jeg bliver altså ikke 43 år endnu, men når andre siger de igen og igen fylder 25 (eller hvad det nu er), så tænker jeg det ville være smartere lige at ligge 5 år til – så ser man jo nærmest endnu bedre ud, sin alder taget i betragtning 😉

Vi startede hjemme hos mig med hygge, sladder, champagne og en dejlig kage som Annemette havde bagt til mig (opskrift på hendes blog her). Den var lækker og frisk med absolut yndlings passionsfrugt, det er altid altid godt og passede perfekt til bobler. Uhhh jeg har faktisk stadig noget i køleskabet.

Tre af pigerne endte med at smide deres tøj og fandt kjoler i mit skab i stedet. Så bliver det altså ikke bedre end når man gør sig klar sammen, som da man var teenagere. Det tror vi jo for pokker stadig vi er, og det troede alle andre sikkert også da vi dansede på bordene senere, haha.

Skååååååål!! Kjolen er nogle år gammel, købt i Zara, øreringene er et feriefund fra Thailand.

Vi kunne lige være der allesammen. Se lige en laber tøs på 41 i den røde kjole. Haps haps! Det er derfor vi tror vi stadig er teenagere, når hun er med 😉

Det er længe siden jeg har været på Karma Sushi og havde hørt der var kommet en ny af dem i kødbyen, men den er desværre ikke åbnet endnu (åbner slut august) så det var jo lidt svært at få bord der, men så tog vi ind på den vi plejer i stedet, inde i byen. De har virkelig det bedste sushi og gode drinks, og så kunne vi også let gå videre derfra. Vi hyggede os og skreg af grin hele aftenen ♥

Virkelig god mad, jeg kommer der alt for sjældent.

Godt lys på toilettet skal altid udnyttes!

Da vi havde spist gik vi over på FUGU som vel nok er Københavns bedste cocktailbar, og som min ene veninde Mai-Britts kæreste er en del af. Han havde linet lækre cocktails op til os og miksede lige hvad damerne ønskede sig. Tak Jonas ♥

Jonas, Mai-Britts kæreste. Hun må jo dele lidt ud.

De har sådan et selfiekamera på vægen på FUGU, og der kunne man naturligvis finde os, igen og igen 🙂

Se lige de hamrende labre værtinder på Lusso!! Jeps, sådan går de rundt og ser ud, den ene mere hot end den anden, og så er det de sødeste piger. Lusso er den club jeg helst ender på når jeg går ud. Vi endte naturligvis på bordene i øm fuldedans, men vi har alle givet vis troet vi var Beyonce i øjeblikket. Så kan I jo næsten regne ud hvordan det har set ud.

HAPPY! ♥ Den rigtige fødselsdag imorgen bliver noget brunch og spa med Signe.

Vi kunne ikke helt blive enige om hvem vi hver især er fra Sex and the city, hvis vi er nogen… Hvem er jeg??

Det var nogenlunde sådan her resten af natten så ud.

 

 

Næste indlæg

Gæt hvad jeg skal! 20% på looket dertil...