Vind en Opel Cascada cabriolet!

Guide: Sådan bliver jeg sommerlækker

IMG_6799Jeg har mine rutiner, og så har jeg mine tricks der lige giver dét ekstra, når jeg skal noget særligt. Som da jeg f.eks. skulle til Danish Beauty Award, men det kan jo være du skal giftes, til bryllup eller noget helt tredje her til sommer, og så vil jeg da gerne afsløre hele møllen der giver dig det bedste resultat. Det er sikkert snyd og humbug i de fleste mænds øjne, men de er jo også så nemme at narre, så lad os da endelig gøre det 😉

KROP:

Noget jeg gerne ville gøre oftere, men det bliver nok desværre kun til et par gange om året, det er en bodywrap, hvor jeg bliver pakket ind i drænende mudder fra top til tå. På den måde leder man affaldsstoffer ud ad kroppen, bliver fastere og får et bette løft. En rigtig, rigtig god idé hvis du skal i en fin kjole og gerne lige vil af med et par centimeter, så den sidder HELT perfekt. Det kan virkelig både ses og mærkes, og er en sjov og skøn oplevelse. Behandleren smører kroppen ind i mudder, for derefter at snøre den godt ind i varme bandager, og så ligger man pakket ind i et lunt “tæppe” på en briks i ca. 45 min (hvis jeg husker rigtigt). Anbefalelsesværdigt, og tager du så en detox med juice et par dage, så har du fået renset godt ud – så føler jeg mig ekstra sund. Det er altid dejligt at få et godt vitamin-boost med sunde juicer.

Her finder du body wrap

IMG_6801

Som I nok kan gætte, så kan jeg godt lide at have en pæn tan – fake tan, bevares. Jeg bruger naturligvis min egen selvbruner, men nogle gange tager jeg også ind til Signe Heindorf/Tanning Danmark og får en god omgang spraytan, som jeg så holder ved lige med min egen selvbruner. Det gør virkelig meget for mig at få lidt farve, også selvom ingen ser det, så er det bare noget der gør mig enormt tilpas.

Negle får jeg faktisk ordnet samme sted, det er nemmest. Jeg har lige fået fransk manicure for første gang i mange år, og er så glad for det. Jeg har ellers holdt mig langt fra det, da det var noget jeg havde da jeg for år tilbage var pin-up model, og forbandt det med lange kunstige negle, ekstensions og bikini. Men nu er jeg altså på vognen igen, i den mere naturlige udgave med egne korte negle.

IMG_1019

ANSIGT:

Det er sjældent jeg får lavet ansigtsbehandlinger, da jeg føler jeg har så gode produkter i mit skab at det er rigeligt. Men, men, men… Da jeg slumrede under min bodywrap, tilbød behandleren mig en ansigtsbehandling der vitterligt gjorde noget godt. Faktisk gav hun mig den store tur, uden jeg havde bestilt det, og det gjorde altså også noget, det hele tilsammen. Jeg blev både peelet med microdermabration, fik oxigenlift og angel light. Det lignede næsten jeg havde fået både filler og botox bagefter, men det havde jeg ikke.

Jeg var hos Bodyimage som drives at et skønt kvindemenneske, Henriette. Det er altid en fornøjelse at komme der, jeg både hygger, griner og bliver flot. What’s not to like.

IMG_6796

Nu vi er ved botox, må sige jeg bruger meget mindre botox nu, end for nogle år tilbage. Nu får jeg det mellem øjnene og i panden, men det er egentlig ikke fordi jeg på nogen måder har et problem med hvordan jeg ser ud, mere for at være på forkant med det hele. Jeg vil hellere gøre det lidt løbende, end stå som 55 årig og SÅ ha’ brug for det. Jeg kender jo mine gener og ved hvad der venter mig. Ikke at det er dårligt på nogen måde, men jeg er bevidst om hvor der skal sættes ind. Botox får jeg hos Amalieklinikken.dk af Dr. Sperling der er en top sej plastikkirurg. Jeg elsker at høre hende fortælle om nye metoder, bare af nysgerrighedens skyld.

IMG_6791

Og så må jeg altså sige at vipper for mig er altså et MUST! Jeg har haft dem på i flere år nu, og forestiller mig ikke noget værre end at skulle undvære dem. Det er nok egentlig det vigtigste at snyde med, hvis jeg skal nævne én ting. Jeg kommer altid hos LashBar som også drives af en pokkers sej iværksætter. Det kan jeg jo godt lide.

Der er ret mange der spørger til om jeg bleger tænder, og der må jeg sige at det er meget længe siden jeg har prøvet det. Jeg er ret heldig at have meget hvide tænder fra naturens side, ligesom min mor.

 

Er der andet I gerne vil vide? 🙂

   

13 kommentarer

 • Marie

  Ville du ikke lave en guide med din daglige makeup ? Du har tit en brun øjenskygge på. Synes det ser så fint ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Er det ikke Amalieklinikken Dr Sperling er tilknyttet?
  Eller har hun skiftet job?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Lønborg Knudsen

  Wauvvv super ?????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Bliver dine egne vipper slet ikke ødelagt af at ha falske på? Jeg blev selv afhængig for nogen år side og fik den også lavet hos lashbar men måtte stoppe da mine fald af ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tak for masser af gode links til, st blive lækker ? vil lige høre om du har fået filler i kindbenene? De er så fine markerede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Har du også fake lashes på når du er på ferie? Jeg fik at vide at det ikke var så godt, men kunne jo være du havde et trick, hvis det var ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som nogle rigtig lækre rutiner du har. Og er sikker på det hele er super godt for krop og sjæl også. Et lille tip jeg har rigtig god gavn af mht. at komme af med affaldsstoffer i kroppen er vand med citron og økologisk æbelcidereddike.
  God sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa Mascha

  Jeg er en kvinde på 50 år, og har altid været en pæn og almindelig vægtigt……….??
  Men i 2006 kom jeg desværre ud for et Trafikuheld……. 1-2-3…… Så var mit liv lavet
  Om på et spildt sekund……..min diagnose Piskesmæld………… Fra at køre rundt som indretningskonsulent / køkkenssælger
  Så var det hele bare slut……… de sidste 10 år har været et Mareridt…….. ud og ind af de
  Forskellige sygehuse, alle mulige Overlæger, med mange forskellige meninger, om hvile
  Smertestillende der skulle være bedst til mig……….. så nu her for 2 år siden, var der en
  Læge der lige skulle anbefale nogle Elepsipiller, der skulle være så gode mod nakke smerter
  Jeg havde ellers sagt at Jeg ikke orkede flere piller, da intet virkede……… min da værende
  Mand var med nede hos lægen og høre om de elepsipiller………… der skulle ikke rigtig
  Være nogle bivirkninger………. ud over at man kunne tage lidt på…….. Pyyyytttttt…… Med
  Det sagde min mand……… og jeg tænkte, så prøver jeg dem……… det kunne jo være at
  Jeg kunne få det bedre………???
  Jeg startede på pillerne, men da der var gået ca. 6 md havde jeg nok taget ca. 15-20 kg på
  Så opdagede jeg ved et tilfælde, at min mand var mig utro………. ???
  Og jeg fortalte ham, at jeg havde fundet ud af at han havde været mig utro………. han blev
  Stik tosset……og råbte af mig….. At jeg var jo blevet så KLAM AT HAN SLET IKKE KUNNE
  HOLDE UD TIL AT SE ELLER RØRE MIG MERE………. Det gjorde så ondt, at få det af vide………
  Jeg GRÆD & GRÆD………???
  Også næste dag, sagde jeg til ham, at han godt kunne pakke hans Grej……… også flytte over
  Til hende den Nye kvinde……… det gjorde han så……… Så Opdagede jeg igen noget Skrækkeligt
  At i alt den tid jeg havde fået Stærkt Medicin……. ( Hvor jeg ikke var mig selv ). Havde han gennem
  Lang tid brugt ALLE DE PENGE SOM JEG HAVDE FÅET I ERSTATNING………. ???
  Jeg troede Total på, at han aldrig kunne finde på at snyde mig………Men det kunne han altså
  Også………..
  Vi fik solgt Huset i Viborg hurtigt, men markedet på huse var ikke lige det bedste på det
  Tidspunkt……. Så det fik vi noget gæld med begge 2………….. ØV ØV……… Hvor har jeg været
  Dum…………
  Efter at huset blev Solgt, flyttede jeg tilbage til den by hvor jeg har gået i folkeskole, opvokset
  Og der bor min Mor på 80 år…….. min far døde Desværre for 30 år siden, og min Bror på i
  Søborg…………..
  Jeg er noget op på at have taget 50 kg på……….. det er Fuldkommen Uoverskueligt…………..
  Jeg har så brugt det sidste år på…….. at Trappe mig selv ud af alt det Smertestillende Medicin
  ???………… Det har været et Mareridt……….. Med Abstinenser & Humørsvingninger………
  Men min Mor har Hjulpet mig igennem det, jeg har også en Hund Zoffi……. som min Mor har
  Gået med hver eneste morgen………. der har jeg det aller værst……… ???……… En overlæge
  På Hjørring Sygehus har fortalt mig, at de piller de har givet mig, ( elepsimedicinen ) ???
  Hjælper overhovedet ikke på Piskesmæld, det eneste de gør ved sådan en patient som mig, er
  At man TAGER SINDSYGE MANGE MANGE KILO PÅ………… Også bliver man så deprimeret af dem
  Og det er Selvfølgelig også sket for mig………… Jeg sidder bare hjemme hver eneste dag, og går
  Først ud og handler ind, sent om aften……. DA JEG ER SKRÆKSLAGENDE FOR AT MØDE GAMLE
  SLOLEKAMMERATER, ELLER NOGLE JEG KENDER………….( når jeg har mødt nogle, bliver jeg helt
  Panisk, for man kan bare se i Deres ansigt………. hun har godt nok levet for godt…..??????
  Og jeg skal til at fortælle at, det er min Medicin der har været skyld i det store vægt øgning………
  Men man kan se på mange……….. det Tror de ikke lige på……………
  Også har jeg det også Sådan, at fordi at jeg altid har været en pæn pige, og har aldrig vejet for
  Meget, og kunne få de kærester jeg ville………. ( SÅ ER DER NOGLE DER TÆNKER, DET ER HUN
  BARE RIGTIG GODT AF……… )………… Folk er så Søde…… især her i de mindre Samfund…………….
  JEG KAN BARE IKKE TAGE MIG SAMMEN, TIL NOGET SOM HELST………OG SIDDER BARE HJEMME
  HOS MIN MOR………… OG DET SKAL JEG JO HAVE LAVET OM PÅ…………. JEG SKAL HAVE SMIDT
  ALLE DE KILO… OG MÅSKE FINDE MIG EN SØD FYR IGEN……………
  MEN MIT STORE PROBLEM ER AT JEG SIGER I MORGEN, SÅ BEGYNDER JEG….. MEN DET BLIVER
  IKKE TIL NOGET………… DET ER HÅBLØST……….

  Jeg ved godt at du er en meget travl Kvinde, og har mange bolde i luften hele tiden, som jeg
  Også selv havde for 10 år siden………… Og at du har vildt mange, der skriver til dig hele tiden

  MEN NU SPØRGER JEG DIG, OM DU KUNNE HAVE MULIGHED FOR AT HJÆLPE MIG, SKUPPE
  LIDT TIL MIG EN GANG IMELLEM…………. ( Jeg syntes at du er en Helt Fantastisk Kvinde )

  Jeg plejer at Veje omk. 65 kg og er ca. 169 cm høj………. og nu vejer jeg så 50 kg. Mere…… Skrækkeligt……..hvis ikke jeg begynder at Slanke mig & Træne ( med hensyn til træningen, skal
  Det selvfølgelig passe ind til at jeg har Piskesmæld………. ) NU SÅ BLIVER MIN KROP TOTAL ØDELAGT
  MERE END DEN ER BEGYNDT PÅ………… MIN MAVE & INDERLÅR ER BEGYNDT AT HÆNGE………..
  SLAPT HUD……….. ELLERS ENDER DET MED AT JEG SKAL OPERERES OVER DET MESTE AF KROPPEN
  OG FÅ NOGLE FRYGTLIGE GRIMME AR……… DET KAN DA GODT VÆRE AT SELV OM JEG TRÆNER & TABER MIG NED TIL MIN ALM VÆGT……… AT JEG SKAL OPERES LIDT………… DET ER OGSÅ OK………..

  JEG TROR AT JEG KUNNE HAVE MULIGHED FOR AT FLYTTE OVER TIL MIN BROR, SOM BOR I SØBORG
  3-6 MD……… ELLER HVOR LANG TID DETNU TAGER………….

  SÅ KUNNE DET VÆRE AT DU KUNNE LAVE KOSTPLAN TIL MIG, OG JEG MÅSKE KUNNE FÅ DEN
  PERSONLIG TRÆNER SOM DU SELV BRUGER…………………
  JEG VED GODT AT DET ER VILDT MEGET AT SPØRGE EFTER, JEG VIL SELVFØLGELIG BETALE
  FOR DET HELE……………. ( Men jeg tror bare så meget på at det kunne være løsningen for mig, så
  Kommer jeg også væk, fra alle de mennesker der kender mig, og over beglor mig…… )
  Og Jer er Tilkendt Førtidspension så jeg har jo Massere af tid…………….

  Hvis det er noget du kunne hjælpe mig med…….. Selvfølgelig kun hvis du har tid / og lyst………..????
  Så skal jeg nok maile dig nogle billeder af mig fra før også hvordan jeg ser ud nu…….???

  Rigtig mange Sommer knus Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa
  Dine vipper, hvordan sætter de derpå……….????? og hvor tit skal du ned og vedligeholde dem…..???
  Det Ser Super Godt Ud……… hvad koster det……

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa
   Dine vipper, hvordan sætter de dem på…….????? og hvor tit skal du ned og vedligeholde dem…..???
   Det Ser Super Godt Ud……… hvad koster det……????????
   Hvordan skal jeg evt forklare at jeg gerne vil have dem som dine……..?????
   Hvad hedder stedet……..???????=

   Din nye hårfarve er bare så Super Flot til dig……… ??
   Hvilke frisør bruger du nu, hvor dit hår er farvet brun……… er det flere farver der er
   Sat sammen………..??????

   Knus Gitte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa
  Dine vipper, hvordan sætter de derpå……….????? og hvor tit skal du ned og vedligeholde dem…..???
  Det Ser Super Godt Ud……… hvad koster det……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa
  Dine vipper, hvordan sætter de dem på…….????? og hvor tit skal du ned og vedligeholde dem…..???
  Det Ser Super Godt Ud……… hvad koster det……????????
  Hvordan skal jeg evt forklare at jeg gerne vil have dem som dine……..?????
  Hvad hedder stedet……..???????=

  Din nye hårfarve er bare så Super Flot til dig……… ??
  Hvilke frisør bruger du nu, hvor dit hår er farvet brun……… er det flere farver der er
  Sat sammen………..??????

  Knus Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Vind en Opel Cascada cabriolet!