Roskilde Festival (okay, mediebyen) - I'll be back!

Klar til dansk sommer & festival

maschaellos

Reklamelinks

Det var selvfølgelig kun lige den ene dag jeg var på festival, der regnede hele dagen, men den danske sommer taget i betragtning er det nok ikke sidste byge.

Jeg er ret opsat på at tage til endnu mere festival i år, og måske skal I også. Mit eget outfit var lidt svært at finde online, så jeg har prøvet at finde noget andet jeg selv ville tage på til en round 2. Hvis vejret og outfittet ikke er så sommerligt som man kunne ønske sig, kan man jo pifte det op med læbestift, parfume, et stort smil og godt humør ♥

 //1. regnjakke  //2. trøje  //3. taske  //4. tørklæde  //5. regnstøvler  //6. bukser //7. parfume //8. læbestift

Næste indlæg

Roskilde Festival (okay, mediebyen) - I'll be back!