Frygten for terror, sådan påvirker det mig...

Hov, hvad er nu det?

IMG_9875Upsedasse! Jeg har kredset om dette bælte noget tid, og fik det endelig bestilt hjem. De havde det nemlig ikke inde i butikken, men nu er jeg jo også ret glad for at shoppe på nettet. Egentlig bruger jeg sjældent bælter, men så en have dette på til en hvis sommerkjole, og så var mulighederne nærmest en åbenbaring for mig – det kan bruges til ALT.

Er det ikke skønt?

Noget andet skønt er, at om 5 min vækker jeg Hollie Nolia og siger hun har fri fra børnehave i dag, fordi vi skal en tur på Bakken ♥ Vejret skulle blive godt og jeg forestiller mig der ikke er så mange mennesker en onsdag middag. Jeg glæder mig! Jeg kan på forhånd advare om stor mængde billeder derfra en af dagene.

IMG_9874

IMG_9878

   

Næste indlæg

Frygten for terror, sådan påvirker det mig...