20% på flotte sommernyheder

Go’ Morgen Danmark og 4 årig lykke

IMG_2220I går startede dagen ret tidligt, da jeg skulle i Go’ Morgen Danmark og tale om min blog og Blogly. Hollie Nolia har ferie hos far denne uge, hvilket faktisk er hendes første rigtige ferie hos ham udover lidt ekstra dage hist og pist. Det har jeg altid set som en god idé, og derfor også set frem til en uge med lidt voksentid og mulighed for at komme i bund med ting der halter bagud.

Jeg skulle aflevere hende i børnehave om morgenen, men var nødt til at tage hende med i studiet da vi skulle afsted inden børnehaven åbnede. Vi var modbydeligt tidligt oppe, for begge at blive klar til at skulle ud ad døren. Faktisk stod hun helt frisk som en lille hoppebold i sengen kl. 04:45, fordi hun glædede sig så meget over at skulle med. Hun har jo været med mange gange til den slags, og spurgte derfor om det var Aftenshowet eller Go’ Morgen Danmark vi skulle ind i. Jeg havde ikke tænkt over at hun var med inde i sofaen og på skærmen da hun var med i Go’ Morgen, men ikke i Aftenshowet… Så det forventede hun da også mindst denne gang kunne jeg fornemme.

Jeg spurgte hende derfor om hun helst ville sidde og kigge på mor tale med manden, eller om hun ville sidde ved siden af mig. Med ét stoppede hun med at hoppe og kiggede helt bedrøvet på mig og sagde “jeg vil da sidde sammen med dig, så man kan se mig i fjernsynet, det er jo længe siden og ingen ved jeg er helt stor, her op til nu”, sagde hun og holdt en hånd op i luften. Bum, bum… Meningen var nu ikke hun skulle være med, men der var vi nødt til lige at tale med produktionen og så fik hun lov at sidde med. Godt nok blev hun lidt genert da vi var på, men hun sad så fint og var så glad bagefter ♥

Jeg fik slet ikke sagt alt det om Blogly og blogging jeg gerne ville, det er så typisk at det ikke helt går efter planen, men jeg lover jer der var en meget lykkelig lille pige bagefter – jeg aaaaaaner ikke hvor hun har det fra 😉

Nu er hun så kommet til far, og hvad sker der så? Jeg kamp savner hende og er ved at blive syg. Har ondt i halsen og skidtmads i hele kroppen OG skal ha’ en rodbehandling i dag. FOR POKKER ALTSÅ!!

Kender I ikke det med man bliver syg så snart kroppen slapper af?

Mit outfit er fra Ravn og øreringene er et feriefund fra Thailand. Det gik lidt hurtigt så fik ikke lige en sort BH under, sådan noget sjusk.

Næste indlæg

20% på flotte sommernyheder