Nyt (brugt) køb til hjemmet

Selfietip, uden filter og redigering

IMG_9359Morgenmonsteret er løst, I know, men sådan kan jeg altså også se ud, haha.

Nogle gange kan mine billeder herinde nærmest se redigerede ud, eller som om der er filter på. Det er der også ofte på Instagram, da man kan vælge imellem en masse forskelige som standard, men herinde bruger jeg andre teknikker, hvis der er brug for det – og det er der virkelig dage hvor der er! Det behøver altså ikke at være hverken redigeret, filter eller en masse makeup der gør det, altid. I mine tideligere dage som pinup model, var lyssætningen nærmest det vigtigste for billederne. Playboy har tidligere slet ikke brugt redigering, men satset alt på lyset som gjorde underværker. Ja det er næsten vigtigere end både makeup og model. Næsten sagde jeg 😉 Og nej jeg poserede ikke for Playboy, men jeg var meget fascineret af deres billeder.

Husk at følge min Instagram HER

Tag feks. dette billede, der ser min hud meget fejlfri ud. Det er den ikke! Men jeg står altså med ansigtet helt oppe mod ruden i et fantastisk lys i huset, og glasset spejler sig i mine øjne som giver det glimt Disney også laver på alle deres karakterer. Det kan godt være svært lige at vide hvordan man gør, men øvelse gør mester og lyset er en stor faktor i jagten på den perfekte selfie.

IMG_9205

Når jeg er hos makeupartister, bruger de oftest en speciel lampe når de laver looket/makeuppen, og til de efterfølgende billeder. Lampen er sådan et rundt lysstofrør, som giver et vidunderligt lys til ansigtet og flotte ringe i øjnene. På store photoshoots bruger man også den slags lamper, for at skabe effekten i øjnene.

Sidst jeg var hos Nicci Welsh og blive stylet, bestilte jeg en lampe hjem til mig selv gennem hende, og den er nu kommet. Jeg glæder mig meget til at se hvad den kan gøre for mine billeder, og jeg testede den lige. Det er ikke et imponerende look jeg lige ligger for dagen her, men sådanne morgener kan man jo også have, haha!Og tænk hvis jeg lige havde gjort mig til med lidt mere styling, hvad det så kunne ha’ gjort. Vildt hvad lys kan gøre, jeg vil fandme BO under en projektør fra nu af!!! 🙂

Jeg købte min lampe ude hos Nicci Welsh studio, men jeg har også fundet den på deres webshop her. Jeg fik rabat fordi jeg kender Nicci, og fordi hun bare er virkelig skøn, så det er altså ikke nogen betalt reklame det her. Bare et godt tip. Lidt ærgerligt jeg føler det er nødvendigt at skrive, men sådan ligger landet.

IMG_9359

IMG_9364

IMG_9361

Næste indlæg

Nyt (brugt) køb til hjemmet