Når en bondetøs kommer hjem...

Ikke mere Hollie Nolia børnetøj, lige nu…

gyngestativDet er gået op for mig at jeg slet ikke har fået fortalt, hvordan det står til med Hollie Nolias børnetøjsmærke. Flere har spurgt til en ny kollektion, og det forstår jeg da godt er underligt I ikke har hørt om. Vi lavede som planlagt to kollektioner i 2016, og havde også en rigtig fin sommerkollektion klar til foråret, som vi har arbejdet længe på at designe og finde de rette metervarer og prints til. Vi valgte dog at stoppe imens legen var god, da der skete nogle uforudsigelige problemer med leverancer der var ude af vores hænder, som gjorde vi måtte tage et valg. Det blev at vi ikke satsede på et år mere, selvom det blev taget så fint imod, ikke bare i Danmark, men i 8 andre lande også.

Jeg synes det er utrolig sjovt at lave mange forskellige ting, men lige nu bliver hovedfokus at udvikle flere og nye produkter til min egen linie, der lige nu består af selvbrunerprodukter.

Det har været et par meget spændende og lærerige år med egen børnetøjsmærke i samarbejde med Hust & Claire, og jeg håber da heller ikke Hollie Nolias eventyr i den retning slutter her – hun spørger allerede efter nyt arbejde, så hun kan købe legetøj selv, så det må vi jo få fundet til damen 😉

   

9 kommentarer

 • Maria

  Hej Mascha.
  Jeg oplever store problemer med pumpen i din selvbruner mousse. Er det noget I arbejder på? Jeg er træt af at skulle bytte til en ny og en ny og en ny efter brug en gang. Rodulph Care havde også et problem med deres, men det er fikset.
  Kh Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

   Det er det samme med ansigtsvask fra Neutral, de virker ren ens selve pumperne. Måske samme leverandør. Gider ikke bruge flere penge på dem desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Jeg har ikke haft problemer med pumpen, har da brugt de første 3-4 flasker ? Jeg gemmer dog altid en tom, hvis nu den jeg bruger skulle gå i stykker ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Jeg ELSKER din selvbruner, men er helt enig. Når jeg har pumpet 6-10 gange, så skal jeg ud at købe en ny, fordi den ikke virker mere 🙁 også bliver det en dyr fornøjelse

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Det er SÅ underligt… Jeg bruger den hele tiden, og det er aldrig sket for mig, og jeg er da den det helst skal ske for. Øv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Mærkeligt, for når jeg har været i forskellige matas butikker for at bytte til en ny, så har de uden tøven taget dem retur, da de – som den ene sagde – var bekendt med problemet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maschavang2

   Nåhh men jeg siger jo ikke problemet ikke er der, det har jeg undskyldt gentagne gange på samtlige platforme jeg administrerer, jeg siger bare at JEG ikke har oplevet det 🙂 Og jeg ville da helst at det kun var mig der fik de dumme af slagsen, og ikke gik fri 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåårh, det er da ellers en skam, for det var noget rigtigt fint tøj, hun solgte:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Annet

  Åh hvor er det ærgerligt. Det var det yndigste tøj. Håber du vover at gå i gang igen på et tidspunkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Når en bondetøs kommer hjem...