4 I Mode

Hov, hvad er nu det?

Upsedasse! Jeg har kredset om dette bælte noget tid, og fik det endelig bestilt hjem. De havde det nemlig ikke inde i butikken, men nu er jeg jo også ret glad for at shoppe på nettet. Egentlig bruger jeg sjældent bælter, men så en have dette på til en hvis sommerkjole, og så var mulighederne nærmest en åbenbaring for mig – det kan bruges til ALT.

Er det ikke skønt?

Noget andet skønt er, at om 5 min vækker jeg Hollie Nolia og siger hun har fri fra børnehave i dag, fordi vi skal en tur på Bakken ♥ Vejret skulle blive godt og jeg forestiller mig der ikke er så mange mennesker en onsdag middag. Jeg glæder mig! Jeg kan på forhånd advare om stor mængde billeder derfra en af dagene.

IMG_9874

IMG_9878

Læs flere indlæg

4 Kommentarer

 • Besvar
  Pernille
  14. juni 2017 kl. 7:48

  Hvor er det bare fedt! .. Og jeg tænker, at nu har du jo lige sparet en masse på 2hand møbler 😏😏😏

 • Besvar
  Lotte
  14. juni 2017 kl. 9:15

  Fedt fedt bælte. God tur på Bakken 🙂

 • Besvar
  L
  14. juni 2017 kl. 15:00

  IIiih, hvor er det bare fint. Jeg har længe selv ønsket mig det lækre bælte! 🙂

  God tur i dag <3

 • Besvar
  Jeanette
  14. juni 2017 kl. 22:38

  Lige et spørgsmål om noget HELT andet….

  Når du er på juicekur, træner du så som du plejer eller dropper du træningen i de dage?

 • Skriv en kommentar