Vores tur til Dyreparken i Kristiansand, Norge

Vinderen af bilen er fundet – TILLYKKE!

IMG_0587

Sponsoreret konkurrence

Hold nu op hvor var der mange skønne kommentarer der skulle læses igennem for at finde en vinder, beklager det tog lidt tid, men ville altså ikke bare vælge en helt tilfældig uden at have læst hvad I skriver, når nu I har taget jer tid til det.

Tak for de mange kommentarer, det gjorde det bestemt ikke let, og så alligevel. Jeg er sikker på vinderen her får en skøn uge i en fed Opel Cascada Cabriolet i det danske sommervejr (vi satser på sol i uge 28, ik!)

Stort tillykke til Michelle Chanell Lind, du vil blive kontaktet direkte ♥

 

Håber I vil få masser af vind i håret, og nyde den fede bil lige så meget som jeg.

IMG_0552

Næste indlæg

Vores tur til Dyreparken i Kristiansand, Norge