Status: Single...

Rød for kærlighed & power…

IMG_2422

Reklamelinks

Well hello there ♥

Jeg må helt ærligt indrømme jeg er lidt mat i betrækket disse dage. Det har for god ordens skyld ikke noget at gøre med jeg er blevet single – no hard feelings! Jeg er/har været meget i tvivl om min deltagelse i BLOGLY eventet i aften, eller om jeg skulle smutte til familien i jylland. Beklager jeg ikke har offenliggjort navnene på de der har vundet, men alle har fået direkte besked.

Når jeg er så grå indvendig som jeg er lige nu, så er jeg nødt til at gøre noget ekstra for det ikke skal skinne for meget igennem. Jeg har kigget på denne røde kjole fra ill7 noget tid, og hvis ikke lige nu er rette tidspunkt at købe den på, så ved jeg ikke hvornår er – den er lige hvad jeg føler for i aften. Rød for styrke og kærlighed, og så er den tækkelig og festlig på én gang ♥

Jeg vil prøve at lave en god reportage fra BLOGLYs Girls Night Out premiere i aften, som finder sted i Palads kl. 18 med en masse skønne og heldige læsere, pink løber, bobler og goodiebags.

Hvad siger I til kjolen?

Outfit: Kjole, ill7 / øreringe, feriefund fra Thailand / sko, Zara / ring, Louise Kragh

Næste indlæg

Status: Single...