66 I Hollie Nolia

Kærlighed & kemo…

I morgen bliver en særlig god dag, og jeg glæder mig. Det bliver sådan en dag hvor jeg slukker telefonen, hvilket jeg ellers aldrig gør.

Men i morgen formiddag kommer Hollie Nolia hjem fra en lille uges ferie hos far, og jeg savner hende vanvittigt. Den næste uge har hun så ferie hos mig, men det er nu blevet sådan at hun skal noget helt andet. Noget hun meget, meget hellere vil. Hun skal nemlig hjem til mormor og morfar. Den faste læser vil vide at mormor og Nolia har et meget nært og særligt forhold, og svært ved at undvære hinanden i mere end to uger ad gangen. Mine forældre bor i Nordjylland, så det er ikke lige om hjørnet, men min mor tager toget frem og tilbage så ofte hun kan så de ses så meget som muligt. Min mor har altid været hjemmegående og passet børn, så jeg er også selv vokset op med hun altid var der for os, og det er hun også for vores allesammens lille mus ♥

Det har bare ikke været så let de seneste måneder, og der er mange dage hvor Hollie Nolia græder sig i søvn over savnet til mormor som hun dagligt minder mig om hun ikke har set længe. De Facetimer nærmest hver dag, men det er jo ikke det samme som at blive badet i fysisk kærlighed. Jeg er blevet grundigt sat ind i at mormor faktisk er den hun elsker aller mest, og så kommer mor og far i anden række, når hun falder i søvn med et billede af mormor i sengen. Men i morgen kommer mormor og morfar og overrasker med at hente hende hjem til Byrsted på ferie. Hun ved det ikke og jeg har ikke turde love hende noget, for sagen er den at mormor gennemgår kemo for brystkræft, og det er altså en omgang der sætter en anden dagsorden.

Jeg har bevidst ikke nævnt det herinde da jeg vil blive ked af en masse ubetænksomme kommentarer om det – selvom det er af bedste og kærligste mening. Mormor bliver rask igen, men under forløbet har det ikke været muligt at været så meget sammen med Hollie Nolia. Når de Facetimer er hun dog sat godt ind i hvorfor mormor ikke har noget hår længere. Det er fordi hun er ved at blive rask, og det er godt. Så ser hun hvordan mormor ser ud uden hår, så med tørklæde og med paryk, og så har hun nogle dage meninger om hvordan hun helst vil se mormor. “Mormor må jeg lige se du ikke har noget hår mere, og prøv så at tage håret på igen” ♥

Der er så kommet et hul i kemobehandlingen der gør at mormor er frisk og hverken jeg eller Hollie Nolia er syge (så vi ikke smitter) så hun kan komme hjem på ferie.

Mormor havde fødselsdag den anden dag, så selvom jeg sikkert vågner med modbydelige tømmermænd i morgen og feriebarnet lander 10:30, så tænker jeg vi holder en lille fødselsdag for mormor som kommer ved 11 tiden. Jeg kan allerede nu forestille mig hvordan de bette ben sparker af begejstring når hun opdager at det rent faktisk er det der skal ske. Meningen har hele tiden været, at når det blev sommer skulle hun med i mormor og morfars hytte i Sverige og besøge Pippi, men det måtte vi aflyse, så denne ferie betyder vitterligt alt. Alt bliver i det hele taget sat lidt i perspektiv ik’ ♥

God ferie min lille skat…

Læs flere indlæg

66 Kommentarer

 • Besvar
  S
  15. juli 2017 kl. 10:30

  Jeg fik lige helt ondt i maven. Den forbandede sygdom! Jeg håber, at Hollie får verdens bedste ferie ved mormor. Mange tanker herfra!

  • Besvar
   Sandra
   15. juli 2017 kl. 13:21

   Årh altså fik en øl pr klump i halsen af at læse dit indlæg. Men pp den gode måde. Den måde du beskriver mormor og Hollys kærlighed til hinanden – jeg kunne nærmest selv fornemme hvor vigtig den overraskelse og ferie er. Varme tanker til din mor og jeg alle.

 • Besvar
  Charlotte
  15. juli 2017 kl. 10:33

  God bedring til din mor ❤️ Tror ikke der er nogen tvivl om, at hun er en god moe og mormor. Min mir har også lige været igennem en omgang kræft, og er heldigvis helt rask igen, men sikke bekymringer det alligevel kan give ❤️

 • Besvar
  Julie
  15. juli 2017 kl. 10:33

  Hvor lyder det dog helt fantastisk! Og dejligt at din mor bliver rask igen. På mandag er det to år siden at jeg mistede min far til kræft:( Den satans sygdom.

  Håbet i får en dejlig fødselsdag-fejring af din mor:)

 • Besvar
  Line
  15. juli 2017 kl. 10:38

  Årh! fik helt tåre i øjnene. God bedring med din mor Mascha ❤️

 • Besvar
  Anne
  15. juli 2017 kl. 10:43

  Hvor er det bare fantastisk at ens barn har sådan en kærlighed til ens mor(mormor)..

  Mange tanker til din mor og jer, og rigtig god bedring med hende.

 • Besvar
  Katrine
  15. juli 2017 kl. 10:48

  Åhh altså det gør mig så ked af det med alle de mennesker og deres pårørende som bliver ramt af den frygtelige sygdom! Både min mormor og min farmor er ramt af kræft og det gør så ondt, også selvom jeg er voksen, for elsker dem jo så højt! Jeg er dog så heldig at min farmor i foråret fik lov til at rejse af lægerne, hvilket betød jeg tog hende med til Indien og viste hende Taj mahal, hvilket længe havde været en stor drøm og til august skal jeg med min mormor og resten af familien til Prag, jeg føler mig så heldig💗 Håber det bedste for din mor og med jeres kærlighed er jeg sikker på hun kan komme langt!

  • Besvar
   Annelise Jensen
   17. juli 2017 kl. 9:45

   Børnebørn er jo LIVETS DESSERT….
   MEN SÅ SKØNT AT LÆSE DE TO SÅÅÅ FANTASTISK ET KÆRLIGHEDS FORHOLD TIL HINANDEN… ALT DET BEDSTE TIL DIN LILLE MOR FREMOVER… KRAM FRA ANNELISE

 • Besvar
  Pernille
  15. juli 2017 kl. 10:48

  Tanker til jer alle ❤️

 • Besvar
  Heidi kjeldgaard
  15. juli 2017 kl. 10:49

  Ønsker alt det bedste for din mor, Mascha. At få den bette trold på ferie er sikkert bedre end alverdens medicin. God ferie og fødselsdags fejring til dig og dine kære

 • Besvar
  Line
  15. juli 2017 kl. 10:54

  Sidder med tårer i øjnene og kuldegysninger. Alt bliver sat i perspektiv af den forbistrede sygdom… 🙁 Dejligt med overraskelsesferie – håber hun får en helt fantastisk ferie ☀️

 • Besvar
  Annette
  15. juli 2017 kl. 11:02

  God bedring til mormor 💜

 • Besvar
  Rutsje
  15. juli 2017 kl. 11:04

  God bedring ♡

 • Besvar
  Gia
  15. juli 2017 kl. 11:09

  God bedring til mormor 💗
  Det er helt fantastisk at mærke det bånd de to har til hinanden 🙏🏼

 • Besvar
  Tina KH
  15. juli 2017 kl. 11:13

  Det gør mig så ondt at høre.
  Vi har også kræft i familien og gennem 5 år har min datter været ind og ud af hospitalet pga. leukæmi.
  Jeg ved hvordan din mor og I alle omkring har det og ønsker jer bare det bedste.
  God bedring til din mor, må hun komme godt igennem forløbet med så få bivirkninger som muligt.
  Og tillykke til din mor.
  Pas på hinanden, livet er dyrebart!

 • Besvar
  Gitte
  15. juli 2017 kl. 11:14

  Kære Mascha!
  Nøj jeg blev rørt… egentlig ikke som sådan over din mors sygdom (ja den er så frygtelig den kræft og det er forfærdeligt at din mor er ved at skulle bekæmpe den) Men jeg blev rørt fordi du er det vildeste mor! Har selv børn (som er på 2 uge ud af 3 på ferie ved deres far) så jeg kender savnet! At du trods dette har Hollie Nolias og mormors relation i så stor fokus og du kun ønsker dem sammen på ferie er virkelig fint! Du sgu sej Mascha!!
  God ferie til HN og god bedring til din mor.

 • Besvar
  Carina
  15. juli 2017 kl. 11:16

  Rigtig god bedring til din mor. Je har selv haft brystkræft sidste år – i en alder af 36 og som nybagt mor til mit tredje barn.
  Jeg skrev rigtig meget om det på min blog http://www.kraftedeme.dk
  Det hjalp mig igennem forløbet med kemo, operationer osv.
  Som pårørende vil du måske også opleve, at det hjælper dig at skrive om det? Bare lige et godt råd:-) Åbenhed er aldrig skidt – er min oplevelse.

 • Besvar
  Mille A
  15. juli 2017 kl. 11:23

  Rigtig god bedring til din mor ♥️

 • Besvar
  Lena
  15. juli 2017 kl. 11:30

  Åh tøser 😪
  Sender jer alle kærlige tanker og ønsker om at den møgsygdom må forsvinde langt langt væk ♥️ God ferie til jer alle 💋☀️

 • Besvar
  ...
  15. juli 2017 kl. 11:48

  Ønsker alt det bedste for din mor ❤️❤️❤️

 • Besvar
  Mia N.
  15. juli 2017 kl. 11:53

  God bedring til din mor❤️Du er en fantastisk mor Mascha❤️Du ved lige præcis hvad din datter har brug for.
  Her hos os er båndet til mormor og morfar også helt særligt.Det er så fantastisk❤️

 • Besvar
  Mette
  15. juli 2017 kl. 12:06

  Så fældede man Da lige en lille tåre 😢Håber hun får en fantastisk ferie

 • Besvar
  Laura
  15. juli 2017 kl. 12:19

  Rigtig god bedring til din mor❤️❤️

 • Besvar
  Malou
  15. juli 2017 kl. 12:25

  I er seriøst den mest fantastiske familie ❤️
  (Jeg vil adopteres)
  Tillykke med mormors fødselsdag🇩🇰🎉
  Hvor bliver det dejligt at de skal holde ferie sammen ❤️
  Alt det bedste og god bedring mormor ❤️

 • Besvar
  Bettina
  15. juli 2017 kl. 12:26

  De bedste tanker og sommerhilsner herfra <3 <3 xoxo

 • Besvar
  Jane
  15. juli 2017 kl. 12:33

  ❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🍀🍀🍀🍀

 • Besvar
  Mina
  15. juli 2017 kl. 12:34

  Shit du fik til at tude… ønsker fra dybt inde i hjertet alt god bedring til hollies elskede mormor.

 • Besvar
  Bettina olsen
  15. juli 2017 kl. 12:45

  Sidder med tårer i øjnene, over dit indlæg. Håber det bedste for din mor.

 • Besvar
  Hanne S
  15. juli 2017 kl. 13:01

  Den gik lige i maven da jeg selv er uhelbredelig syg af brystkræft som har spredt sig massivt.
  Godt at din mor reagerer på kemoen, det er det jeg læser du skriver, og jeg vil ønske din mor rigtig god bedring.
  ☀️💐🍀

 • Besvar
  Mathilde
  15. juli 2017 kl. 13:05

  ❤️❤️

 • Besvar
  Louise
  15. juli 2017 kl. 13:30

  Al kærlighed og god bedring til din mor, Mascha ❤️ Jeg har selv sådan et forhold til min mormor, og hun kom også altid før min mor når folk spurgte – det er et helt unikt forhold ❤️

 • Besvar
  Mette skov sørensen
  15. juli 2017 kl. 13:38

  Go tanker til din mor og familien. 💗

 • Besvar
  Anja MN
  15. juli 2017 kl. 13:43

  God bedring til mormor ❤️
  Og mange tanker til jer allesammen ❤️

 • Besvar
  Birgitte
  15. juli 2017 kl. 13:47

  ❤❤❤

 • Besvar
  Henriette
  15. juli 2017 kl. 13:54

  ❤️❤️❤️👩‍👧❤️❤️❤️

 • Besvar
  Anne
  15. juli 2017 kl. 14:37

  Rigtig god bedring med din mor ❤ Håber I får en dejlig dag sammen imorgen 😊 Og at Hollie Nolia får en rigtig god ferie med sin Mormor og Morfar 😎

 • Besvar
  Charlotte
  15. juli 2017 kl. 14:37

  Alt det kærlighedssnak kan kun gøre en glad!!!!😻 Hvor er det bare skønt de har det dejlige forhold 🙏🏼

 • Besvar
  Tine
  15. juli 2017 kl. 14:38

  Skønne mascha sender en masse tanker til jer alle ❤️
  Det gøres så fandens ondt inde i ens sjæl når en man elsker rammes af sygdom.
  Jeg håber i alle kommer igennem det sammen.

  Jeg er på ferie lige nu med min søn Marius og min kæreste – jeg har nemlig også et lille hul imellem mine kemoer.
  Jeg fik konstateret brystkræft i marts.

  Giv din mor et kram ❤️

 • Besvar
  Camilla
  15. juli 2017 kl. 15:59

  Rigtig god bedring til mor.
  Jeg håber at Hollie får en skøn ferie i Byrsted.

 • Besvar
  Camilla
  15. juli 2017 kl. 15:59

  Rigtig god bedring til din mor.
  Jeg håber at Hollie får en skøn ferie i Byrsted.

 • Besvar
  Julie
  15. juli 2017 kl. 16:05

  God bedring til din mor!
  Det gør mig ondt med den lorte sygdom altså 😢
  Håber i alle får en skøn ferie og at i kan nyde det så meget som muligt ❤️

 • Besvar
  Anne
  15. juli 2017 kl. 16:27

  ❤️❤️ God bedring til din mor❤️❤️
  Båndet mellem bedsteforældre og børnebørn er særlig og helt specielt – og det vil deg være for altid. Knus til jer

 • Besvar
  Christina
  15. juli 2017 kl. 16:30

  Kæreste mascha.
  Jeg bliver rigtig rørt når jeg læser dit indlæg. Jeg ved selv hvordan det er at bo langt fra mine forældre, Det er slet ikke sjovt når kræften rammer.
  Kun 1 1/2 måned før jeg fødte min søn fik min mor konstateret brystkræft. Jeg var i chok da hun ringede og fortalte det. Jeg vidste hun ville overleve men jeg blev virkelig bange. For min mor er bare en fighter.
  Da jeg fødte min søn var min mor lige startet på sin første omgang kemo. Og hvor er jeg glad for at det var der for senere i behandlingen blev hun virkelig dårlig og jeg kunne ikke være der så meget som jeg gerne ville. Jeg vil altid have skyldfølelse over det, men jeg var nybagt mor og hun bor langt væk. Det skal lige siges min mor er single og jeg er hendes eneste familie derfor er min skyldfølelse endnu større. I marts da vi holdt barnedåb var hun kun en skygge af sig selv. Hun var meget svag af kemoen og alligevel var hun med hele dagen.
  Lettelsen var stor da kemo behandlingen var overstået og Idag snart 3 år efter er hun stadig rask og verdens dejligste mormor. Der er ikke noget bedre end at se dit barn elske ens egne forældre. ❤❤
  Min mor er den sejeste i verden og det er jeg sikker på din mor også er.

 • Besvar
  Bente
  15. juli 2017 kl. 18:05

  Kære Mascha & Hollie🌸

  Jeg er selv fra Nordjylland (omegnen som du selv) kender din familie lidt, og ikke mindst din mors situation. Jeg har haft så ondt i maven når jeg/vi (min søster, datter og jeg selv) har mødt din mor. Du skal vide jeg har tænkt meget på Jeres situation, for jeg ved hvor ondt det kan gøre (om man bliver rask eller ej) kemo kan virkelig nedbryde en på det groveste. Jeg ved det fordi jeg selv er syg af kræft (jeg dog i en lidt anden situation, fordi jeg ikke bliver rask trods mine blot 32 år) Jeg er alene med min nu 6 årige, som kun var 4 år da jeg blev syg. Hendes mormor er desværre også syg af kræft, så du kan tro jeg ved hvordan lille Hollie må have det ind imellem. Men hvor skønt du laver sådan en fin overraskelse, jeg/vi ønsker hende en skøn skøn ferie i det nordjyske. Du/I gør det så godt og rigtig go’ bedring til mormor herfra❤️😘

 • Besvar
  Charlotte Sørensen
  15. juli 2017 kl. 18:40

  Kære Masha
  Gør mig ondt at høre, at din mor er ramt af den lortesygdom!!! 🙁
  Håber hende & Hollie får den bedste ferie ❤❤
  De bedste tanker & kram til jer alle!
  Kh Charlotte

 • Besvar
  Anna
  15. juli 2017 kl. 18:59

  Trist med din mor, men dejligt hun bliver rask igen og har overskud til at være sammen med hendes øjesten.. sender masser af kærlige tanker til jer og din smukke mor.. ❤🌼

 • Besvar
  Jannie P
  15. juli 2017 kl. 19:10

  Åh, jeg får helt tårer i øjnene af at læse dette indlæg! 😢 Hvor gør det mig ondt og høre det med din mor, jeg sender jer alle mine bedste tanker og håber at kemoen hjælper som den skal så din mor bliver helt frisk igen!

  Men samtidig bliver jeg også så varm om hjertet over at man bare ved at læse dit indlæg kan mærke den kærlighed Hollie har til sin mormor! ❤️ Jeg håber hun får en fantastisk ferie i Nordjylland .. og TAK til DIG – for at være så ærlig i dine indlæg og for at være Danmarks bedste blogger! 🙏🏼

 • Besvar
  Christina
  15. juli 2017 kl. 19:31

  Sender gode tanker afsted til jer alle ❤️

 • Besvar
  Pia
  15. juli 2017 kl. 20:05

  Lidt på afstand, ved jeg jo hvem din mor og far er☺ har familie i Byrsted🌞🌞 og der er ingen tvivl om at din mor er en fighter👍👍👍 må i få den bedste sommer sammen😀😀

 • Besvar
  Sofie
  15. juli 2017 kl. 20:16

  ❤❤

 • Besvar
  Enit
  15. juli 2017 kl. 21:40

  Rigtig god bedring til din mor💜
  Hvor er du så fantastisk og uselvisk at give dem den uge sammen💜
  Som barn havde jeg også et tæt og fantastisk forhold til min farmor og farfar. Og jeg er så taknemmelig og glad for det den dag i dag. At de nu er gået bort for mange år siden, gør ikke mindet eller savnet mindre.
  Men bedsteforældre kan altså noget ens egne forældre ikke kan! De er fuldt ud tilstede og rummer på en anden måde. Jeg mindes mange mange dage i regnvejr og sommeraftener med kortspillet 500. Det lærte de os børnebørn tidligt.
  Du giver din datter en gave for livet💜

 • Besvar
  Mie Krogh Haugaard
  15. juli 2017 kl. 22:00

  Søde Mascha
  Du har den sejeste mor i verden – jeg er så stolt og glad over at have den skønne kvinde i mit nærmeste netværk 😊 og jeg ved at lige så meget som Hollie har savnet hende, har Hollie dæleme også været savnet her i Byrsted😚 det bliver så godt for dem begge endelig at kunne være sammen igen 😊

 • Besvar
  Bedste
  15. juli 2017 kl. 22:39

  Fantastisk med de små når man er syg. Er selv ramt af uhelbredelig kræft, men de børnebørn på 3 og 6 gør at man holder ud. De ser det ikke som noget slemt, og det gør, at man også selv får den positive indgang til livet. Alt godt til mormor fra bedste på 73.
  P.s. Jeg elsker din blog, og glæder mig til den hver dag. Du er så ærlig med alt ☺

 • Besvar
  Andrea's mormor
  15. juli 2017 kl. 23:32

  Hej Mascha
  Super sej mor du har 🤗 har selv været møg syg af kræft 😐 men er rask i dag. Er mormor til den skønneste 3 årige Andrea der ringer og siger, mormor jeg savner dig virkelig meget, vi bor 5 kilometer fra hinanden og ses dagligt ❤

 • Besvar
  Sascha Baasch
  16. juli 2017 kl. 4:23

  Jeg har kun to ting at sige:
  1: LORTE SYGDOM!
  2: hvor er det bare smukt, alle tanker til jer alle.
  Må i få en fantastisk ferie ❤️

 • Besvar
  Sød tøs
  16. juli 2017 kl. 7:34

  Lorte sygdom – men rigtig mange tanker til jer og rigtig god ferie til Hollie Nolia, mormor og morfar❤️❤️❤️❤️

 • Besvar
  Simona Dorvang
  16. juli 2017 kl. 8:33

  Jeg sender alverdens varme tanker til jer alle! ❤️

 • Besvar
  Cecilie
  16. juli 2017 kl. 8:54

  Årh for fanden hvor gør det ondt! Jeg ønsker det bedste for jer alle ❤️ Din mor er skide sej, jeg hepper på hende 👏🏻👏🏻 Mange tanker herfra!

 • Besvar
  Liselott
  16. juli 2017 kl. 10:43

  Cannabisolie søde Mascha… ikke for fordommenes skyld, ikke for samfundets skyld, ikke fordi jeg skal have ret, ikke for at råbe højt, ikke for at give falske forhåbninger, men for din families skyld ❤
  Alt lykke til jer og god bedring!

 • Besvar
  Lea P
  16. juli 2017 kl. 14:49

  Sender jer alle mine varmeste tanker. 🌷🌷🍀🍀🍀🍀🌷🌷🌷🌷🌷🍀🍀🍀🍀🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 • Besvar
  Carina
  16. juli 2017 kl. 15:50

  Årrrrrrhhhhh der blev jeg sgu rørt <3 Da du skrev god ferie lille skat… Og den dejlige læsning, som trods alvorlig sygdom hos din mor, hvilket gør mig ondt at høre… Ja så er dit indlæg her så fyldt med kærlighed <3 Jeg har selv mistet min Mor af Cancer og nu er min far også syg af den lede sygdom… S¨å ja jeg blev sgu dybt rørt over dine ord her <3 Ønsker også din lille Guldklump god ferie og rigtig god bedring til og med din mor… Smil og Kram Carina

 • Besvar
  Maria
  16. juli 2017 kl. 16:30

  Jeg sender positive tanker til jer og håber, at din mor bliver frisk igen, så Hollie Nolia kan holde endnu flere “Mormor-ferier” i sit liv. Kærligheden mellem bedsteforældre og børn er fantastisk og unikt.
  God bedring til din mor og god ferie til Hollie Nolia 😊

 • Besvar
  Annie Jespersen
  16. juli 2017 kl. 20:46

  Rigtig god bedring til Hollies mormor og din mor @Mascha 🌹….jeg har selv en led lungesygdom, som gør at jeg aldrig bliver rask, og ved lige nøjagtig hvordan din mor og Hollie har det sammen, sådan har jeg det også med et barnebarn, og det er så ubeskriveligt en følelse at have.
  Ønsker alt det bedste for din mor, I har et dejligt forhold kan man læse 📖 💞

 • Besvar
  Mormormedstiletter
  18. juli 2017 kl. 10:47

  Kærlige tanker herfra med ønsket om god bedring til din mor og pøj pøj til dig videre i dit liv – nu som single😘

 • Besvar
  Lene
  18. juli 2017 kl. 17:31

  Det er 3 år siden, at jeg som 34-årig fik konstateret brystkræft og var gennem hele behandlingsmøllen – der er ikke noget som børnelatter, der kan aflede fra kemokvalme og dårlige tanker❤️ Alt det bedste til din mor – og til jer pårørende. Tror det indimellem er sværere at stå på sidelinjen og ikke kunne tage det hele fra den syge.

 • Skriv en kommentar